ona_007 29.06.11, 14:29 Ktoś juz przeczytał? Zawsze Pratchetta kupowałam jak tylko była premiera a tym razem jakoś nie... Jak wrażenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kla-udy Re: W północ sie odzieję- Pratchett 07.07.11, 11:44 Też czekam na opinie, mam zamiar kupić, ale zawsze jest coś innego do kupienia na pierwszym miejscu.. Odpowiedz Link
jk3377 Re: W północ sie odzieję- Pratchett 07.07.11, 21:33 jakos nie odwazylam sie kupic i zacząc w ogole, chyba nie moge klimaty... no chyba,ze by mnie ktos tak zachecil.. Odpowiedz Link
ona_007 Re: W północ sie odzieję- Pratchett 08.07.11, 13:31 To ja cię zachęcę Ale raczej zaczęłabym czytać od Wiedźm - Trzy wiedźmy bądź Wyprawa czarownic Albo nie ! Zacznij od Kosiarza ! śmierć jest najlepsza tutaj fragment to poczytaj i zobacz czy by Ci odpowiadało. czytelnia.onet.pl/0,1140921,do_czytania.html Odpowiedz Link
anel_ma Re: W północ sie odzieję- Pratchett 15.09.11, 14:18 jaz znasz wszystkie pozostałe, to kupuj śmiało moim zdaniem trzyma przyzwoity pratchettowy standard homeopatyczna zawartosc Babci Weatherwax za to są MacNacFeegle i mocny wątek o przemocy w wiejskiej rodzienie - daje do myślenia Odpowiedz Link