Dodaj do ulubionych

Jak żyć po Gerritsen? ;-)

25.02.12, 21:23
...czyli co i czyje wybrac w tym samym temacie,zeby nie zwariowac z braku przyzwyczajenia?

martwie sie na zapas, bo przede mna jeszcze 5 jej ksiazek,ale juz sie 'boje'wink
Obserwuj wątek
    • moleslaw Re: Jak żyć po Gerritsen? ;-) 25.02.12, 21:48
      Spokojnie możesz sięgnąć po Slaughter i po Beckett "Chemia śmierci" i reszta smile
      • anetapzn Re: Jak żyć po Gerritsen? ;-) 07.03.12, 09:04
        W tym miesiacu wyjdzie nowa Gerritsensmile
        A Palmera thrillery medyczne czytałaś?
        • mini19 Re: Jak żyć po Gerritsen? ;-) 07.03.12, 13:35
          Nie ma życia po Gerritsen wink
          • anetapzn Re: Jak żyć po Gerritsen? ;-) 07.03.12, 14:07
            Jest Tess nie umarła jeszcze, tworzy dalejsmile
          • jk3377 Marta:-) 07.03.12, 17:57
            jak miło,ze sie skusiłaś w koncu na odwiedzenie molismile
            i witam tak w ogole tusmile

a odnosnie 'po Gerritsen'...bedzie ciezko z kims innym tak sie zaprzyjaznic i jego ksiazkami... choc po Lackberg i Marklund tez myslalam,ze juz po mnie hahaah
            • mini19 Re: Marta:-) 07.03.12, 21:12
              Witam smile Tess jest wyjątkowa-nie da się ukryć, a po pierwszą jej książkę sięgnęła całkiem przypadkowo smile
      • chickenshorts Re: Jak żyć po Gerritsen? ;-) 07.04.12, 15:09
        moleslaw napisała:

> Spokojnie możesz sięgnąć po Slaughter i po Beckett "Chemia śmierci" i reszta :
        > -)

Beckett "Chemia śmierci"

Pliizz, to bylby Samuel, czy ....?
    • anetapzn mam nową Tess:) 08.03.12, 13:12
      Właśnie w moje łapki wpadla nowa Tess G.-Osaczona, sie niesamowicie cieszęsmile
      Zabiła.Taki zarzut usłyszała Miranda Wood, kiedy w jej własnej sypialni znaleziono zakrwawione ciało byłego kochanka Richarda Tremaina. Obok zwłok leżał nóż kuchenny, którym zadano ciosy. Podejrzane jest również to, że ktoś anonimowo wpłaca za nią sporą kaucję.
      Miranda musi udowodnić swoją niewinność, mimo że wszystko świadczy przeciwko niej. Walcząc o dobre imię, odkrywa krok po kroku mroczną sieć kłamstw, szantażu i korupcji.
      Ale jest ktoś, kto zrobi wszystko, żeby prawda nie wyszła na jaw. Im bardziej Miranda zbliża się do rozwiązania zagadki, w tym większym jest niebezpieczeństwie. W końcu sama staje się celem mordercy.

harlequin.pl/files/books/images/big/osaczona.jpg
      pasje-fascynacje-mola-ksiazkowego.blogspot.com
      • mini19 Re: mam nową Tess:) 08.03.12, 13:26
        Interesujące...smile
      • jk3377 i jak po? 03.04.12, 20:17
        tez mi wpadla w rece dzis,ale troche za drogauncertain czy to czysty thriller czy tak jak jej wczesniejsze z romansem w tle?
        • anetapzn Re: i jak po? 05.04.12, 09:01
          Jeszcze nie przeczytalam, ma tak nieciekawe recenzje, ze na razie się wstrzymam. Generalnie Tess wydawana przez harlequina jest kiepska, przez albatrosa super. Ta jest ze stajni harlequina...niestety.
          • mini19 Re: i jak po? 05.04.12, 12:09
            Ja właśnie czytam Bez skrupułów i czyta się to troszkę jak romansidło z akcją w tle. Za to Nosiciel jest boski wink
            • anetapzn Re: i jak po? 05.04.12, 12:48
              mini19 napisała:

> Ja właśnie czytam Bez skrupułów i czyta się to troszkę jak romansidło z akcją w
              > tle. Za to Nosiciel jest boski wink

I właśnie masz to o czym pisałam...harlequinowatą tess i albatrosa. Wyrażna różnica prawda?!
            • jk3377 Re: i jak po? 05.04.12, 12:51
              Marta, ja od tych skrupulow wlasnie zaczynalamwink a Nosiciel jak dla mnie najslabszy hahah wrazenie za to oprocz super Chirurga i Skalpela wywarla na mnie Infekcja.
              • anetapzn Re: i jak po? 07.04.12, 08:56
                jk3377 napisała:

> Marta, ja od tych skrupulow wlasnie zaczynalamwink a Nosiciel jak dla mnie najsl
                > abszy hahah wrazenie za to oprocz super Chirurga i Skalpela wywarla na mnie Inf
                > ekcja.

Fakt, Chirurg i Skalpel najlepsze. Podobał mi się jeszcze Sobowtór. Grawitacja - tragedia.
                • jk3377 Re: i jak po? 07.04.12, 17:47
                  widzisz , my sie chyba nie znamy hahahh 'Grawitacja' nie najlepsza, choc ja szybko przebrnelam, a wykupione prawa i film nagrany jako supersmile na tym przecie pani T.G. najbardziej sie dorobiła hahah
      • jk3377 czy OSACZONA to ta sama jak zapowiadana.... 07.04.12, 13:29
        w ksiązkach pod tytułem NIEMA DZIEWCZYNA?
        BO TAK BYLO W ZAPOWIEDZIACH A UKAZALA SIE OSACZONA..nic nie kumam juzwink
        • anetapzn Re: czy OSACZONA to ta sama jak zapowiadana.... 08.04.12, 07:58
          jk3377 napisała:

> w ksiązkach pod tytułem NIEMA DZIEWCZYNA?
          > BO TAK BYLO W ZAPOWIEDZIACH A UKAZALA SIE OSACZONA..nic nie kumam juzwink

Mylisz książki. Osaczona to osaczona z Harlequina. Milcząca dziewczyna będzie z Albatrosa (co dosyć dobrze rokuje jakości ksiażki ) ale wydana będzie koło czerwca.
          www.wydawnictwoalbatros.com/ksiazka,1318,2021,milczaca-dziewczyna.html
          • jk3377 Re: czy OSACZONA to ta sama jak zapowiadana.... 08.04.12, 21:37
            ok, dzieki, juz wiem na co czekacsmile
            • mini19 Grawitacja 11.04.12, 16:38
              jak dla mnie do przebrnięcia, 1000 razy gorsza niż te wydane przez Harleqiuna wink
    • jk3377 życie po Gerritsen;-) 15.04.12, 20:20
      dzis skonczylam ostatnia ksiazke..plan zalozony zrealizowałam zatemsmile czekam na 'Niemą dziewczynę'. jakos tak czuje,ze bedzie mi brakowalo jej bohaterow,szczegolnie dr Isles i Rizzoliwink

zaczelam jednak Becketta i juz mi sie spodobał,a jego David Hunter wyjatkowo. mam sie wiec czym pocieszycbig_grin
      • jk3377 Re: życie po Gerritsen;-) 23.04.12, 15:07
        'pokochalam' Beckettasmile
        czy napisal cos wiecej poza 4cz. zaczynając od 'Chemii śmierci'?
        • anetapzn Re: życie po Gerritsen;-) 23.04.12, 15:33
          jk3377 napisała:

> 'pokochalam' Beckettasmile
          > czy napisal cos wiecej poza 4cz. zaczynając od 'Chemii śmierci'?

To nie pobijemy się o jego ksiażki, ja go nie strawiam. Chyba więcej nie napisał.
          • jk3377 Re: życie po Gerritsen;-) 23.04.12, 18:32
            o jejjjjj.... szkodawink tylu nowych/dziwnych rzeczy sie dowiedzialam o życiu/śmierci z jego ksiazekuncertain ...czlowiek sie uczy cale swoje zyciesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka