Dodaj do ulubionych

Dłuuugi weekend :)))

30.04.12, 08:15
szczesliwcy, którzy mająsmile
dzis 3 dzien z 9 moich wolnychsmile tak sie cieszesmile jutro wyjezdzamy z rodzinka do Zakopanego na reszte tych dni. w torebke zabieram K.Wahlberg 'Zastygłe zycie'-dosc gruba, wiec chyba starczy, bo poczytam tylko wieczorami jak juz padne po wedrowkachsmile mam nadzieje,ze pogoda dopisze jak wczoraj i dzis, i ze nie zaskoczy nas snieg po lydki, jak to było rok temu, gdy 3 maja wracalismy z Karpacza...na letnich oponach oczywiscie..strach w oczach..
Miłego weekendu życze wszystkimbig_grin
Obserwuj wątek
    • moleslaw Re: Dłuuugi weekend :))) 30.04.12, 09:47
      Miłego wyjazdu,pięknej pogody i sił do czytaniasmile
      • inez21 Re: Dłuuugi weekend :))) 30.04.12, 09:50
        My też jutro jedziemy w Bieszczadysmile) Juz nie moge się doczekać tych pieknych widoków.
        Jeszcze się zastanawiam co ze sobą wziąść. Własnie kończę czytać "Carycę"(rewelacja).
        A tyle mam kuszących nieprzeczytanych że nie iem co wziąść żeby mi umiliło wieczory po meczacych wędrówkachsmile)
        Pozdrawiam i zycze miłego weekendusmile)
        • jk3377 Re: Dłuuugi weekend :))) 30.04.12, 10:14
          dzieki i wzajemniesmile)))
          • greenwenus Re: Dłuuugi weekend :))) 01.05.12, 12:04
            Oj zazdroszcze!!! My nie mamy majowego weekendu. Naprawde 9 dni?
            Poza tym u nas leje i leje i jeszcze raz leje!
            Wypoczywaj na maxa!
            • nchyb Re: Dłuuugi weekend :))) 01.05.12, 12:12
              u nas na razie piękne słońce smile
              sporo czasu na spacery i czytanie...
    • agata.em Re: Dłuuugi weekend :))) 01.05.12, 12:53
      Mój mąż właśnie pompuje rowery. Jedziemy do lasu. Zapakowałam w rowerowy koszyk koc, ciasto i ... Platformę Houllebecqa. Trochę "ciężkawa" książka jak na majówkę chyba, ale też nastrój mam nie majówkowy.
    • jk3377 Pozdrowienia z Zakopanego:))) 01.05.12, 20:22

• jk3377 Re: Pozdrowienia z Zakopanego:))) 02.05.12, 19:09
        dzis Morskie Oko zwiedzilismy, jestem padnieta,ale szczesliwasmile)

w tym wszystkim malo czytam,a w pokoju jeden podstawowy minus zauwazylam...brak malej lampki do czytania!! heheh wracamy wieczorem i jedynie przy swietle dziennym moge spedzis te chwile z ksiazką...potem gdy mlode juz spia nie chce im gl gornego zapalac...ech...kiedys, dawniej juz z desperacji jak mnie ksiazka wciagnela, a wszyscy spalki, czytalam w laziencewink
        • joankawm Re: Pozdrowienia z Zakopanego:))) 02.05.12, 21:54
          Pozdrowienia, my juz po krótkiej majówce i zdołałam przeczytac jedynie parę stron!
    • anetapzn Mega mnie irytujecie:) 05.05.12, 08:41
      Serio, seriosmile 5 dni harowałam na obczyżnie, jak przysłowiowy wółsmile a wy mi tu piszecie o wypoczynku. Mole więcej emaptii plizz dla ciężko harujących w majówkę ludzi. A tak serio, to cieszę zię, że odpoczęłyście mole. Kto co przeczytał w tym tygodniu?
      Ja Zwiastun burzy Cornwella i Teufel Izabelli Żukowskiej.
      Chwalić tu się proszę lekturami majówkowymismile
      • zona_mi Re: Mega mnie irytujecie:) 05.05.12, 13:17
        > Chwalić tu się proszę lekturami majówkowymismile

Przeczytałam Polichromię Jodełki - dobra, ale to nie mój ulubiony rodzaj narracji. Polecam, jeśli komuś są bliskie klimaty Krajewskiego i Klejzerowicz.

Zaczęłam Zielone Jabłuszko Sowy - odłożyłam. Może wrócę.

Zaczęłam Emplarium Hannibala Smoke'a - wygląda smakowicie, już mi się podoba, po kilku stronach. Kojarzy mi się trochę z Chandlerem.

Jednocześnie przeglądam Marzenia i koszmary Kinga. Mniam.
        • jk3377 Re: Mega mnie irytujecie:) 05.05.12, 21:09
          hehehh wspolczuje Ci no troche hahaha

a ja niestety przeczytalam tylko 150str przez 5 dni...jejku...czasu nie bylo,a i w ksiazke az tak nie trafilam...Wahlberg nieco mi sie wleczeuncertain zbyt wiele zbytecznych opisow bohaterow ktorych w miedzyczasie zapominam i musze cofac sie bo nie wiem o co chodzi... moze jutro nadgonie jakoswink
    • jk3377 Witam, ahoj! 10.06.12, 21:05
      wink wlasnie godzinke temu wrocilam z rodzinką z Krynicy Morskiejsmile wybyczylam się i jutro do roboty. piekne mamy to morze, mmm
      troche poczytalam,ale nie az tyle ile zalozylam. za to w 'taniej ksiazce' w namiocie jakims kupilam sobie za nie cale 10zł kolejna,nie jakas znaną 'Zamiana'
      https://www.weltbild.pl/pub/mm/img/220/374651.jpg
      -kosztem okularów słonecznych, ktore zapomnialam zabrac hahaha...a i dzieciom jakies opowiadania przedszkolakabig_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka