Dodaj do ulubionych

ksiazkowe prezenty

02.12.12, 15:47
nadszedl grudzien - miesiac prezentow - Mikolajki, swieta (ja mam jeszcze w tym miesiacu urodziny) smile

Jakie prezenty zamierzacie kupic bliskim?
Na jakie prezenty czekacie?
Obserwuj wątek
    • moleslaw Urodzinowe 03.12.12, 08:22
      Na razie dostałam:
      Trzy tomy ( choć już wiem że jest i czwarty tom w przedsprzedaży) Virgini C.Anderws "Kwiaty na poddaszu" ."Płatki na wietrze" i "A jeśli ciernie" oraz Stephana Kinga "Dallas '63 " smile
      Synowi kupię mam nadzieję "Pana Samochodzika" bo polubił a córce coś jeszcze znajdę.
      • inez21 Re: Urodzinowe 03.12.12, 11:25
        Ja niestety nie dostaję prezentów książkowychsad co najwyżej kasę i wtedy mogę sobie zaszalećsmile A jutro imieniny to może jeszce coś ekstra będziesmile)
        A jeżeli chodzi o kupowanie to prezentów to jeszcze nie myślałam o tym książkowy prezent mogę kupic jedynie przyjółce albo dzieciom bo mąż nie czyta niestety nicsad
      • 0mirka2 Re: Urodzinowe 04.12.12, 12:07
        "Dallas '63" jest świetny! smile
        • moleslaw Re: Urodzinowe 05.12.12, 07:15
          0mirka2 napisał(a):

> "Dallas '63" jest świetny! smile

No ja myślę,King jest rewelacyjny i niezniszczalny wink
          • moleslaw Re: Urodzinowe 05.12.12, 07:17

>
            > > "Dallas '63" jest świetny! smile
            >
            > No ja myślę,King jest rewelacyjny i niezniszczalny wink
            >
            >
            Przyznam się że noszę Jego zdjęcie w portfelu ,jeszcze Pilcha fotka by się przydała !
            • 0mirka2 Re: Urodzinowe 05.12.12, 07:45
              No, jest Mistrzem po prostu! smile
    • ona_007 Re: ksiazkowe prezenty 03.12.12, 12:11
      Dla dziewczyn moich wspólnie - Mapy Mizielińskich
      Dla starszej - Królewna i goblin MacDonalda
      Dla młodszej - Fikus - Mycielskiej

A ja poprosiłam Mikołaja o Historię polskiego smaku - Łozińskich

I tyle bo jak na razie nie nadążam czytać tego co mam - Andrus zaczęty, Swarup nie ruszony a jeszcze Nesser, Hugo Bader , Koper z Wpływowymi kobietami , i miałam w tym roku przeczytać Listy Tolkiena ....
    • jk3377 Re: ksiazkowe prezenty 05.12.12, 20:39
      ja jak sobie sama nie kupię, i to czasem po cichu w ukryciu, to zadnej ksiazki bym nie dostalasad M nie czyta,wiec koszmar jakis.
      a ze ostatnio pokupilam nieci, wiec poszkodowana sie nie bede czulawink dbam o siebie i pod tym wzgledem hahahbig_grin
      • moleslaw Hip, hip, hurraaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! 06.12.12, 07:04
        Dostałam od najukochańszego męża na Mikołaja "Żywe trupy.Narodziny gubernatora" Czy ja Wam już kiedyś pisałam że mam najlepsiejszego męża pod słońcem. Nawet pewna sprzedawczyni w księgarni chciała go podebrać ale powiedziałam że jest nie do odstąpienia wink
        • moleslaw Re: Hip, hip, hurraaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! 06.12.12, 16:41
          Melduję że przeczytałam smile rewelacja ,polecam każdemu miłośnikowi serialu i komiksu "The Walking Dead" oraz miłosnikom literatury postapokaliptycznej.
    • aniutek.s Re: ksiazkowe prezenty 07.12.12, 16:15
      ja znalazłam pod poduszką "Krwawą zemstę" Chmielewskiej i "Pewnego dnia" Giffin smile
      • maniaczytania Re: ksiazkowe prezenty 07.12.12, 23:46
        a ja dwie ksiazki ( w pakiecie specjalnym) C. R. Zafona - "Wiezein nieba" i "Ksiaze Parnasu" smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka