maniaczytania 02.12.12, 15:47 nadszedl grudzien - miesiac prezentow - Mikolajki, swieta (ja mam jeszcze w tym miesiacu urodziny) Jakie prezenty zamierzacie kupic bliskim? Na jakie prezenty czekacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moleslaw Urodzinowe 03.12.12, 08:22 Na razie dostałam: Trzy tomy ( choć już wiem że jest i czwarty tom w przedsprzedaży) Virgini C.Anderws "Kwiaty na poddaszu" ."Płatki na wietrze" i "A jeśli ciernie" oraz Stephana Kinga "Dallas '63 " Synowi kupię mam nadzieję "Pana Samochodzika" bo polubił a córce coś jeszcze znajdę. Odpowiedz Link
inez21 Re: Urodzinowe 03.12.12, 11:25 Ja niestety nie dostaję prezentów książkowych co najwyżej kasę i wtedy mogę sobie zaszaleć A jutro imieniny to może jeszce coś ekstra będzie) A jeżeli chodzi o kupowanie to prezentów to jeszcze nie myślałam o tym książkowy prezent mogę kupic jedynie przyjółce albo dzieciom bo mąż nie czyta niestety nic Odpowiedz Link
moleslaw Re: Urodzinowe 05.12.12, 07:15 0mirka2 napisał(a): > "Dallas '63" jest świetny! No ja myślę,King jest rewelacyjny i niezniszczalny Odpowiedz Link
moleslaw Re: Urodzinowe 05.12.12, 07:17 > > > "Dallas '63" jest świetny! > > No ja myślę,King jest rewelacyjny i niezniszczalny > > Przyznam się że noszę Jego zdjęcie w portfelu ,jeszcze Pilcha fotka by się przydała ! Odpowiedz Link
ona_007 Re: ksiazkowe prezenty 03.12.12, 12:11 Dla dziewczyn moich wspólnie - Mapy Mizielińskich Dla starszej - Królewna i goblin MacDonalda Dla młodszej - Fikus - Mycielskiej A ja poprosiłam Mikołaja o Historię polskiego smaku - Łozińskich I tyle bo jak na razie nie nadążam czytać tego co mam - Andrus zaczęty, Swarup nie ruszony a jeszcze Nesser, Hugo Bader , Koper z Wpływowymi kobietami , i miałam w tym roku przeczytać Listy Tolkiena .... Odpowiedz Link
jk3377 Re: ksiazkowe prezenty 05.12.12, 20:39 ja jak sobie sama nie kupię, i to czasem po cichu w ukryciu, to zadnej ksiazki bym nie dostala M nie czyta,wiec koszmar jakis. a ze ostatnio pokupilam nieci, wiec poszkodowana sie nie bede czula dbam o siebie i pod tym wzgledem hahah Odpowiedz Link
moleslaw Hip, hip, hurraaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! 06.12.12, 07:04 Dostałam od najukochańszego męża na Mikołaja "Żywe trupy.Narodziny gubernatora" Czy ja Wam już kiedyś pisałam że mam najlepsiejszego męża pod słońcem. Nawet pewna sprzedawczyni w księgarni chciała go podebrać ale powiedziałam że jest nie do odstąpienia Odpowiedz Link
moleslaw Re: Hip, hip, hurraaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! 06.12.12, 16:41 Melduję że przeczytałam rewelacja ,polecam każdemu miłośnikowi serialu i komiksu "The Walking Dead" oraz miłosnikom literatury postapokaliptycznej. Odpowiedz Link
aniutek.s Re: ksiazkowe prezenty 07.12.12, 16:15 ja znalazłam pod poduszką "Krwawą zemstę" Chmielewskiej i "Pewnego dnia" Giffin Odpowiedz Link
maniaczytania Re: ksiazkowe prezenty 07.12.12, 23:46 a ja dwie ksiazki ( w pakiecie specjalnym) C. R. Zafona - "Wiezein nieba" i "Ksiaze Parnasu" Odpowiedz Link