Gość: były pracownik IP: 89.231.150.* 09.10.09, 08:54 Com sądzicie o chwilowych pracownikach stacji LOTOS ? Bo pewnie za chwile ich nie będzie !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bb Re: STACJA PALIW IP: 80.51.140.* 09.10.09, 11:14 tam stoją automaty , z tego lepszy biznes !!! no i oszczędność na pracownikach ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: STACJA PALIW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 16:57 Chłopaki spoko! Zawsze miła obsługa i często gotowość na dowcip :) Pozdro dla nich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: STACJA PALIW IP: 89.231.150.* 11.10.09, 08:13 myślę że super ludzie tam pracują oprócz tej blondynki tępej nawet koledzy z pracy nie są nią zachwyceni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: STACJA PALIW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 15:47 Coś tam wyjątkowo częsta wymiana pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc aaa Re: STACJA PALIW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.09, 15:51 A ile tych automatow stoi bo maksymalnie moga byc tylko trzy jezeli jest wiecej to wlasciciel popelnia przestepstwo i powinien byc karany chyba ze ma oslone skarbowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: STACJA PALIW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 20:19 Dlaczego częsta wymiana ? Jeżeli pracownik się nie nadaje bo kradnie lub jest leniwy - to odpada, sprawa jest stosunkowo prosta. Nie tylko na CPN'ach sa takie roszady. W teraźniejszych czasach dobry pracownik to coś jak "Cód nad Wisłą". Jeżeli ktoś kto idzie gdziekolwiek do pracy jako świeżak - mysli, że nic nie robiąc zarobi i będzie się trzymał ciepłej posadki - uświadamiam was -> myli się :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gościa? Re: STACJA PALIW IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.10.09, 10:57 Ciekawe ile Ci płaci właściciel że tak go bronisz? O dzień urlopu trzeba się prosić z 2 tygodniowym wyprzedzeniem a i tak niewiadomo czy łaskawca się zgodzi.Uważam że urlop wypoczynkowy jak sama nazwa wskazuje a nie że trzeba się tłómaczyć po co? bo każdy powód jest błahy i najczęściej jest odmowna odpowiedż.Już nigdy więcej się tam nie zatrudnię,żal mi pracowników którzy muszą znosić humory szefa który daje upust złości i wyzwisk na nich.Wszędzie ma znajomości i wie że jest nie do ruszenia i sobie pozwala!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: STACJA PALIW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 15:30 Bzdury kompletne - z tym pajacem niemam nic wspólnego - przytoczyłem poprostu przykład. Urlop wypoczynkowy jest urlopem ustalanym na początku roku. Z jakiego więc tytułu pracodawca ma zmieniac plan urlopowy, który juz wcześniej był ustalony i zatwierdzony przez wszystkich ?? Jeżeli ktoś się przyjmuje np w środku roku chwilę po przyjęciu jest ustalany urlop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: STACJA PALIW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 16:15 Jeśli pracodawca nie wypełnia obowiązków wobec pracownika to zawsze jeste jeszcze inspekcja pracy. Odpowiedz Link Zgłoś