Gość: Yoko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.09, 16:09 Knjpa z klasa, zajefajny wystrój Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: .. Re: Magma IP: *.chelmno.mm.pl 20.10.09, 21:30 ku czemu to służy..?reklamie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boys Re: Magma IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.09, 21:43 zadyma zadymę goni drogo w dodatku i co? lubicie tam ganiać (dostac w ryj ostatnio) to pozdro i gz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lwica Re: Magma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.09, 11:55 W chełmnie nic nie ma zero fajnych knajp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijak Re: Magma IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.09, 13:35 Czarny kot i kręgielnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: Magma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.09, 13:56 A ja ostatnio bylam w merlin i jest calkiem fajnie atmosferka swietna i w ogole jest o key Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roma Re: Magma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.09, 14:26 Merlin niezły poziom potwierdzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: Magma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.09, 15:01 Nie dodalam iz na upartego mozna rowniez sobie potanczyc obsluga mila i nie robi z tego problemu pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: Magma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 15:51 na upartego można potańczyć ,ale jak za 8 czy 10 zl za wstęp, to żadna łaska:{Obsługa miła :} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: Magma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.09, 15:01 Nie dodalam iz na upartego mozna rowniez sobie potanczyc obsluga mila i nie robi z tego problemu pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Magma IP: *.torun.mm.pl 21.10.09, 15:08 ktoś na siłę próbuje zareklamować Magmę! nie ma co reklamować! ta knajpa sama siebie zareklamowała w piątek! gratuluję bezmyślności właściciela w doborze personelu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: discobywalec Re: Magma IP: *.chelmno.mm.pl 21.10.09, 15:29 magma to stypa ale tylko tam jest cos co podobno jest dyskoteka kto otworzy cos na poziomie chociaż jak kiedys mars bedzie miał wiare pozdrawiam inwestorów Paczek otwórz coś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werf Re: Magma IP: *.chelmno.mm.pl 21.10.09, 15:50 nic nie ma w chełmnie tylko merlin nic wiecej reszta to patologia!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Magma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.09, 16:22 Tak,tak w merlinie urzędują te trzy laski co były opisywane.Może ktoś ma numerek do nich bo one nieźle "tańczą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Magma IP: 188.33.115.* 21.10.09, 22:03 Magma odpada a w chełmnie nie ma żadnego fajnego lokalu ale na pewno sprawdze mm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batman:) Re: Magma IP: 80.51.140.* 22.10.09, 01:45 witam w magmie bylo fajnie jak byly te dyski i wstep byl tanszy a teraz stoji na bramce wielka mami i kasuje 10 zl za nic za to ze wypije sie piwo bo tam juz nic nie ma zalamka totalna,ostatnio jadlem to porazka jak by chcieli a nie mogli kiedys bylo fajniej a treraz chyba za duzo kasy maja narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roma Re: Magma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.09, 08:19 Porownanie Magmy z Merlin to jakas pomylka przeciez to roznica klas Odpowiedz Link Zgłoś
sarna1979 Re: Magma 22.10.09, 17:13 Zgadzam się w 100% !!! absolutnie pod żadnym względem nie ma co porównywać tych lokali do siebie.M.M. to pub dla ludzi na poziomie,a Magma...sami wiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natala Re: Magma IP: *.146.82.88.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.10.09, 21:40 Kogo nazywasz ludzi na poziomie ? Co to za podział społeczeństwa ! Brak szacunku ! Mogę się założyć, że gdyby stali klienci Magmy wybrali się do M.M. na pewno nie zostali by wyrzuceni bo są na "niższym poziomie społeczeństwa" jak to nazwał/a sarna1979 ale jeśli mam iść tam do M.M. i mam być napastowana wzorkiem przez ludzi na "poziomie" to dziękuję bardzo za taką miłą atmosferę w tym pubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaua Re: Magma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 02:21 zgadzam się z przedmuwczynią ''NATALIA'' Dla Ludzi na Poziomie??zastanawia Mnie kto jest w tym miescie n Poziomie? ten co ma kase?klase?czy duzo gada?;/ sądze że w Chełmnie przydało by się otworzy cos na podobe fabryki,wtedy puby takie jak Magma,kregelnia, nabrały by swojego prawdziwego oblicza i zajeli by sie tym czym mieli a nie w takich małych barach robic ala dyscoteki.co do obsługi w magmie Tomek Krupa jest śietnym barmanem i zna się na tym co robi,jeśli chodzi o szefa to zasłuzył i dostałw ryj nie trzebna bylo sie wywyzszac!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rau Re: Magma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.09, 13:47 Natala jak nie masz ochoty nikt tam ciebie nie prosi i tyle i tylko tyle zawitaj do chrzana do meczetow i wszycho Odpowiedz Link Zgłoś