Gość: gościówa IP: 89.231.149.* 29.10.09, 15:45 Czy w Chełmnie są jakieś kursy jezyka hiszpańskiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gościówa Re: Hiszpański IP: 89.231.149.* 31.10.09, 13:57 Dzieki za wyczerpującą odpowiedz:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Hiszpański IP: *.chelmno.mm.pl 31.10.09, 16:36 Nic z tego, nie tutaj! Hiszpański to język pasjonatów (czyt. szaleńców, delikatnie ujmując). W Toruniu owszem (Kasia Lewicka Akademia, różne poziomy zaawansowania). Poza tym ta szkoła językowa przygotowuje do egzaminów międzynarodowych DELE - z ramienia Instituto de Cervantes (mam taki egzamin za sobą więc się orientuję). W EMPiKU w Toruniu i Bydgoszczy tez mają kursy, ale z tego co wiem, tylko poziomy podstawowe. No chyba, że coś się zmieniło w tym roku szkolnym. Życzę powodzenia w samodzielnej nauce, bo chyba od tego najlepiej zacząć. To łatwy język, warto samemu złapać podstawy, a dopiero później słono płacić za kursy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: Hiszpański IP: 89.231.149.* 31.10.09, 17:57 Więc chyba wychodzi na to ,że nasze miasto pod kilkoma względami jest zaściankowe. Dziękuję za odpowiedz.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xsxs Re: Hiszpański IP: *.chelmno.mm.pl 31.10.09, 23:38 Nie ma, w Chełmnie na pewno nie znajdziesz. Owego czasu sama szukałam, ale nic z tego, przystałam przy nauce w domu : )) Odpowiedz Link Zgłoś
hiszpanski.online Re: Hiszpański 13.07.13, 22:34 Udzielam lekcji jezyka hiszpanskiego. Mam 8 lat doswiadczenia w Polsce. Lekcje sa tylko indywidualne . Wiecej info na priv hiszpanski.online@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś