Gość: Janek IP: 89.231.149.* 17.02.10, 18:09 Chemiczny sklep Pepko. Najważniejsze jest zdrowie a szczególnie naszych dzieci tych małych i tych większych też. Pod rozwagę rodzicom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poiukiujupol Re: PEPKO IP: *.chelmno.mm.pl 17.02.10, 19:51 Pepco to najleprzy sklep na świecie! Dzięki niemu Chełmno stanie się metropolią! Vivat PEPCO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xfxf Re: PEPKO IP: *.chelmno.mm.pl 17.02.10, 19:55 kTo nIe kópójE Ff pEpCo tEn kApósTa! :*:*:*:* xD xP :P ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: PEPKO IP: 109.243.188.* 17.02.10, 23:36 A ja sie boje tam kupowac,w tym sklepie odwejscia az smierdzi chemia!!!Za zadne skarby nic tam nnie kupie,a juz szczegolnie dla mojego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: PEPKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 10:28 tak tak BRAWO ! Zróbmy PEPKO , LIDLE , STOKROTKI, SPRZEDAJMY PKA-esy, AMFITEATR tez sprzedajmy, zróbmy intermasche ( czy jakos tak bo nie wiem jak sie pisze ) jeszcze ze 2 PLO MARKETY I WOGÓOLE :) bedzie nam sie zyło lepiej ... W jakim świecie wy żyjecie ?? została tylko HELVETIA i ...??? padający na ryj FAM i koniec :))) Pokujmy kase w zagranicznych inwestorów :} Nasi lokalni przediembiorcy padną a MY ZDECHNIEMY :} pozdrooooo Odpowiedz Link Zgłoś
3mili Re: PEPKO 19.02.10, 22:22 mocne, dobitne słowa - ale jakie prawdziwe - pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inwestor Re: PEPKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 12:27 Kupiłem ostatnio w PEPCO klamerki za 2 zł i sweter za 5zł. Nie ma lepszego sklepu na rynku!! PEPCO!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helo Re: PEPKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.10, 12:49 Straszne gowno to PEPCO gorszego szajsu juz nie moze byc na wejsciu smrod jakby sie 100 kotow zesralo fuj fuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: PEPKO IP: 89.231.149.* 20.02.10, 14:06 Bo to jest to co szkodzi zdrowiu, żeby nie powiedzieć, powoli za...ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: PEPKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 14:30 dobrze ze jest tanio. ludzie nie mają pieniędzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiniaczek Re: PEPKO IP: *.chelmno.mm.pl 21.02.10, 16:22 w pepco nie smierdzi wrecz pachnie i sa tam tanie ciuchy kupilem tam piekna koszulke za 19.99zł i jestem bardzo zadowolony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: PEPKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 16:32 to kupuj dalej chinskie badziewie szybciej umrzesz przez to swinstwo same chinskie badziewia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: PEPKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 22:12 Wszystko wszystkim ale nie mówcie że to jest chińskie bo na metce sam widziałem napis Produkowana w Polsce. Tak specjalnie by tego nie pisali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: PEPKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 22:16 naucz sie najpierw czytac tam jest napisane ze imoprowano czy cos w tym rodzaju ale napewno nie ze produkaowanoa karaj pochodzenia to PRC republica chinska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: PEPKO IP: *.chelmno.mm.pl 22.02.10, 13:35 Boże to PEPKO to tragedia:/ Oczekuje dziecka i chcialam tam cos kupic, ale takim materialem to nawet mebli bym nie wytarła:/ do pierwszego prania..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: PEPKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 16:01 Mo rzeczywiście pod naklejką nalepioną na sweter mam napisane made in india. Chociaż trochę lepiej niż Chińskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: PEPKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 17:04 Na ciuchach pod inmotret polski jest napisane ze made in PRC a PRC oznacza PRC - Popular Republic China.a nie indie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: PEPKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 17:05 a dokladniej The People's Republic of China (PRC) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: PEPKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.10, 07:48 Szajs do kwadratu jakie gowno musza sprzedawac zeby wyrobic na czynsz w granicach 16000 zl slownie szesnascie a na wejsciu smrod jakby sie sto kotow zesrzlo jak ktos na wstepie juz napisal a chemia cudo fantazja nic nie grozi w najlepszym przypadku alergia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: PEPKO IP: 80.51.140.* 23.02.10, 20:45 mi się cos wydaje że te wszystkie złe opinie to pisza właściciele naszych chełmnińskich sklepów bo obroty spadną na 100%?! Odpowiedz Link Zgłoś
malutka225-1 Re: PEPKO 24.02.10, 20:25 jeśli chodzi o mnie,nie kupiła bym napewno nic dla swojego dziecka! bo dla mnie jest nie do pojęcia kupic np body za 5 zł i ubrac je tylko raz,wiadomo kto nie ma pieniędzy i lubi się ubierac w tanich sklepach to i tak tam zawita,nikt i nic na to nie poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [] Re: PEPKO IP: *.ip.netia.com.pl 24.02.10, 23:48 Nie chodzi o jakość, ale o zasady: Polecam przeczytac: PRC - Panstwo Rujnowania Człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: PEPKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 15:19 Czepiliście się tego PEPKO. Wybór należy do każdego, nie chcecie to nie kupujcie. Jeżeli jest to takie wielkie g, to samo padnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: PEPKO IP: 80.51.140.* 25.02.10, 19:25 Piszecie że g.... a ludzi tam duzo i wszyscy cos kupują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE Re: PEPKO IP: 109.243.27.* 25.02.10, 22:32 Też tam kupowałam,ale już nie kupie!!!Moje dziecko dostało uczulenia na całym ciałku po ubraniu rzeczy z pepko i nic na to świństwo od dwóch dni nie pomaga.Uważajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
niepospolita Re: PEPKO 26.02.10, 13:43 Bo rzeczy się najpierw pierze, a nie ubiera prosto ze sklepu! A Wy myślicie, że duże koncerny odzieżowe gdzie szyją ciuchy? Może w innych krajach niż Chiny, Indie, Kambodża? Ludzie rozejrzycie się trochę i zastanówcie w jakim świecie żyjecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIe Re: PEPKO IP: 94.254.146.* 26.02.10, 14:04 Było prane w specjalnym płynie dla dzieci i prasowane w wysokiej temperaturze.Zarzucasz mi,że źle dbam o swoje dziecko??I myślę że to z jakością materiałow jest coś nie tak!Nie wiem z jakiego świństwa to robią.Pierwszy raz coś takiego nas spotkało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapucyn Re: PEPKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 14:20 Odpier... się od PEPCO. Jest najlepsze!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: PEPKO IP: 89.231.149.* 26.02.10, 14:32 Miałam podobną sytuację i widzę, że nie ja jedna. Zastanawia mnie jednak co robi SANEPID już dawno powinien zająć się ta sprawą, przecież chodzi tu o zdrowie dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: PEPKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 20:45 Nic prostszego, zgłosić i po sprawie. Przy okazji sanepid powinien przejść się po wszystkich sklepach. Skończcie już ten watek. Jeszcze raz powtarzam:KTO CHCE KUPUJE, KTO NIE, NIE ROBI TEGO, wszystko w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: PEPKO IP: 80.51.140.* 26.02.10, 21:50 A może dziecko nie dostało wcale uczulenia po ubrankach tylko uczuliło go zupełnie co innego skąd ta pewność? Odpowiedz Link Zgłoś
malutka225-1 Re: PEPKO 26.02.10, 22:04 nie wiem czy wiecie lecz te tanie materiały są rakotwórcze,możecie sobie troszeczkę na ten temat poczytac,może przejrzycie na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: PEPKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 06:45 oni nigdy nie przejrza na oczy takie rzeczy beda ludzie kupowac min tez bo z kasa w Polsce kiepsko i ludzie wola taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie Re: PEPKO IP: 109.243.232.* 27.02.10, 12:30 Jestem pewna,że po ubranku z pepko,bo nie jadł nic nowego,ani nie używałam nowych kosmetyków itp.Wszystko analizowłam i wszystko wskazało na ubranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: PEPKO IP: 83.238.158.* 01.03.10, 19:59 A gdzie myślicie, że są produkowane markowe ciuchy? Przynajmniej większość? Tajwan, Korea, Indie i .....Chiny. Więc nie powołujcie się na metki i "made in...." tylko na faktyczny gatunek tkaniny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi Re: PEPKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.10, 23:24 Odpowiedz na Chińczyka - PEPCO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: PEPKO IP: 80.51.140.* 01.03.10, 19:10 ludzie gagaja pisza bzdury a i tak kupuja świadczy ruch w tym sklepie więć po co to ten cały cyrk z pepco?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szajka Re: PEPKO IP: *.tvgawex.pl 26.03.10, 20:31 powiem obiektywnie: śpiochy i kaftaniki tam kupuję,piorę,prasuje nic sie nie dzieje,natomiast śpiochy kupione w Kubusiu po 3 praniach całe zmechacone,a dałam 17 zł za sztukę.Kaftaniki kurczą się w praniu.Natomiast kocyki polarowe w Pepko-masakra,to koło polaru nie leżało-jakieś dziadostwo jakby z waty zrobione.Poduszki,koszyki itp i zabawki to to samo co w sklepach za 5 zł-tani szajs chiński.Wiem również że odzież w sklepach jest szyta z tkanin kupowanych z chin,a ubrania markowe w Polsce szyte są w Chinach,a w Polsce tylko metki są przyszywane.Bluzka kupiona w Orsay np.kosztowała 5 zł a w polsce jest sprzedawana za 100 w galeriach handlowych dla"bogatych".MArkowe ubrania w Polsce można spotkać tylko i wyłącznie ...w lumpeksach.Taka jest prawda moi drodzy.To już lepiej jechać za granicę się obkupić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: PEPKO IP: *.raciborz.vectranet.pl 06.05.13, 21:17 Większość sklepów oferujących asortyment znajdujący się w PEPKO,to nic innego jak pepkopodobne towary.Sieciówki,które w naszym kraju wielu ludzi nazywa markowymi,to nic innego jak te pepkowe.Większość produkowana w Chinach(i tak jest nie tylko w Polsce).Kupuję w PEPKO niektóre artykuły dekoracyjne,bo są tanie,a nie mam zamiaru przekazywać ich następnemu pokoleniu jako spadek.Lampę stołową ,za którą tam zapłaciłam niecałe 50.00zł,na allegro widziałam za okrągłą stówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciii91 Re: PEPKO IP: *.play-internet.pl 08.05.13, 10:35 rakotworczy to teraz jest nawet plyn do naczyn... i co? nie bedziecie myli juz garow?;D haha WSZYSTKO jest juz rakotworcze ;D Pochalaniacie chemie jak gabki ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Re: PEPKO IP: *.tvgawex.pl 09.05.13, 10:02 Przecież odzież w Chinach, Indiach szyją dzieci i to nawet dla wielkich projektantów mody. www.youtube.com/watch?v=tz9t1Uf5WyU Odpowiedz Link Zgłoś