Gość: kierowca IP: *.tvgawex.pl 23.04.10, 11:57 nasygnale.pl/gid,12200943,title,Jak-oni-parkuja,galeria.html Proponuję stworzyć taką stronę o Chełmnie,nie raz byłem świadkiem mistrzostwa świata w parkowaniu na chełmińskich ulicach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kierowca Re: Tak sie parkuje IP: *.tvgawex.pl 23.04.10, 12:03 I kiedy ludzie w naszym mieście zrozumieją,że parkuje się w odległości co najmniej 10 metrów od pasów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tak sie parkuje IP: *.tvgawex.pl 25.04.10, 19:22 10 metrów ale nie na drodze jednokierunkowej lub ślepej na końcu ulicy a u nas stare miasto całe jednokierunkowe. A na mistrzów typu ja stoję resztę mam w d...można popatrzeć koło Biedronki tej na Raszei tam są dopiero idioci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allan Re: Tak sie parkuje IP: *.chelmno.mm.pl 24.04.10, 16:53 raz widzial ciekawe pojezdzil po miescie jak normalny kierowca a wtedy dopiero zobaczysz chybe ze pojawia sie nasi spece ,miejska, oni wszystko wiedza na temat ruchu drogowego ha,ha,ha reszty sami wiecie pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do allan Re: Tak sie parkuje IP: *.tvgawex.pl 24.04.10, 17:33 A przetłumacz na polski o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tak sie parkuje IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.10, 20:18 Allan,Tobie o coś chodzi?Czy brzęczysz coś pod nosem. Odpowiedz Link Zgłoś