Dodaj do ulubionych

Sukces juniorow ml

IP: 94.254.199.* 31.05.10, 13:41
co sadzicie o juniorach ks chełminianki z tego co wiem sa jak dotad
niepokonani w swojej lidze i pozostal im tylko jeden mecz do rozegrania!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Zawiedzony Re: Sukces juniorow ml IP: 94.254.252.* 06.06.10, 23:21
      Co z tego ze chłopaki grają i wygrywaja,bardzo sie staraja i podchodza do
      kazdego meczu powaznie.Cale zycie graja i trenuja na "saharze" i tak graja
      dobrze jak na takie warunki -_- Nic zainwestowania w młodzież ;/ bardzo mnie to
      martwi bo robią dobrze seniorom ale przeciiez pozniej ich zabraknie i co bedzie
      ...? :P
      • Gość: Ona Re: Sukces juniorow ml IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.06.10, 09:04
        Zgadzam się z tym co powiedzieliście co z tego że chłopaki walczą i chcą coś
        osiągnąć jak nie maja warunków do trenowania .Przecież jest już kilku chłopków w
        tej drużynie którzy już coś prezentują.
        • Gość: ANONIM Re: Sukces juniorow ml IP: 188.33.24.* 07.06.10, 18:29
          dla przedstawicieli Chełminianki sa wazni tylko seniorzy a młodzierz
          gdzies tam maja!Ale wkoncu to sie zmieni bedzie orlik i beda mieli
          gdzie trenowac a prezes tez jak by wpuszczał wszystkie druzyny na
          głowne boisko by było zryte........
          • Gość: działkowicz Re: Sukces juniorow ml IP: *.tvgawex.pl 07.06.10, 19:31
            wytrzymajcie jeszcze rok i bedziecie mieli warunki. Moze nie jak Barcelona ale
            na Chełmno i tak spoko. A Prezes robi co może aby wszyscy byli zadowolenie ale
            nikt tego nie widzi. Sam widziałem jak swoim samochodem jeżdzi po saharze i
            równa Wam boisko abyście mogli w miarę możliwości trenowac tego o tym juz nikt
            nie wspomni. Na szczeście władze naszego miasta wkoncu sie przekonali w jakich
            warunkach trenuja dzieci i powstanie sztuczne boisko. Powodzenia i cierpliwosci.
            • Gość: anonim Re: Sukces juniorow ml IP: 188.33.24.* 07.06.10, 20:56
              No co do P.Dobrowolskiego nikt nie nazeka.facet dla dzieciaków
              własny samochod ryje zeby mieli jak grac ale to była wina miasta bo
              co ja słyszalem chelminianka juz kiedy chciałą boisko stuczne ALE
              WKONCU ZROZUMIELI I DZIEKUJEMY ZE DZIECIAKI BEDA MIELI GDZIE
              GRAC!!!!!W NORMALNYCH WARUNKACH
              • Gość: kibic Re: Sukces juniorow ml IP: 109.243.11.* 11.06.10, 08:03
                bravo dla juniorów a B klasa sa gwiazdami,ktorzy nawet meczu nie
                potrafia wygrac!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka