Gość: edward IP: 94.254.199.* 31.05.10, 13:41 co sadzicie o juniorach ks chełminianki z tego co wiem sa jak dotad niepokonani w swojej lidze i pozostal im tylko jeden mecz do rozegrania!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zawiedzony Re: Sukces juniorow ml IP: 94.254.252.* 06.06.10, 23:21 Co z tego ze chłopaki grają i wygrywaja,bardzo sie staraja i podchodza do kazdego meczu powaznie.Cale zycie graja i trenuja na "saharze" i tak graja dobrze jak na takie warunki -_- Nic zainwestowania w młodzież ;/ bardzo mnie to martwi bo robią dobrze seniorom ale przeciiez pozniej ich zabraknie i co bedzie ...? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Sukces juniorow ml IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.06.10, 09:04 Zgadzam się z tym co powiedzieliście co z tego że chłopaki walczą i chcą coś osiągnąć jak nie maja warunków do trenowania .Przecież jest już kilku chłopków w tej drużynie którzy już coś prezentują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANONIM Re: Sukces juniorow ml IP: 188.33.24.* 07.06.10, 18:29 dla przedstawicieli Chełminianki sa wazni tylko seniorzy a młodzierz gdzies tam maja!Ale wkoncu to sie zmieni bedzie orlik i beda mieli gdzie trenowac a prezes tez jak by wpuszczał wszystkie druzyny na głowne boisko by było zryte........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: działkowicz Re: Sukces juniorow ml IP: *.tvgawex.pl 07.06.10, 19:31 wytrzymajcie jeszcze rok i bedziecie mieli warunki. Moze nie jak Barcelona ale na Chełmno i tak spoko. A Prezes robi co może aby wszyscy byli zadowolenie ale nikt tego nie widzi. Sam widziałem jak swoim samochodem jeżdzi po saharze i równa Wam boisko abyście mogli w miarę możliwości trenowac tego o tym juz nikt nie wspomni. Na szczeście władze naszego miasta wkoncu sie przekonali w jakich warunkach trenuja dzieci i powstanie sztuczne boisko. Powodzenia i cierpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Sukces juniorow ml IP: 188.33.24.* 07.06.10, 20:56 No co do P.Dobrowolskiego nikt nie nazeka.facet dla dzieciaków własny samochod ryje zeby mieli jak grac ale to była wina miasta bo co ja słyszalem chelminianka juz kiedy chciałą boisko stuczne ALE WKONCU ZROZUMIELI I DZIEKUJEMY ZE DZIECIAKI BEDA MIELI GDZIE GRAC!!!!!W NORMALNYCH WARUNKACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Sukces juniorow ml IP: 109.243.11.* 11.06.10, 08:03 bravo dla juniorów a B klasa sa gwiazdami,ktorzy nawet meczu nie potrafia wygrac!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś