Gość: gośc IP: *.chelmno.mm.pl 08.09.10, 20:47 Jak się tam pracuje ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pracownik Re: Firma Adriana IP: *.chelmno.mm.pl 08.09.10, 20:52 Trochę dużo godzin ale kasa taka sobie ogólnie nie jest żle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Firma Adriana IP: 89.231.150.* 09.09.10, 21:49 12 godzin to standard przymusowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Firma Adriana IP: 89.231.148.* 09.09.10, 12:29 A ch.... Cie to obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.Adrianowiec Re: Firma Adriana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.10, 12:47 W zyciu do tego bajzlu za zadne pieniadze zreszta on i tak gowno placi dlugow od zarabania niebawem trzeba pewnie bedzie zgasic swiatlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc do ppp Re: Firma Adriana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.10, 16:39 Wyrazaj sie jakos ty bydlaku chyba jestes jednym z tych kretaczy co pan K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juuy Re: Firma Adriana IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.10, 18:47 gościu jak nie pracowałeś w obozie pracy to idż do adriany, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Firma Adriana IP: *.chelmno.mm.pl 10.09.10, 21:01 gdzie zarobisz od 2000 do3000tys w Chełmnie w jakiej fabryce pomyślcie ! od roku tak jest kto pracuje ten ma!!!! A jak komuś nie pasuje to to niech idzie zbierać puszki jak by co to pracuje tam fizycznie i żyje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kola Re: Firma Adriana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.10, 21:16 Ale zapierdzielasz 12 godzin to jest porabane pracuj pracuj a garb ci sam wyrosnie a pan K juz taki wielki sie zrobil ze banery reklamowe na motocrosie wystawia tak dalej to ponownie bedzie padlina powodzenia kolo pracu 16 godzin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: Firma Adriana IP: 89.231.150.* 11.09.10, 16:51 od 2000 do 3000=od 250godzin do 300 godzin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Firma Adriana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.10, 17:10 To zgloscie do Panstwowej Inspekcji Pracy to sie za przekreta i wyludzacza wezma szybciutko zreszta czego mozna sie po nim spodziewac kolorek wloskow mowi sam za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i tyle Re: Firma Adriana IP: *.tvgawex.pl 11.09.10, 18:52 A co ci ta kontrola z PiPu?Przecież nadgodziny to indywidualna sprawa każdego pracownika.Skoro ktoś zostaje na nadgodziny to wyraża sam na to zgodę.A to że ludzie się boją otworzyć gęby w tej sprawie to inny temat.Jedynym wyjściem z takich sytuacji jest założenie Związków Zawodowych które będą miały zawsze obowiązek stanąć w obronie pracownika.Ale do tego też trzeba mieć jaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Firma Adriana IP: 89.231.150.* 12.09.10, 18:53 w tym zakladzie trzeba się pytać czy możesz po 10 godzinach iść do domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alechandro Re: Firma Adriana IP: 109.243.20.* 12.09.10, 19:02 Przepraszam mogę iść do domu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kam Re: Firma Adriana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.10, 20:56 A to jeszcze firma czy juz krzak angrestu panie K ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Firma Adriana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.10, 15:04 A ja mam taka propozycje nie zajmujmy sie tym zakladem zwanych przez wielu obozem pracy to szkoda czasu zalozcie zwiazki zawodowe i domagajcie sie swoich praw od tego pana ciekawe czy jego familia tak licznie zatrudniona tez ma takie problemy biora kase nie dajac niemal nic z siebie dla tej firmy tylko doic jak krowe a ludzie sie nie licza tak dalej panie to sam pan bedziesz zapierdzielal w tym bagnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Firma Adriana IP: *.tvgawex.pl 14.09.10, 16:05 I tu się mylisz Pan K. nigdy nie będzie sam zapierdzielał,bo zawsze znajdzie się stado ludzi pokornych jak krowy i lękliwych jak strusie które będzie nabijało jego kabzę swoim kosztem.A sytuacja nadgodzin w Adrianie to dopiero dziwoląg!Ja pracuję w firmie której najpierw pyta się pracownika czy może zostać,ewentualnie wystawia się zlecenie w wypadku gdy trzeba kogoś zastąpić,a ilość maksymalnych nadgodzin jaka pracownik może przepracować w danym roku jest ujęta w układzie zbiorowym podpisywanym przez zarząd przedsiębiorstwa i związki zawodowe.I to jest chyba normalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Firma Adriana IP: *.tvgawex.pl 14.09.10, 18:02 czy ten zaklad znajduje sie w polsce bo ja o takim nie slyszalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Firma Adriana IP: *.tvgawex.pl 14.09.10, 18:16 Widocznie nie słuchasz tego co powinieneś.Tak test w każdym zakładzie w którym działają Związki Zawodowe.Najbliższy taki zakład od Chełmna jest za Wisłą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Firma Adriana IP: *.tvgawex.pl 14.09.10, 18:42 Małomiasteczkowizm wyłazi z Chełminiaków na każdym kroku.Ludzie nie wiedzą że istnieją inne zakłady,w których można normalnie pracować z poszanowaniem wszystkich praw pracownika nie tylko Adriana,Helvetia i Fam.Obudźcie się !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Firma Adriana IP: *.tvgawex.pl 14.09.10, 18:56 tak bo wam sie k***a robic nie chce najlepiej o kazdym zakładzie mówic obóz pracy najlepiej nic byscie nie chcieli robic tylko ze 3 tys na reke dostawac za nic ALE JAKOS NIKOMU NIE PŁACA ZA DARMO WIEC POWINNISCIE SIE WOGULE CIESZYC ZE MACIE PRACE I TO NA TAKIM ZADUPIU JAK JEST CHEŁMNO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do xyz Re: Firma Adriana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.10, 19:25 Ty jestes jednak niedorozwiniety albo z familii pana K spiesz do lekarza bo niebawem bedzie za pozno a tak na marginesie W OGOLE to tak sie pisze niedorajdo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczciwy pracownik Re: Firma Adriana IP: 89.231.150.* 20.09.10, 19:10 do xyz-a ty wafelku chyba jesteś jednym z tych pracodawców co by chcieli żeby pracować za marną kase 12 godzin i najlepiej kupili ci narzędzia i materiał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Firma Adriana IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.09.10, 14:15 Pewnie znowu liczy na dotacje z PUP ale najpierw trzeba dlugi poplacic niedlugo pewnie znowu bedzie chcial okrasc kooperantow i ludzi ktorzy zapierdzielaja jak glupcy za grosze po nie wiadomo ile godzin czas sie tym zajac wielkim pseudo przedsiebiorca podatki panie K trzeba placic do gminy a moze pan liczy na umorzenie ale niedoczekanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmen Re: Firma Adriana IP: *.chelmno.mm.pl 22.09.10, 17:59 W tej firmie jest gość o ksywie PYTON (S.L) to jest lizus Karwana po trupach do celu donosi na wszystkich tapicerów i nie tylko sodowa mu odjebała na maksa !!!! a po sp 5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anakonda Re: Firma Adriana IP: 109.243.150.* 22.09.10, 18:09 Też o nim słyszałem od chłopaków którzy tam robią , wszystkich już podkablował teraz myśli jak sam siebie podkablować . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Firma Adriana IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.09.10, 19:22 Najpierw niech podpierdzieli swojego szefa przekreta i w/g mnie zachowujacego sie jak wstretny szmaciarz pewnie znowu liczy na dotacje ale do tych do hektara to jeszcze wrocimy panie K mimo ze juz pan opierdzielil za duzo duzo wieksze pieniadze niz kupil od Starostwa podobnie z palacykiem jaka byla wycena do sprzedazy i ile teraz wola a gowno tam zrobil nawet stare okna szybko wstawial trzeba wrocic do umowy i zaplacic kary do Starstwa za nie wykonanie umowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.prac. Re: Firma Adriana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.10, 21:19 Stary masz racje piszac o tym wstretnym przekretasie palacykow mu sie zachcialo za panstwowe pieniazki , nieplacone podatki do budzetu i wiele innych wyludzen z budzetu za ktore trzeba placic nam wszystkim a jeszcze pracownikow wyciulal wstyd panie biznesmenie z bozej laski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraf Re: Firma Adriana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.10, 14:52 A co na to Starostwo Powiatowe i konserwator zabytkow przeciez ten palacyk sie marnuje a jak pamietam przy sprzedazy byly okreslone warunki i terminy zakonczenia renowacji palacyku ale latwiej staroscie zwalniac niewygodnych ludzi z pracy niz wyjasniac sprawy bardzo wazne zblizaja sie wybory i bedziemy te tematy drazyc do konca tak ze radze zajac sie tematem zeby nie bylo za pozno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuck Re: Firma Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 21:07 Chciało się Solidarności, cymbały, kapitalizmu. Komuna wam śmierdziała, macie teraz osły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifarafa Re: Firma Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 19:35 po mimo kilku wyjątków sami hejterzy tutaj siedzą i wypisują bzdury... jest to zalosne. prawda jest taka ze p. Karwan osiagnal wielki sukces , mial pomysl na biznes i tyle . jak bedziecie miec swoja firme to mozecie tez ludzmi zarzadzać. a po za tym jak chcecie zajebista prace za duza kase to zapraszam do szkol ! podniescie swoje kwalifikacje i bedziecie miec lepsza posade. tak wiec pozdro i nie wypisujcie takich bzdur bo sie sami osmieszacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ Re: Firma Adriana IP: *.ip.netia.com.pl 03.10.10, 21:25 fucks gratuluję inteligencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleryk Re: Firma Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 17:39 ojjj grzesznicy!!!!!!!! w niedzielę idzie się do kościoła a nie do PRACY już nadgodzin wam za mało zachłąnni grzesznicy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Firma Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 18:08 Wszystko jest o key ale nie mozna dluzej tolerowac przekreta , gdzie jest prawo ktore w Polsce toleruje przekretow i wyludzaczy jak ten pie... z Adriany a taki mial byc uczciwy a z ludzi pracujacych na produkcji uczynil niemal niewolnikow a wlasnie zalozcie zwiazki zawodowe to mu sie do tej rudej kity dobiora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustaw Re: Firma Adriana IP: *.152.153.191.dsl.dynamic.eranet.pl 17.10.10, 00:42 Nie rozumiem Was.Pracowałem tam ale przestało mi się podobać i odszedłem nie z powodu samej pracy czy zakładu ale z powodu ludzi"fizoli".Miałem dość jęczenia,biadolenia,płaczu jak to jest żle.Tak narzekacie ale dalej tam pracujecie niech mi to ktoś wytłumaczy.Pracujecie tam bo nie potraficie nic innego w życiu robić,potraficie tylko narzekać i oskarżać.Nie bronie byłego szefa,jest mi obojętny ale to jego firma i zatrudnia kogo chce,chce rodzinę to ma,to jego prawo a Wy nie musicie tam pracować póki co,praca nie jest przymusowa.I jeszcze jedno,jak kogoś oskarża się o kradzież,jakieś sprawy finansowe czy jeszcze coś innego to trzeba mieć dowody a nie powtarzać co się usłyszało na ulicy lub przeczytało na"Naszej Klasie".Proszę dowody na piśmie to uwierzę.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bela Re: Firma Adriana IP: *.cdma.centertel.pl 17.10.10, 08:25 masz rację nikt nikogo nie zmusza tam pracować a najbardziej biadolą ci co się boją zmian w życiu a w rezultacie poza Adrianą życia nie widzą wiem to z doświadczenia bo tam pracuję dłuższy już czas ale ja nie narzekam pracować trzeba nikt za siedzenie nikomu nie zapłaci czy w Adrianie czy w innym zakładzie mi jest tam dobrze a jestem tylko szwaczką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Firma Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 12:01 dajcie juz sobie spokoj z ta gowniana firma dla mnie to jest straszne gowno i wszystko na ten temat jeszcze uslyszycie o brakach np gdzie podzialy sie pieniadze z firmy na Bialorusi wiem cos na ten temat i tak jak poprzednik wskazal odpowiednie organa sie niebawem tym zajma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 102 Re: Firma Adriana IP: 195.47.201.* 19.10.10, 12:58 Ja również pracuję w Adrianie. Bardzo jestem z tego faktu zadowolony. Płaca jest rewelacyjie wysoka. Stać mnie na życie i drobne przyjemności... Pozdrawiam Marek K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do 102 Re: Firma Adriana IP: 89.231.150.* 01.12.10, 19:58 ty jesteś ten pyton? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Firma Adriana IP: *.chelmno.mm.pl 19.10.10, 17:49 no nie powiem praca jest bardzo dobra i zarobki tez ale ci wyzej postawieni to nieraz maja niezłe teksty do pracownika a tak pozatym jest oki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Firma Adriana IP: *.tvgawex.pl 19.10.10, 17:53 Fakt ze przepracowane 235 godz ale 3500 netto ciezko w Chełmnie zarobić nawet z wysokimi kwalifikacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bela Re: Firma Adriana IP: *.cdma.centertel.pl 20.10.10, 19:03 wszędzie dobrze gdzie nas nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bela Re: Firma Adriana IP: *.cdma.centertel.pl 20.10.10, 19:06 a może jakiś nowy temat o naszej firmie a nie tylko kasa i kasa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella bis Re: Firma Adriana IP: 109.243.27.* 20.10.10, 20:00 A jaka ona nasza ? Przecież to Jego firma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bela Re: Firma Adriana IP: *.cdma.centertel.pl 21.10.10, 16:30 no fakt zle się wysłowiłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffffff Re: Firma Adriana IP: *.tvgawex.pl 22.10.10, 20:09 to ze tak jest w adrianie jak jest to nie wina karwana tylko jak ktos wczesniej wspomnial tzw... fizoli sa tam tacy ktorzy jak by mogli to robiliby nawet w przerwie sniadaniowej dlatego nie dziwcie sie ze polecieli w niedziele bo oni nie maja umiaru nie szanuja swoich praw juz nie wspomne o zdrowiu i to nie sa wcale tacy ktorym jak to sie mowi brakuje na chleb to poprostu pracocholicy ktorzy rujnuja ten poniekad dobry kiedys zaklad a co do placy to nie jest ona az tak rewelacyjna jak to ktos wczesniej wspomnial bo jakby tak naprawde pracowac w norwalnych godzinach to nie ma az takiej rewelacji chodzi mi o akord a tzw. diowkowi to juz wogole no ale oczywiscie jak to w calej polsce tak i w adrianie kto naj mniej sie narobi to najwiecej zarabia moze to brzmi dziwnie ale tak jest to sa wlasnie ci co pisza o tych wysokich zarobkach naprawde sa tam potworzone takie stanowiska ze moznaby sie schowac na caly dzien i niktby nawet nie wiedzial ze jestes w pracy a kasa wpada a wiem co pisze bo tam pracuje no ale zeby nie bylo tak pesymistycznie to dobrze ze ten karwan istnieje bo naprawde chelmno i okolice to by bylo jedno wielkie bezrobocie i jeszcze jedno oprocz fizoli pracuja tam jeszcze normalni ludzie ale jest ich naprawde malo jesli to czytasz a tam pracyjesz odpowiedz sobie do jakiej grupy pasujesz ............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Firma Adriana IP: 178.56.157.* 22.10.10, 21:11 to racja z tymi lizusami aż się na wymioty zbiera.Podlisz się brygadzistce a i szycie dostaniesz lepsze i może dniówka 120 zeta co dzień będzie [średnio] a inaczej katastrofa i dywanik u kierownika będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Firma Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 16:35 mam propozycję-lepiej nic nie robić tylko odpoczywać-ludzie cieszcie się że macie robotę i jako tako żyjecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprzedam Re: Firma Adriana IP: 46.112.100.* 22.10.10, 21:19 Sprzedam siłownie: - hantle - ławeczki - obciążenie - gryfy - pasy do ćwiczeń tel : 724-110-093 proszę nie wysyłać SMS-ów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cch Re: Firma Adriana IP: *.tvgawex.pl 22.10.10, 21:20 jeszcze taki zakład sie nie narodził co by pracownikowi dogodził ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddddd Re: Firma Adriana IP: *.chelmno.mm.pl 03.12.10, 19:25 Wszyscy brygadziści dali by sobie jaja ogolić za te judaszowe srebrniki !!!! i tylko godziny lecą kasa kasa i wielki HUJ robią !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jappa Re: Firma Adriana IP: *.tvgawex.pl 03.12.10, 19:38 A ja se gole jaja bo mi tak wygodniej a brygadzistą nie jestem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Re: Firma Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 19:42 Dobra firma dająca setkom ludzi prace i to od dziesiątek lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ret Re: Firma Adriana IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.10, 20:12 do lisa od ilu kilkudziesięciu lat dokładnie? zagadzam się ze można zarobić zapieprzając cały tydzień po 12 godz a w sobotę i w niedzielę po 8 wtedy forsy się ma bo niema kiedy wydać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akas Re: Firma Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 21:01 Beda talony na swieta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Firma Adriana IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.10, 13:41 talony będą po 1000 zł na osobę w rodzinie , należy się za takie chapanie po 12 godzin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Firma Adriana IP: *.tvgawex.pl 12.12.10, 01:48 moim zdaniem panie K POWINIENES POMYSLEC O TALONACH NA SWIETA,zrob ten wlasciwy krok bo rece nam opadaja,paczuszki dla dzieci tez przydalyby sie,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: Firma Adriana IP: *.tvgawex.pl 12.12.10, 01:51 najlepsze jest to ze w tym akwarium siedza i sie smieja z nas ale przyjdzie na Was dzien,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ Re: Firma Adriana IP: 81.219.98.* 10.12.10, 21:33 talony beda po 500 i tylko do biedronki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kusza Re: Firma Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 15:42 Gość: kola 10.09.10, 21:01 Odpowiedz gdzie zarobisz od 2000 do3000tys w Chełmnie w jakiej fabryce pomyślcie ! od roku tak jest kto pracuje ten ma!!!! A jak komuś nie pasuje to to niech idzie zbierać puszki jak by co to pracuje tam fizycznie i żyje!!! za 320 /mc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex robol Re: Firma Adriana IP: *.tvgawex.pl 18.12.10, 22:06 Chciałem wrócić - ale się nasłuchałem i nie mam zamiaru. 500zł więcej nie jest tego warte - kiedy ja śpię wy już robicie, kiedy ja wracam z pracy......wy dalej robicie. Kiedy ja odpoczywam w sobotę, niedzielę z rodziną wy....robicie. Może mam 500-600zł mniej od was ale mam WŁASNE ŻYCIE :), zastanówcie się czy warto dla tych paru zł więcej, według mnie nie...moje dziecko chyba też tak uważa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: Firma Adriana IP: *.chelmno.mm.pl 19.12.10, 15:29 Napisałeś chyba to sam nie jesteś pewien bo chyba dziecko ma nieroba ojca i zjeba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ggg Re: Firma Adriana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.10, 15:40 Zapierdzielaj na tego pana K bankruta ktory ostatnie soki z Was wycisnie zeby posplacac swoich dluznikow a i tak to pierdyknie bo dlugow nie ma konca wobec dostawcow a gdzie banki i zaciagniete zobowiazania od nich pan zejdzie na ziemie panie K bujanie w oblokach prowadzi do obledu a ludzi niech pan nie traktuje jak przedmioty im za dobra place trzeba placic a nie tylko familijnym przydupasom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ggg Re: Firma Adriana IP: *.tvgawex.pl 20.12.10, 14:42 Pracuj pracuj od świtu do nocy tylko uważaj na żonę i na sąsiadów bo coraz częściej do niej zaglądają jak ty zapie...sz po 12 godzin 7 dni w tygodniu za 2300zł. Zaliczyłem ten zakład też, jak upadał sam się zwolniłem, zarabiam 1600-1700zł i jak poprzednik napisał w dupie mam te pare złotych więcej ale żyję jak człowiek i nie wstaję z kurami żeby wrócić w nocy do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: Firma Adriana IP: *.chelmno.mm.pl 20.12.10, 18:37 banda płaczków i nierobów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Firma Adriana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.10, 18:51 Panie K jak K nie zabieraj glosu albo jego przydupasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzio Re: Firma Adriana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.10, 09:28 NO TO JAK BYLY TE TALONY W ADRIANIE NA SWIETA CZY TYLKO DLA FAMULY I PRZYDUPASOW PANA K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzeźwy Re: Firma Adriana IP: 89.231.150.* 21.12.10, 11:39 Jest super! Jest super! Więc o co Ci chodzi?! Nie plujcie na rękę która was karmi. Poza tym - "każdy sam kowalem swojego losu". Buziaczki malkontenci i lesery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brygadzista Re: Firma Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.10, 13:52 Re: Firma Adriana IP: *.chelmno.mm.pl Gość: ddddd 03.12.10, 19:25 Odpowiedz Wszyscy brygadziści dali by sobie jaja ogolić za te judaszowe srebrniki !!!! i tylko godziny lecą kasa kasa i wielki HUJ robią !!!! [cytat/] nic nie robia ????? i slusznie ! sa przeciez brygadzistami ,jak nimi przestana byc zostana robolami takimi jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Firma Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 11:00 Ostatnio w Pomorskiej opisywali ze ta firma zjela 1 miejsce w kuj- pom jako filar polskiej przedsiebiorczosci , firma w upadlosci z ukladem wierzycielskim to zakrawa na kpine panowie samorzadowcy glownie ze Starostwa czy wy na glowe poupadaliscie bankrut ktory zmniejszyl zatrudnienie oszukal dostawcow nie placac 25% podstaowych naleznosci ani odsetek zadluzenia w bankach itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYLY Re: Firma Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 12:53 A JA MYSLE ZE ONA ZAJELA 1 MIEJSCE W RANKINGU OSZUSTOW I POWINNA WYSTAPIC W PARADZIE KLAMCOW I BLAGIEROW HA HA HA HA !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja Re: Firma Adriana IP: 89.231.149.* 11.02.11, 23:00 no i mamy nowego dyrektora hehe kolejny, któremu do emerytury brakuje - szkoda, że facet porąbany jakoś trzeba to przeżyć nie pierwszy nie ostatni - może ktoś więcej wie na temat tego gościa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly Re: Firma Adriana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.11, 06:12 A kto niby jest tym nowym dyrektorem w Adrianie jak znam zycie to ktos z famuly pana K ? ale to niczego nie zmieni ani pozycji tego kretacza ani sytuacji zadluzonej po uszy firmy rownia pochyla sie zbliza dla filara przedsiebiorczosci w kuj- pom smiech na sali i nie tylko KON jaki jest kazdy widzi trzeba sie poobstawiac tymi ktorzy pomogli pokrecic przy ukladzie ha ha ha ha ha ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Firma Adriana IP: *.cdma.centertel.pl 12.02.11, 20:05 Słyszałam że z Helveti przyszedł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Firma Adriana IP: 89.231.148.* 13.02.11, 18:06 a co teraz z byłym dyrkiem KRZYSIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Firma Adriana IP: *.play-internet.pl 13.02.11, 18:25 Krzyś trafi na montaż albo tapicernie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cch Re: Firma Adriana IP: 89.231.148.* 13.02.11, 23:33 Nie zalauje Krzysztofa.C bo to falszywa swinia i wszystko w temacie.W oczy swiecil kolegom a poza plecami robil swoje.Wiem to po sobie.Ch....uj w dupe ci frajerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Firma Adriana IP: *.chelmno.mm.pl 13.02.11, 23:41 zabrakło Ci odwagi zebys sie podpisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Firma Adriana IP: *.chelmno.mm.pl 16.02.11, 14:51 Na montaż tam będzie zbierał folie z palet i zamiatał !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Firma Adriana IP: 89.231.148.* 16.02.11, 18:55 Krzysztof C.był bardzo oki. z nim sie szło dogadac a nie jak piszecie jakies brzydkie głupoty jak mozna tak oceniac człowieka powiecie mu to w oczy a nie piszecie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byly Re: Firma Adriana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.11, 08:01 Wynika z tego ze juz i famula go wkurza cienko widze ta firemke wydmuche a tak w ogole to co mnie to obchodzi i tak jej dobrego konca nie widac przy takim poziomie intelektu zarzadzajacych patrz pan jk tragedia ,powtorka czyzby z Nieszawy ?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doo Re: Firma Adriana IP: 89.231.149.* 19.02.11, 17:24 Kto to jest pan JK a jak nowy dyrektor sobie radzi... coś nowego wymyślił ?? Odpowiedz Link Zgłoś