Dodaj do ulubionych

auto hobby

IP: *.chelmno.mm.pl 23.12.10, 17:27
Co myslicie o tym warsztacie? Warto zostawic tam swoje auto. Jesli mial ktos z nim stycznosc niech sie tutaj odezwie:D
Obserwuj wątek
    • Gość: kieroffca Re: auto hobby IP: *.tvgawex.pl 23.12.10, 20:38
      Ja miałem, robiłem elektrykę. Polecam.
      • Gość: BSI Re: auto hobby IP: *.tvgawex.pl 23.12.10, 20:43
        a ma tam gość interface-y diagnostyczne do roznych aut i oprogramowanie aby zrobic diagnostyke kompleksową z poziomu serwisowego ?
    • Gość: klient Re: auto hobby IP: *.centertel.pl 23.12.10, 21:09
      Do autora postu najlepiej podjedz i zapytaj sie osobiscie a nie zadajesz takie pytanie na forum.
      • Gość: :) Re: auto hobby IP: *.tvgawex.pl 23.12.10, 21:15
        bez sensu twoja wypowiedz.

koles chce sie dowiedziec od ludzi jaką mają opinię o tym warsztacie a ty mu sugerujesz zeby pojechał do warsztatu .
        co, niby koles ma jechac do wlasciciela sie spytac czy warto u nich naprawiac jo ?
        co za bania :)
        • Gość: technika o. Re: auto hobby IP: *.tvgawex.pl 23.12.10, 21:16
          ja ogolnie u niego nie naprawiam bo robie to sam ale znam kolesia i jest to uczciwy człowiek i zna sie na fachu.
          pracowal ładnych pare lat jako mechanik w jednej z chełmińskich firm i bardzo dobre zdanie każdy o nim miał.
          pozdro dymek
        • Gość: kusza Re: auto hobby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 21:18
          ty jestes bez sensu....to bylo do autora postu a nie AUTORA TEMATU!!!!! czytanie ze zrozumieniem sie klania ;)
          • Gość: dżozef Re: auto hobby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.10, 08:19
            Witam.

Robiłem rozrząd w audi A4 B6 1.9 TDI 130 KM i powiem że jestem zadowolony. Odstawiłem auto, koleś sam załatwił części ( w dobrych cenach ) odebrałem gotowe i jest cacy. Skasował mnie jakieś 70-90 zł taniej za wymianę rozrządu niżeli u jego konkurentów.

W każdym razie innego mechaniora nie szukam.
            • Gość: feli Re: auto hobby IP: *.cdma.centertel.pl 07.04.11, 16:04
              A gdzie teraz dziala warsztat?
              • Gość: *** Re: auto hobby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.11, 17:36
                Morelowa. W prawo i do końca ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka