Gość: slaw IP: 89.231.151.* 13.01.11, 10:42 Witam,orientujecie sie ile kosztuje kg. złomu? bo mam kuchenke gazowa i nie wiem czy warto zawozic czy wystawić na smietnik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: Skup złomu IP: *.tvgawex.pl 15.01.11, 22:37 tym postem mnie rozjebales.czy zlom to nie smietnik.przeciez gdzie indziej nie wolno,z jakiej ery ty jestes??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do abc Re: Skup złomu IP: *.tvgawex.pl 17.01.15, 16:33 debillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll ten abc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Skup złomu IP: *.tvgawex.pl 15.01.11, 22:52 pytasz ile kosztuje kilogram złomu ? wiec ja tobie odpowiem tak: 30 gr za kg złomu stalowego i 30zł za kg złomu miedzianego, 300zł za kilogram złomu złota, oraz 3000zł za kg złomu platyny. gazowke zawiez na zlom, tak jak kolega wyzej napisal na smietnik wystawiac takie cos to sory ale nie za bardzo. slyszales kiedys o ochronie srodowiska, recyclingu i pewnych obywatelskich obowiazkach z tym zwiazanych ? ach ta chełmińska DZICZ>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc do asa Re: Skup złomu IP: *.tvgawex.pl 15.01.11, 23:15 bravo i dzieki...i z kim my ta polske zbudujemy powiedz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Skup złomu IP: *.res.pl 05.06.13, 20:10 Ku... wieśniaku cebulaku pie...ny kolega się grzecznie o coś pyta a Ty się spinasz pi... jedna lachociągu pie...ny. Przez takich chwastów jak ty w Polsce jest h...owo, ekohuju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ldz Re: Skup złomu IP: *.retsat1.com.pl 13.10.15, 09:02 pieknie 300zł za kilo złota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiki Re: Skup złomu IP: *.2-0.pl 22.04.20, 11:11 Ty kolego chyba tez nie słyszałeś o recyklingu i ochronie środowiska. Zabronione jest oddawać urządzenia elektryczne i elektroniczne do punktów skupu złomu, ponieważ nie są one przystosowane ani upoważnione przez ustawę do przyjmowania takich odpadów. Zużyte urządzenia AGD zawierają szkodliwe substancje, które mogą przeniknąć do środowiska i je zanieczyścić. Takie urządzenia należy demontować w przystosowanych do tego zakładach. Np w punktach zbiórki elektroodpadów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Skup złomu IP: *.dynamic.chello.pl 01.06.11, 11:00 odpowiedz jak zwykle na wszystkich forach, czyli z serii eksperci nie na temat. Za kuchenke można dostać na złomie ok 35zl. I bez przesady z tą ekologią, nikt nie mówi o wyrzucaniu akumulatora do lasu czy do jeziora. U Ciebie w miescie nie ma złomiarzy? Wystaw wieczorem kuchenke na śmietnik to rano jej już nie będzie. Kwestia czy chce Ci sie nosić za 35zl czy wolisz zrobic prezent złomiarzowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Skup złomu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 21:38 ostatnio w domu uzbieralo mi sie troche zlomu wiec zawiozlem do grubna mialem zlom mieszany gruby cienki itp dostalem 66gr za kilkogram to bylo miesiac temu.wiec faktycznie kuchenka 50-60kg wiec powinienes dostac jakies 30zl. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złomiarz Re: Skup złomu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.13, 13:42 Polecam skup złomu Sylla w Głogówku taki niebieski budynek. Odpowiedz Link Zgłoś
kar_ool Re: Skup złomu 17.01.15, 07:59 Możesz sobie sprawdzić aktualny cennik złomu tutaj: skup złomu włocławek ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Skup złomu IP: *.chelmno.mm.pl 17.01.15, 16:54 jeżeli wystawisz na świetnik to firma odbierajaca odpady tego nei zabeirze, zabiorą to miejscowi złomairze o ile się pojawią w danej okolcy Odpowiedz Link Zgłoś
niemamgazety Re: Skup złomu 11.03.15, 14:32 Możesz przecież zadzwonić do jakiegoś skupu i zapytać, ze względu na fajne ceny mogę polecić Ci galazkarecykling.pl/. Sam tam często oddaje złom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec chelmn Re: Skup złomu IP: 213.158.221.* 11.03.15, 17:34 postaw koło śmietnika jest tylu biednych że na pewno ktoś się ucieszy złomiarzy jest pełno. Odpowiedz Link Zgłoś