Gość: Pilne!! IP: *.play-internet.pl 24.03.11, 19:53 Potrzebuję pilnie Lek Clomid,bardzo mi potrzebny a receptę zgubiła mama... Czy ktoś ma może dostęp? Zapłace,dzieki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Potrzebuje lek... IP: 83.238.156.* 24.03.11, 20:04 Idź do lekarza i powiedz,że recepta się zgubiła.A tak poza tematem,to leczysz bezpłodność czy uprawiasz kulturystykę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Potrzebuje lek... IP: *.tvgawex.pl 24.03.11, 20:07 do ja to samo pytanie mi sie nasunelo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Potrzebuje lek... IP: *.tvgawex.pl 24.03.11, 20:06 no coment....idz do doktora wypisze nowa.....mama nosi Twoje recepty..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Potrzebuje lek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 20:10 to chyba logioczne !! lek jest dla kobiet ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Potrzebuje lek... IP: *.tvgawex.pl 24.03.11, 20:12 niekoniecznie stosuja go tez kulturysci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Potrzebuje lek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 20:16 watpie by ktorys lekarz byl tak glupi by wipisac lek "LEK" kulturyscie .....dlatego wysyla sie mamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty Re: Potrzebuje lek... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.11, 20:11 A co trzeba się odblokować po koksach bo pałka nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koks Re: Potrzebuje lek... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.03.11, 20:16 popatrz troche w necie napewno kogos znajdziesz kto ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Autora (Peli) Re: Potrzebuje lek... IP: *.tvgawex.pl 24.03.11, 23:20 Jaki ty jesteś debil, aż mi ciebie szkoda. Zrobiło się trochę ciepło, dzieciak zabrał się za koksy a teraz szuka Jelenia, która mu załatwi Clomid na odblok. I tak zapewne zamiat masy mięśniowej nabrałeś wody. Odpowiedz Link Zgłoś