Dodaj do ulubionych

żłobek świecki

IP: *.xdsl.centertel.pl 28.03.11, 16:39
Apeluję do rodziców dzieci którzy chcieliby zapisać dzieci do świeckiego żłobka moja znajoma zapisała i zawozi tam dziecko i mówi że w grupie jej dziecka najmłodszej są tylko dwie panie opiekunki toć to się w głowie nie mieści a tak wykrzykują że jest nowa ustawa żłobkowa że ona mówi ile powinno być opiekunek w małej grupie i w starszych a tym żłobku to jest komuna a nawet gożej a w starszej grupie panie opiekunki mówią że nie jest nic lepiej a pani kierownik nie widzi żadnego problemu jeden rodzić to nic nie zdziała ale kilkanaście może coś wskura przecież chodzi tu o wasze dzieci małe dzieci pozdrawiam rodzic
Obserwuj wątek
    • Gość: ............... Re: żłobek świecki IP: *.swiecie.vectranet.pl 28.03.11, 22:04
      Nie zgadzam się!!Opiekunki radzą sobie świetnie!!!Dzieci są zawsze przewinięte,nakarmione i czyste!!!Ja jestem zadowolona ze Świeckiego żłobka!!!!!!!!
      • Gość: świeciak Re: żłobek świecki IP: *.xdsl.centertel.pl 29.03.11, 11:13
        opiekunki sobie radzą bo nie mają wyjścia przecież muszą wywiązywać się z obowiązków ale to nie znaczy że jest ich wystarczająca ilość co do ilosci dzieci w poszczególnych grupach pozdrawiam opiekunki
    • Gość: do obserwatora Re: żłobek świecki IP: 89.231.151.* 29.03.11, 14:36
      nie zaśmiecaj forum takimi bzdurami .......
      • Gość: ............... Re: żłobek świecki IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.03.11, 21:02
        Do obserwatora!!Sam jesteś jak taka wielka bzdura!!!!
    • Gość: Zalew Re: żłobek świecki IP: 89.231.149.* 30.03.11, 12:50
      Toć, jak Ci nie pasi - to do widzenia !!!!
      • Gość: ola Re: żłobek świecki IP: *.xdsl.centertel.pl 01.04.11, 19:21
        To prawda opiekunek w świeckim żłobku jest zamało co do grup dzieci jak i do nowych przepisów ustawy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka