IP: *.chelmno.mm.pl 04.08.11, 18:28
proszę o szczere odpowiedzi:otóż czy fajna mądra wartościowa kobieta przed 30-stką (niestety rozwódka z małym dzieckiem) ma szansę na poznanie równie fajnego mężczyznę? czy takie kobiety są z góry skreślane? czy mężczyzni wolą wolne kobiety?bez tzw.przeszłości...?
Obserwuj wątek
    • Gość: sin Re: do panów IP: 89.231.149.* 04.08.11, 19:14
      to zależy od Ciebie , jak się cenisz tak będzie, nie przeceniaj jednak nigdy...
    • Gość: sin Re: do panów IP: 89.231.149.* 04.08.11, 19:15
      i nie masz szansy lecz obowiazek zrobić wszystko by nie byc samą, tego Ci zyczę...
      • Gość: magdalenka Re: do panów IP: *.chelmno.mm.pl 04.08.11, 19:22
        do sin:myślę że to nie jest mój obowiązek by nie być samą bo nikt nie ma takiego obowiązku,lecz cheć spędzenia życia we dwoje w partnerstwie-kochającym się partnerstwie....
        • Gość: sin Re: do panów IP: 89.231.149.* 04.08.11, 19:30
          ...tylko zadbaj o to jesli możesz, myśle , że spokojnie sobie poradzisz . To frazes by radzic Tobie bys była silna , ale bądż to nie zaszkodzi , pozdroo...
          • Gość: magdalenka Re: do panów IP: *.chelmno.mm.pl 04.08.11, 20:00
            sin;ciężko jest ale muszę być silna,lecz jak każdej normalnej kobiecie mi tez brakuje miłości...
            • Gość: sin Re: do panów IP: 89.231.149.* 04.08.11, 20:07
              "kto szuka ten znajduje", jestes silna bo piszesz , jesteś osoba , która napewno sobie poradzi, tak czuje i jesatem pewny...
              • Gość: magdalenka Re: do panów IP: *.chelmno.mm.pl 04.08.11, 20:21
                sin ..ja nie jestem tego typu kobietą która na siłę potrzebuje faceta by czuć się dowartościowana, chodzi o to że fajnie byłoby mieć u swego boku kochającą szczerą osobę.
                • Gość: stary Re: do panów IP: 83.238.159.* 05.08.11, 13:37
                  jak będziesz siedzieć na tyłku i czekać,aż Ci owoc na głowę spadnie, to zapomnij o dobrym facecie. Dobrego faceta trzeba sobie upolować ,więc obfitych łowów życzę.....
                  • Gość: xxx Re: do panów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 17:40
                    Tylko że taki upolowany facet to ma pusto w głowie i mysli tylko o swoim ego.... jeśli jestes fajną kobietą to napewno znajdziesz kogoś kto cie pokocha i będziesz z nim szczęsliwa tego ci życzę.
    • Gość: over30 Re: do panów IP: *.chelmno.mm.pl 05.08.11, 19:29
      Czołem - pewnie że masz szanse. Jak każda inna kobieta. Dbaj o siebie, o swój wygląd a na pewno przyciągniesz czyjąś uwagę. Pamiętaj że mimo super charakteru 1sza rzecz jaka przyciąga uwagę to wygląd właśnie - jeśli masz poza wyglądem trochę w głowie, to się nie martw. Na pewno będzie dobrze.
    • Gość: :) Re: do panów IP: *.tvgawex.pl 05.08.11, 23:44
      pewnie że tak.
      Chcesz sie spotkać ? :)
    • Gość: Ja... Re: do panów IP: *.swiecie.vectranet.pl 09.08.11, 12:21
      Tak Magdalenko, panowie wolą panie bez przeszłości. Sam jestem po drugiej stronie barykady, tzn. po rozwodzie mam dziecko. Jest wiele niedogodności abyś ułożyła sobie życie, bo trudno będzie ci to wszystko poukładać aby nie zrobić krzywdy dziecku, swemu przyszłemu, lub sobie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka