Dodaj do ulubionych

Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie

IP: *.chelmno.mm.pl 07.11.11, 10:52
Witam muszę przyznać,że byłem zaskoczony nowo otwartym klubem.rezydenci zagrali dobrą muzyke oby tak dalej,jeśli chodzi o wystrój hmm... sa jeszcze małe nie dociągnięcia,ale trzeba dać szanse nowemu właścicielowi,rewelacyjnie przygotowana sala dla palących,miła obsługa,ochrona z Torunia.czyli grzecznie i sympatycznie.oby tak dalej a może bedzie w końcu porządna dyskoteka.Powodzenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: troja Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.ip.netia.com.pl 07.11.11, 12:00
      no niby z torunia ale bucz.i mag.tez tam stali bylam widzialam wiec nie do konca ....dla mnie jet tak jak bylo sped i nic wiecej
      • Gość: klient Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.11, 12:30
        Ogolnie, bez porownania z Troja , oby tak dalej a sie utrzyma :)
    • Gość: anty trojan Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: 89.231.149.* 07.11.11, 20:47
      popieram wczesniejsze watki na 200% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      i pamietajcie tylko pelnoletni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: richie hawtin Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: 149.254.180.* 07.11.11, 23:50
        Kto jest rezydentem,i co zapodaje?.....
    • Gość: buhahahahaha Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.centertel.pl 08.11.11, 01:10
      buhahahahahahaha
      • Gość: zimbooo Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.chelmno.mm.pl 08.11.11, 10:24
        proszę Was sprawdzajcie dowody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        inaczej znowu będzie patologia się bawić!!!!
    • Gość: :) Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.play-internet.pl 13.11.11, 15:10
      od osby z nikiem jowizna to chyba wciąz ta sama osoba pisze pod różnymi nikami i ten wątek o kobiecie kot też 1 osoba nakręca. Wiem że ip zaczynające się od ... gavex może o tym nie świadczyc ale spójrzcie na sposób pisania, godz o której dodawane są kolejne wypowiedzi... dziecinada i nakręcanie towarzystwa na kobietę kot hahaha
    • Gość: Klubowicz Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.11, 15:39
      No to jeszcze do właściciela prośba, żęby w piątki były imprezy z muzyką klubową taką jak w kokocku i będzie naprawde super miejsce do baletów w chełmnie. Także szefie czekamy na piątki :-)
      • Gość: Jo Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.play-internet.pl 13.11.11, 16:15
        Lokal jak było tak jest. Towarzystwo to samo. Co wy pitolicie o zmianie image klubu. Nadal króluje Styczniowa i okoliczne wsie.
    • Gość: Andrzej Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.centertel.pl 13.11.11, 17:08
      Dokładnie,nic się nie zmieniło. Jest jak było. A kobieta kot...no cóż ,żenada.
      • Gość: ja Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: 89.231.149.* 13.11.11, 17:37
        nie podoba mi sie wystroj i zimnooooooooooooo brrrrrrrrrrr.........troche tez jakby za jasno. A o co chodzi z ta "kobiata kot"??? ktora to???? hih
    • Gość: magda Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.181.250.255.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.11.11, 22:33
      ja jestem zdania że bez sensu kogos opisywać i oblepiac cholera wie czym bo też kiedyś pisali omnie,niech każdy zajmnie się sobą i napisze coś szczerego o sobie a będzie dopiero o czym gadać zejdzmy z innych jeżeli posiadamy trochę ambicji..przecież każdy idzie się bawić prawda???to się bawmy a dajmy spokój każdemu z boku,...
      • Gość: obserwator Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.chelmno.mm.pl 13.11.11, 22:49
        powiem tak w chełmnie jest tak mało atrakcji,że ludzie potem sieją ploty,żeby było ciekawiej i cos sie działo. jeśli chodzi o dyskoteke to teraz w sobote było tam ciepło,widziałem dwa ogrzewacze co całą impreze grzały więc właściciel sie stara,i zapewne bierze uwagi klientów do siebie i je likwiduje aby ludzie byli zadowoleni.ciekawy pomysł był z szampanem dla pań.gratuluje pomysłowości,no i więcej takich pomysłów.moja sugestia trzeba popracowac jeszcze nad wystrojem.zeby było jeszcze bardziej sympatycznie te sciany sa straszne.pozdrawiam
    • Gość: Michu Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.205.101.97.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.11.11, 09:41
      Ja byłem w sobote było fajnie żadnego kurestwa starego nie było
      • Gość: rafał Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.204.50.31.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.11.11, 12:11
        też byliśmy z chłopakami i żadnego kures... nie widzieliśmy,ale za to były fajne dupy które idą żeby się pobawić ,w sumie chyba każdy już wie o tym że one same dla siebie:)i to jest dopiero 100% kultury!!!
    • Gość: rafał Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.180.159.37.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.11.11, 20:23
      czarnowłosa za barem hmmm ,ciekawe czy by się zgodziła bo widać że lubi tańcować.ale pomysł super!byłby gul i to wielki!!
    • Gość: michu [...] IP: *.204.45.33.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.11.11, 22:58
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: kolo Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.146.58.239.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.11.11, 10:16
        NO to teraz szykuje się nam fajny wekend w fabryce dwie imprezy w piątek i sobote.
        oj będzie się działo trzeba być i się bawić. Ludziska przybywajcie żebyśmy chociaż jedną dyskoteke w chełmnie mieli.
        • Gość: fgj Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: 89.231.150.* 24.11.11, 13:13
          Patologia, jak tam wszedłem przypomniał mi się film "czekając na sobote" nie wiem czy ktoś widział, no i zaraz wyszedłem. Tragedia, buraki, żele, dziwki... Poziom zero. Ale fabryki już chyba nic nie uratuje, żaden nowy właściciel. Tak już się przyjeło, że tam zawsze będzie WIXA.
          Współczuje właścicielowi, ja bym sie wstydził mieć taki klub. Tylko z drugiej strony, większość ludzi z chełmna i okolic ma już taki pogląd na dyskoteki i dobrze się czuje w takiej atmosferze. Także gdyby otworzyć coś na wyższym poziomie to pewnie szybko by padło bo mało kto by przychodził.
          • Gość: rafał [...] IP: *.204.71.142.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.11.11, 17:06
            • Gość: J 23 Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.play-internet.pl 24.11.11, 17:28
              Rafał i wiele innych Twoich imion, 3/4 postów jest pisanych przez Ciebie. Daj sobie luz, tymi wpisami klientów nie przyciągniesz a wręcz odwrotnie. Fabryka jedynie na początku była OK. Opinia obecna jest taka jak z knajpą, do której przylgnęło określenie "MORDOWNIA'. W Panu Twardowskim było takie powiedzenie " z piasku bicza nie ukręcisz" i tak jest z tym klubem. Powtarzam daj sobie luz, szkoda Twojego wysiłku i pieniędzy już wielu próbowało tam coś zrobić i był nie wypał. Szkoda ale nie wszystkie interesy wychodzą.
              Pozdrawiam
              • Gość: smiech na sali [...] IP: *.205.5.82.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.11.11, 18:56
                • Gość: rafał Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.147.16.16.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.11.11, 19:16
                  do śmiech na sali popieram w 100%. za zwyczaj najgorsze elementy obsmarowują kogoś!pojechałeś po nich i dobrze prawda!!popieram
    • Gość: Michu Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.180.127.89.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.11.11, 13:44
      Pozdrawiam wszystkich będących za klubem ja już dziś idę się bawić>>
      • Gość: rafał Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.147.18.44.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.11.11, 13:53
        Michał my też -więc impreza będzie udana...oby nie zabrakło pięknych PAŃ!!!
        • Gość: fgj Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: 89.231.150.* 25.11.11, 15:40
          Haha.. Ty do mnie piszesz że jestem żulem?? Nie masz wgl zielonego pojecia kim jestem to po co tak piszesz, jestem zerem tak? noo miło mi bardzo :) Bo to już nie można mieć swojego zdania prawda. Masz racje, to forum to w większości banda dzieciaków, a Ty jesteś tym jednym i największym z nich wszystkich. Po mojej wypowiedzi twierdzisz że jestem zerem tak? Noo super, dobrze wiedzieć, za to po Twojej wypowiedzi widać że żal Ci dupe ściska jak ktoś źle napisze o fabryce i nie możesz tego przyjąć do wiadomości jak dorosły i zdrowy człowiek. Poza tym ja nie napisałem żule, tylko żele :P
          Poza tym, wiem że 3/4 wypowiedzi w tym temacie to jedna osoba (ew. ekipa fabryki) prowadząca dyskusje między sobą, podszywając się pod tomków, romków, rafałów.. Także kto tu jest największym idiotą??
          Z jednym się zgodze :)
          W chełmnie i w okolicach nie było i nie ma gdzie sie pobawić. I fabryka to dla mnie totalne dno. Największe zło to muzyka i ludzie jacy tam chodzą.. a tacy chodzą bo taka mało ambitna muzyka ich tam sprowadza. Albo komercha, albo wixiarskie techno bez ambicji.

Także gdzie nie pójdziesz to nażelowane buraki w bluzie everlasta :D
          Dlatego wole sobie jechać np. do Torunia lub Bydgoszczy sie wybawić, tam idzie znaleść coś na poziomie.
          • Gość: neutralny Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: 89.231.151.* 25.11.11, 16:17
            mowisz ze muzyka bez ambicji ? no ale chyba nie sadzisz ze mają puszczac na dyskotece symfonie beethovena, zebys przyszedl i powiedzial ze jest ambitna. na dyskotece gra sie techno w chelmnie czy w bydgoszczy i tego nie zmienisz. a ze techno jest bez ambicji to sie akurat calkowicie zgodze. pozdrawiam.
            • Gość: fgj Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: 89.231.150.* 25.11.11, 18:01
              Widze że nie masz zielonego pojęcia o muzyce. Nie chce żadnej symfonii beethovena, nie lubie tego, nie słucham i nie nadaje sie napewno na dyskoteke.
              Na dyskotekach nie gra się tylko techna, co Ty nigdzie nie byłeś??
              W Bydgoszczy czy w Toruniu, czy jakimkolwiek większym mieście są imprezy z przeróżnymi klimatami. A jeśli już mowa o potocznie zwanym 'techno' to także można grać ambitnie, jest masa ciekawych utworów Trance'owych, House'owych, Minimal'owych.. W jakieś dni nawet pokusiłbym się o D'n'B albo dubstep, jeśli mowa o elektronice.
              Posłuchaj sobie np. tego:
              www.youtube.com/watch?v=dDbIVv4K3bA
              www.youtube.com/watch?v=PiVMixfIZ2o
              www.youtube.com/watch?v=XHXsHjYbWsA
              www.youtube.com/watch?v=mwVp-BJZySs
              www.youtube.com/watch?v=X8DlnVIu_iw
              I jak mi powiesz że to nie jest ambitna muzyka to się poprostu nie znasz :)
              • Gość: neutralny Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: 89.231.151.* 26.11.11, 16:57
                przeciez taka muzyke robi sie w 15minut na komputerze, tu nie ma cudow ani nic ambitnego.
                • Gość: fgj Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: 89.231.150.* 27.11.11, 14:30
                  To zrób :) Nie masz pojęcia wgl co piszesz, jesteś mało wrażliwy na muzyke i masz grubalskie podejście.
                  W 15 min się robi większość kawałków które lecą w radiu i na vivie.
          • Gość: Michu [...] IP: *.146.74.146.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.11.11, 17:58
            • Gość: fgj Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: 89.231.150.* 25.11.11, 18:05
              No bo większość postów to jakiegoś szefostwa tutaj jest i nie tylko ja tak twierdze.
              A z Chełmna wieś robią między innymi właśnie takie dyskoteki panie :)
              Poza tym, jakbym miał się zadowalać czymś takim lub nigdzie nie iść, to wole nigdzie nie iść. Bo to tak samo jakbym miał ochote na pizze, nie miał pieniędzy to zjadłbym ulotke z presto. :)
    • Gość: psychopata Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.204.100.139.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.11.11, 22:23
      Wiecie cos wam powiem ...bywalem w wielu miastach w calej naszej polsce nie jestem polakiem a tu sie urodzilem a to ze mowie po polsku to kwestja wychowania a to ze mieszkam tu w cch.... zamiast w wwa....to tez kwestja moich rodzicow spieracie sie o jedna dyskoteke w miescie jaka by ona nie byla zawsze znajdzie zwolennikow i tych ktorym ona nie odpowiada,,,,, pamietam przystan,,,,na owe czasy byl to szczyt cch ...i jej subkultury wtedy na topie byl breakdence ale bawili sie wszyscy bylo disco rap wolne ballady metalowe i ostre kawalki tez i jakos ludzie umieli ze soba sie bawic....byl tez wierdzadz gdzie trzeba bylo dojechac.... a dyskoteka jak kazda....coprawda super bo w bylym kosciele pozdro dla jej wlasciciela i jego siostry tak na marginesie...ludzie jesli wam cos nie odpowiada to nie krytykujcje tego znajdzcie to co wam odpowiada chodzby na koncu swiata wiecej tolerancji dla siebie i wszystkich w cch.....a laski sa tam fajne a jedna super bo to moja zona......i dzis niech sie tam swietnie bawi jesli jej ten klub odpowiada....
      • Gość: rafał Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.146.227.64.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.11.11, 08:42
        SKANDAL!!wczoraj z chłopakami weszliśmy do klubu a tu NIE WIERZYLIŚMY W TO CO WIDZIMY OCHRONA ZE SWOIM CHEŁMIŃSKIM TOWARZYSTWEM BIJE DZIEWCZYNY!!!SZOK!!! staliśmy przy szatni z chłopakami a tu przed naszymi nogami lądują dziewczyny chcieliśmy wejść ale zrezygnowaliśmy od razu,NAJDZIWNIEJSZE BYŁO TO ŻE BILETER I SZATNIARKA stali i bacznie przyglądali się zdarzeniu!! wyglądało to makabrycznie jak tak można !!nie zachęcam nikogo już do odwiedzin tej DYSKOTEKI!!bo mi się wydaje że ktoś powinien zareagować ,a zrobiliśmy to tylko my przy wejściu .a ta tzw ochrona w takim razie jest po to żeby atakować klientów i to na dodatek kobiety!!!szok!!! NIE POLECAM MYLIŁEM SIĘ -ZWRACAM HONOR WSZYSTKIM OCHRONA W LOKALACH JEST PO TO ŻEBY BRONIĆ LUDZI A NIE RZUCAĆ PO SALI,I TO KOBIETY!!!!
        • Gość: widz Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.180.43.29.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.11.11, 13:06
          co to człowieku za głupoty piszesz nie widziałęś całęgo zdarzenia to nie pisz głupoat!! po pierwsze ochrona nikogo nie uderzyła tylko inny chłopakt to po pierwsze.
          Po drugie nie wiesz o co chodziło to nie mów, te dwie labadziary same zrobiły awanture i ta jedna sama rzuciła się na kolesia z łapami, to ją odepchnął i się przewróciła!!! NIkt nikogo nie bił jak twierdzisz!! Widać wyobraźnia niesamowita u Ciebie jest. Tylko wy zaregowaliście!! śmiech na sali to jest. bo rzaden z was się nie ruszył i staliście takie mółki przy tym wejsciu i nic nie gadaliście!!! Także nie opisuj bzdur.!!!
          Wczoraj atmosfera była bardzo udana, ludzie na poziomie( poza tymi dwiema co były tak samo ubrane, przychodzą tylko zament robić i dobrze żę je ktoś tak potraktował to możę już nie beda odwiedzać fabryki)
          Klub jest na poziomie, zaskoczyło mnie na plus to, że szczeniaki nie były wpuszczane bez dowodu.
          Z tygodnia na tydzień coraz więcej ludzi będzie ten klub odwiedzać w piątki i soboty. bo jest dobra atmosfera i Dj-e odwalają kawał świetnej roboty. oby tak dalej. to będzie super miejsce do zabawy w chełmnie:-)
    • Gość: J 23 Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.play-internet.pl 26.11.11, 14:28
      Autorze najliczniejszych postów. Sam widzisz kto bywa w tym szumnie mówiąc lokalu. Nie obrażaj się jak pozostali forumowicze nazywają ten lokal i klientelę po imieniu. Inna sprawa, że po Twoich postach wnioskuję, że ta klientela to Twoja liga.
      • Gość: fgj Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: 89.231.150.* 26.11.11, 14:47
        Popieram w 100% kolege wyżej.

A patrząc na posty wyżej to sami widzicie co tam sie dzieje. Jedna wielka melina tam przychodzi, bo klub z taką muzą takich ludzi właśnie sprowadza. Przecież byłem to wiem. A to że wam ciężko to przyjąć do wiadomości, to nie moja wina. Każdy negatywny komentarz na temat fabryki kończy się wyśmiewaniem i pociskami. A przecież ludzi wyrażają tylko swoją opinie. Po to jest chyba ten temat.
        Użytkowniku 'rafal' nie robie z siebie bóg wie kogo, tylko pisze to co zaobserwowałem i jak jest. Za to Ty sie zachowujesz jak dzieciak. Najlepiej sie obraź, strzel focha i tupnij na koniec, to byłoby w Twoim stylu sądząc po sposobie dyskusji.
        • Gość: aaaa Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.180.43.29.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.11.11, 15:30
          pisze trzeci raz na tym forum i ostatni, oczywiście temat jest do bani. nie podoba Ci się to nie przychodź i tyle a nie wypowiadasz się negatywnie jak to melina przychodzi itp.
          byłem dwa razy w tym klubie i meliny nie widziałem!! Ze co niby jea też jestem meliniażem!!??
          Człowieku napewno jestem na wyższym poziomie niż wy!! o wiele wyższym!! i nikomu nie ubliżam!!
          Tylko ludzi niskiego poziomu potrafia nagadaywać jaka to melina przychodzi itp.! a domyślając się sam pewnie do tej grupy należysz lub należałeś!! lekko odbiłeś się wyżej i już Pana zgrywasz. Tacy ludzie jak Ty są śmieszni!!
          Dyskoteka jak dyskoteka jest to masowa impreza gdzie każdy ma prawo wstępu nie zależnie od stopy życiowej!!
          Skoro Ty uważasz, że prezentujesz wysoki poziom i zgrywasz się Pana to czemu chodzisz do lokali pokroju fabryki, kregielni itp.
          Jeździj do lokali z wysoką selekcją i drogim alkoholem. Skoro Uważasz się za porządniejszego niż wszyscy to nie udzielaj się na forum. i nie chodź do tego klubu!!!
        • Gość: rafał Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.147.46.199.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.11.11, 15:38
          do fgj zwracam honor -to co widziałem wczoraj mówi o sobie,w normalnych klubach takich rzeczy nie ma !!
          • Gość: aaaa Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.11, 16:34
            no w normalnych klubach wszyscy grzecznie siedzą hehe. człowieku na jakim świecie Ty żyjesz.
            w każdym klubie zawsze są jakieś awantury itp! teraz miałeś nawet okazje zobaczyć. Ci co tańczyli to nawet nie widzieli tej sytuacji!! Jak jesteś w innym klubie i się bawisz to nawet nie wiesz, że są takie akcje!! czy w kokocku czy świeciu, czy toruniu wszedzie zawsze są przepychanki. Tam gdzie jest alkohol zawsze coś się dzieje. Ja Fabryki ani nie bronie ani na nią nie najeżdzam. Dyskoteka to miejsce w którym każdy ma prawo się bawić niezależnie na jakim poziomie żyje i tyle!!!
    • Gość: Szef Klubu Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.tvk.torun.pl 27.11.11, 21:15
      Po raz drugi mam okazje pisać na forum! Nie jak tu niektórzy sugerują ze piszą te same osoby np ja!? Ale nie na ten temat chciałem się wypowiadać tym razem.

-"Kobieta kot", ten temat jest już wyjaśniony. Co ciekawe to same dziewczyny na forum nakręcały ten temat, jak się okazuje ukrywając się pod różnymi nickami. Ale ich fantazja obróciła się w niewłaściwą stronę. Cały incydent z piątku z ich udziałem był ich winą. Zaczęło się od wyzywania barmanek od najróżniejszych po czym przy interwencji akurat nie bramkarza tylko osoby która była tego świadkiem. Gdy stanął w obronie został wyzwany i naprawdę poważnie podrapana po twarzy. Automatycznie osoba ta broniąc się odepchnęła tą osobę co inna osoba interpretuje jako atak na nią. Po czym Panie wyszły z klubu. I tutaj interpretacja i ocena sytuacji zależy od sympatii do klubu. W podsumowaniu tej całej nie miłej akcji dodam tylko,że każdy kto zachowuje się normalnie nie robiąc nikomu krzywdy i stosuje się do przyjętych zasad w klubie nie będzie czuł się niekomfortowo. Nikt nikomu krzywdy nie robi. Zawsze powtarzam chłopakom, że nie interweniujemy siłowo w żadnej sytuacji!!! Niektórzy po prostu nie potrafią przyjąć do wiadomości pewnych faktów czy to pod wpływem alkoholu czy swoich ambicji. Potem oskarża się innych próbując się wybielić z niewygodnej na drugi dzień akcji. Najłatwiej wtedy twierdzić,że ktoś im zrobił jakąś krzywdę. Ludzie po prostu uwielbiają takie historie i pasuje im zawsze przyjąć za prawdę nawet najbardziej absurdalną fikcję od faktów. No cóż taka jest ludzka konstrukcja tym bardziej w mniejszych społecznościach.
      - I tutaj dochodzimy do kolejnego punktu czyli właśnie zasad w klubie. Po pierwsze nie spożywamy swojego alkoholu jak to miało miejsce w starym klubie. Tego wiele osób nie może się oduczyć i czuje się skrzywdzone gdy zwraca im się uwagę. Przykro mi jeśli na takie uwagi ktoś twierdzi,że już nigdy tu nie przyjdzie i obsmaruje nas na forum. My nikogo nie piętnujemy, nikogo nie chcemy urazić tylko grzecznie zwracamy uwagę. Trudno u nas takie zasady będą panować. Podobnie będzie z szatnią jak i zakazem wychodzenia z klubu pod rygorem ponownego zapłacenia za wstęp. Gdy była Troja każdy marudził,że speluna łobuzy i małolaty. Gdy walczymy o jakiś poziom nagle jest źle,że staramy się to zmienić. Wierzymy jednak, że to właściwa droga i będziemy nią podążać mimo negatywnych wpisów wielce skrzywdzonych bo się muszą dostosować do zasad.
      -Podobnie jest z małolatami jak tu co niektórzy wypisują,że wpuszczamy małolatów. Kompletna bzdura! A to ,że niektóre osoby wyglądają na mniej niż 18lat mimo pełnoletności nie możemy odpowiadać lub je wypraszać, bo wyglądają za młodo. Na to mogę zapewnić zwracamy szczególną uwagę. Na marginesie -osoby tego pokroju jak wczoraj które przyjeżdżają z Policja w poszukiwaniu swojej 13 letniej córki na koniec nas przepraszają,że to plotki o małolatach w klubie i że córka pewnie jest w Kokocku.
      -Zdaje sobie sprawę,że po starej Troji pozostało wiele stereotypów nad tym miejscem. Wiemy,że droga do normalnie funkcjonującego klubu z zasadami i porządkiem może trochę potrwać. Są osoby które zauważają nasze starania i im obiecuje,że będziemy kontynuować na pomysł. Droga może i wyboista przed nami ale robimy to właśnie dla tych osób które to docenią, choć nigdy nie zamkniemy drzwi przed tymi negatywnie nastawionymi. Co ciekawe sporo osób z negatywną opinia o klubie nigdy w nim nie było ale to może temat na inny post. Celem wyjaśnienie: Moja wypowiedź nie miał na celu nikogo obrazić czy oceniać ale czułem się w obowiązku napisać kilka słów po Andrzejkowym weekendzie. Dziękuje,że byliście z nami. Pozdrawiam.
      • Gość: rafał Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.180.61.41.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.11.11, 22:47
        szefie moi koledzy stali przy barze jak dziewczyny przyszły po picie wcale tak nie było kupiły co chciały a kumpel powiedział to ta czarna fajna.nikt nie ubliżał kelnerce to ona z pogardą spojrzała na dziewczyny które odeszły i nic nie mówiły.poszły się bawić i "makoś" chłopak kelnerki wiem bo jestem z chełmna złapał laskę za włosy ta upadła druga stanęła w obronie chłopie 2 laski i kilku kolesi to chyba za dużo one same na siebie były zdane !!chciały wyjść a smarkacz polewał je piwem i kazał wyp.......dalać z klubu tak było bramkarze stali i patrzyli nikt nie zareagował tak było!!!a jak był incydent powinni reagować a nie patrzeć na szarpaninę.
    • Gość: sara [...] IP: *.tvgawex.pl 28.11.11, 12:01
      • Gość: rgsgegegt Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.11, 13:29
        jednym słowem żal, a te laski wyzwały ta barmanke.
        • Gość: Szef Klubu Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.tvk.torun.pl 28.11.11, 15:16
          Jeśli tak było jak mówią "poszkodowane"i mają na to świadków zapraszam do klubu tak to wyjaśnimy w obecności wszystkich zainteresowanych stron. Na tą chwile wygląda to jak wymian zdań przedszkolaków mało tego anonimowych. Forum nie jest miejscem do wyjaśniania takich spraw. Tym bardziej,że wynika z adresów IP, że pod różnymi nickami pisze ta sama osoba -najczęściej nie pochlebne komentarze. Jeśli natomiast nie ma ta osoba fizycznych świadków proszę nas nie obrażać, a jeśli czuje się ciągle niekomfortowo proszę zgłosić sprawę odpowiednim służbom. Mogę tylko zapewnić ,że w mojej obecności do takich sytuacji nie dochodzi i zawsze powtarzam,że żadnej sytuacji w klubie nie rozwiązujemy siłowo. Jeśli ktoś ma problem niech poprosi managera klubu. Może to zrobić w barze szatani u biletera lub dj-a jeśli nie może dogadać się z ochroną. Wyzywanie się i rzucanie z paznokciami i wyzwiskami na chłopaków nie jest metodą na wyjaśnienie nieporozumień. Wtedy dochodzi do niepotrzebnych przepychanek wymiany niepotrzebnych zdań w nerwach i często pod wpływem alkoholu. Powtarzam moją metodą na konflikty jest rozmowa i tylko takie instrukcje dostaje załoga i w mojej obecności się do nich stosuje.
          • Gość: kit Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.play-internet.pl 28.11.11, 16:41
            gdzie ty tam ku... widziales ochrone z torunia?
            • Gość: x Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.204.62.217.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.11.11, 21:55
              kobieta dziewczyna zachowuje się jak kobieta jest ok.zachowanie byle jakie pretensje do siebie.ma być porządek!!!!
    • Gość: Szef Klubu Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.tvk.torun.pl 28.11.11, 15:02
      Gdybyśmy po imprezie nie znajdowali pustych butelek po alkoholu którego nawet nie ma u nas w barach to by nie było takich interwencji. Jeżeli któryś z klientów lub personelu zgłasza taki problem osoba która jest do pilnowania porządku powołana musi to sprawdzić. Ktokolwiek by to nie był będzie traktowany tak samo, takie są zasady. Powtarzam gdyby nie było po kilka butelek obcego alkoholu po imprezie pod stolikami w toaletach czy palarni nie musielibyśmy takich sygnałów brać poważnie. Mam nadzieje,że się to zmieni i nie będzie więcej podobnych sytuacji.
      • Gość: maras Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.147.242.110.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.12.11, 12:13
        jak było w tym tygodniu . ja byłem w świeciu super polecam carmel nowy club
    • Gość: maras Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.147.136.87.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.12.11, 21:59
      zamknięte było czy co.piszcie jak było czy warto tu wpadać
      • Gość: zen Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.147.116.119.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.12.11, 22:20
        Było tak średnio za dużo ludzi nie było ale byłem również w kokocku w sobote i też lipa straszna była bo mało ludzi:-(.
        Teraz napewno w piątek się wybiore do Fabryki bo słyszałem od znajomych, że dobry klimat klubowy jest w piątki. na facebooku reklame piątku widziałem i zapowiada się ciekawie. Także wpadajmy w jak największej ilości do klubu żeby go nie zamkneli. a powiem, że coraz bardziej mi się fabryka podoba co tydzień coś się zmienia na lepsze i tych szczunów nie ma co wszędzie latają
    • Gość: maras Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.181.134.32.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.12.11, 15:38
      w tym tygodniu też pojadę do świecia podobno na halera jest też nowy lokal obadamy
      • Gość: daro Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.tvgawex.pl 09.12.11, 22:22
        czarna mambo choc do fabryki brakuje cie
        • Gość: Endrju Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.opera-mini.net 11.12.11, 14:58
          Piszę się "chodź" analfabeto, pewnie po "piątce" jesteś... a ta czarna leci na kasę, puszczalska jest i to jest prawda.
          • Gość: Mali Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.tvgawex.pl 11.12.11, 15:28
            Zgadzam się z Tobą.Przychodzi do fabryki na zarobek.
            • Gość: x Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.181.66.186.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.12.11, 20:47
              kibel był
              • Gość: Ibox Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.chelmno.mm.pl 11.12.11, 21:44
                Kibel jak za każdym razem teraz... W ogóle lipa jak sam skur....n.
          • Gość: arek Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.tvgawex.pl 15.12.11, 21:14
            chlopie daj spokoj kobietom
    • Gość: aśka Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.180.5.19.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.12.11, 09:29
      to są imprezy czy nie
      • fajnyczarny12 Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie 14.12.11, 09:37
        od ilu lat wpuszczają dziewczyny na impreze?????????
    • Gość: andrzej Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.204.17.123.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.12.11, 20:28
      nudy
      • Gość: andzrzej Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.play-internet.pl 14.12.11, 21:38
        tam juz jest kibel z reszta byl zawsze..nie polecam lepiej jechac do swiecia tam sa 2 nowe zajebiste dyskoteki...polecam
        • Gość: kibel Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.180.145.5.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.12.11, 21:16
          KIbel to Ty człowieku masz na gębie!! Wczoraj byłem po godzinie 1:00 w Fabryce i byłem w szoku ludzi prawie cały parkiet, dużo kobiet i ludzi na poziomie!! Atmosfera ogólnie była super!!
          Dj'e zarąbiście grali, ludzie się fajnie bawili. Porządek był i kultura. a Ci co piszą że kibel jest to pewnie tak piszą bo ich na wstęp nie stać hehehehehe Dyskoteka jest super, powodzenia właścicielom, żeby ten klub istniał jak najdłużej
          • Gość: xxx Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.147.174.24.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.12.11, 09:49
            to komu dać wiarę trzeba samemu obadać
    • Gość: x Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.205.22.84.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.12.11, 18:01
      jaka dziś impra
      • Gość: dapo Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.tvgawex.pl 17.12.11, 22:12
        Zajebista
        • Gość: ha Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.play-internet.pl 18.12.11, 02:03
          dzis to byl kibel 5 osob..i jeszcze wstep kasowali haaaaaa za tydzien to pewnie beda 3 osoby...a za 2tyg.zamkna..
          • Gość: Artur Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.tvk.torun.pl 19.12.11, 00:00
            To chyba byliście nie w tym klubie bo my byliśmy około północy i było pełno ludzi w Fabryce
            • Gość: Johnny Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.opera-mini.net 19.12.11, 02:32
              Oj pełno ludzi, jak dla Ciebie 7-iu to pełno to ja nie wiem. Troja była o niebo lepsza. J...ć fabrykę! A właściciel to faja i wszyscy robimy z niego jaja.
    • Gość: ghhj Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: 199.48.147.* 19.12.11, 00:30
      klll
      • Gość: kowal Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.play-internet.pl 19.12.11, 08:48
        dokladnie lipa...jest zamknac ten burdel...
        • Gość: Artur Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.tvk.torun.pl 19.12.11, 10:16
          Ciekawe kto takie głupoty wypisuje pewnie ta patologia której juz nie wpuszczają hehe. Szefie tak trzymać jest dobrze! A za to wielkie dzięki www.youtube.com/watch?v=rWSz7KouMeo na pewno będziemy
    • Gość: andrzej Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.180.245.203.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.12.11, 10:26
      jak 40-50 osób jest pełno to było pełno
      • Gość: Kejti Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.11, 00:10
        Jest super nic dodać nic ująć jeżeli człowiek idzie z myślą tylko by się wybawić to się wybawi!!!!!
    • Gość: ona24 Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: 89.231.151.* 27.12.11, 11:32
      byłam na Tomku Nieciku i było fajnie .
      • Gość: aga Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.182.182.158.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.12.11, 14:50
        w święto wszędzie pełno
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka