Dodaj do ulubionych

Glinkowski PsEuDo MeChAiIk

IP: *.tvgawex.pl 10.11.11, 17:36
Witam wszystkich forumowiczów z CCH przestrzegam przed tym panem pseudo mechanikiem jak macie dość nerwów i czasu na znalezienie usterki w powierzonym pojezdzie to zycze powodzenia NIE POLECAM TEGO TYPA !!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Mirosław Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.14, 17:48
      Zgadzam się z kolegą, mechanik ten może naprawiać rowery a nie samochody! Odgradzam każdemu. Szkoda czasu a najbardziej pieniędzy na takich ludzi. ODRADZAM
      • Gość: monakina Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk IP: *.opera-mini.net 29.06.15, 10:30
        godny polecenia. mi naprawił auto w przystępnej cenie i fachowo. Polecam
    • Gość: kolo Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk IP: *.centertel.pl 30.01.14, 06:39
      Gdzie ten warsztat?
      • Gość: Mirosław Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 16:53
        Na styczniowej.
    • Gość: zztop Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk IP: 89.231.148.* 30.01.14, 17:00
      konkurencja jak widzę nie śpi. Jak jest taki zły to czemu ma nadal klientów ;). Ot Polska - byle zniszczyć i po trupach ... szkoda gadać.
      • Gość: Mirosław Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 17:05
        Bo są na tyle głupi że jadą i wyciąga kasę z ludzi. Też naprawiałem u niego samochód dopóki nie zorientowałem się że gościu bardziej naraża mnie na koszty. A co Twoja rodzina że jesteś za panem?
        • Gość: zztop Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk IP: 89.231.148.* 30.01.14, 17:17
          nie, nie zwyczajnie mam trochę godności i brzydzę się publicznym łganiem na kogokolwiek. Masz do kogoś problem to się idzie i mówi prosto w twarz. Inaczej to zwykłe tchórzostwo. Skoro jednak ktoś chce kogoś z imienia i nazwiska na publicznym forum pomawiać to niech sam się podpiszę z imienia i nazwiska. Każde inne posty tego typu to objaw chamstwa, słabości i przysłowiowego braku jaj. Tyle.
          • Gość: Mirosław Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 17:19
            To po co tu zaglądasz i jeszcze się wypowiadasz jak taka cipka z Ciebie?
            • Gość: zztop Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk IP: 89.231.148.* 30.01.14, 17:24
              bo mam niezły ubaw z takich zakompleksionych nieudaczników jak wy ... "popsiuł mi się siamochodzik i musie wydać 50 złotych na naplawe z zasiłku z opieki buuu ..." strasznie :)
              • Gość: Mirosław Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 17:27
                My chociaż mamy ten samochód a nie tak jak ty taczkę od gnoju:)
        • Gość: gosciu Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk IP: *.play-internet.pl 30.01.14, 18:49
          Naprawiam u Glinka i jest w porządku .. Wszystkim nie dogodzi ;)
          • Gość: sub Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.14, 21:28
            no właśnie,zgodnie z powiedzeniem "jeszcze się taki nie urodził ....."

prócz tego żaden mechanik nie jest uniwersalnym,znającym się na wszystkim.. jak trafiam na takiego,to od razu uciekam w try miga ... jeden będzie dobry do elektryki, inny do blacharki, jeszcze inny do silników, no i kolejny do zawieszeń ....
            bo jakby miał wiedzieć wszystko,to by musiał mieć łeb większy od własnego warsztatu...
            a i warsztat wyposażony we wszystko...a to się nie da zwyczajnie ..

drugą sprawą jest to,że bez względu na ilość mechaników w Chełmnie i okolicy, żaden z nich nie narzeka na brak zajęcia ..coś musi w tym być,nie?
            • Gość: slovik Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk IP: 95.83.249.* 31.01.14, 23:51
              A mi naprawił hulajnogę i jestem pozytywnie zadowolony pozdr.wszyst.
              • Gość: trojan Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk IP: *.formlessnetworking.net 01.02.14, 13:35
                tym watkiem naruszyłes dobro osobiste osoby niepublicznej (publiczna- burmistrz, prezydent etc.). Zamknij watek, bo mozna uznac to za nieuczciwa konkurencje . Wyzwij go od róznych ale nie komentuj firmy jaka prowadzi.
            • Gość: (;)(;) Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk IP: *.awacom.net 05.12.14, 18:24
              Kilka aut u niego naprawiam i nie jest tak źle bez przesady. Jeśli chodzi o ceny no cóż zawsze możesz wybrać inny warsztat. Warczycie na forum bez powodu i oczerniacie ludzi. Gdybym miał tu wszystkich mechaników opisać co im nie wyszło to sorry ale nie trafiłem jeszcze na takiego w mieście, który wszystko zrobił idealnie.
              Jak chcesz full wypas to do serwisu i zapewniam Cię, że i tam nie będziesz zadowolony ;)
    • Gość: MICHU Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.14, 17:14
      Gość naprawiał mi motocykl jestem bardzo zadowolony. Bardzo miły gość .Polecam
      • Gość: Krystek Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk IP: *.chelmno.mm.pl 01.02.14, 21:16
        Super mechanik po trafi do radzi no i nie wstawia używanych części tylko nowe dla bezpieczeństwa kierowcy jak i rodziny a ma szacunek do każdego klienta bo jeszcze sie nie spotkałem z takim mechanikiem który potrafi tak do radzić i jak za oszczędzić na wydatkach naprawy czy auta jak i motoru
      • Gość: Krystek Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk IP: *.chelmno.mm.pl 01.02.14, 21:29
        A po za tym ci którzy piszą wyżej że są nie są za dowoleni a mają więcej informacji i nauki na temat naprawy auta to czemu sami nie na prawią tylko krytykują obojętnie jakiego kolwiek mechanika nigdy Polakowi się nie do godzi .
    • Gość: M-gość:) Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.02.14, 21:48
      TO co to pisze...to ktoś pseudo!!!bo jak cos ma do tego warsztatu powinien się podpisac nazwiskiem !!!A dwa to nie MECHANIK...a elektromechanik ,iec pachnie mi to albo Pseudo "konkurencja" z KOZIEL WULKI albo jakaś zawiedzona ktora chciała cos tyłeczkiem załatwić...Cieszcie się Chełmianie ze ktoś taki tam jest. Osobiescie tam byłam nie raz super fachowość,czysto ,miła obsługa
      Ps.Szkoda, ze tutaj gdzie mieszkam nie ma takich fachowców:(
    • Gość: Stefano Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk IP: *.pl 05.12.14, 14:43
      Odradzam!!! Byłem przedwczoraj u tego Pana - zobowiązał się naprawić nawiewy w samochodzie za 40-50 zł. Zostawilem nr telefonu żeby dzwonił gdyby były komplikacje. Po południu odebrałem samochód. Było troszkę lepiej bo nie wiało tylko na szybę, ale delikatnie ze wszystkich dziur, przed "naprawą" wiało tylko na szyby. Gość kasuje mnie 100 zł i tłumaczy, że musiał coś więcej naprawić, a i że zaślepił pobieranie powietrza ze środka. Gdy mam pretensje, że to w gruncie rzeczy nie działa jak dawniej to mówi, że może mi to wszystko zrobić za 400-500 zł, bo musi spuścić klimatyzację i dojść do pieca, ale jeszcze muszę kupić jakieś części na Allegro. Ja się nie znam na częściach do samochodu, ale Pan też się chyba nie zna. Mój dawny mechanik wszystko kupował w hurtowniach a ze mną się tylko kontaktował co do cen zakupu takiej cześci tego czy innego (droższego producenta). Dzisiaj inny mechanik - Pan Hinz i jego ludzie naprawili mi nawiewy za 180 zł i wstawii coś czego nie musiałem kupować na Allegro. Działa! Brawo. Przyjechałem do Pana Glinkowskiego i pytam gdzie zaślepił by inny mechanik (Pan Hinz) to naprawił. Pan Glinkowski wypiera się owego "zaślepienia" a mówi ponadto, że mam zepsuty jeden z przełączników. Pan Glinkowski nie zna się na rzeczy, a bierze się za naprawy. Odradzam wszystkim!!!
      • Gość: ktoś Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.02.15, 01:48
        panie Stefano aż przykro się pana czyta,poważnie!!!!Nie wie pan co to allegro ale wie pan gdzie wstawiać te śmieci. WSTYD!!!!!!!!!!!!!!!!Trzeba było wpis zrobić zwycięzcy który naprawił panu usterke za JEDYNE 180 ZŁ ew postawić jemu pomnik. Nie zna się pan na naprawie jak wspomniał ale pisze dyrdymały. domyślam się ,ze udupiać kogoś to chyba pana domena
        • Gość: Stefano Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk IP: *.tvgawex.pl 12.03.15, 22:53
          Wstyd to taki, że Pan nie używa ojczystego języka jak należy. Nie wie Pan co to przecinek, pisownia z wielkiej litery i odstęp między wyrazami. Ja nie piszę dyrdymałów, ale powtarzam to, co mi szanowny mechanik opowiadał na temat naprawy. Jeśli jednak to dyrdymały, cóż... Fachowe?
          A ponadto to nie jest "udupianie", ale ostrzeżenie dla innych by nie tracili pieniędzy i czasu.
          Pozdrawiam
          • Gość: bodzer Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.15, 16:18
            Dlaczego Glinkowski wrocil z Berlina do Chelmna? Dlaczego tam zostawil zone rodzine prace Dziwne:)
          • Gość: bodzer Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.05.15, 20:16
            Co tu mowic o uczciwosci Glinkowskiego rozbil rodzine komus i swoja Zostawil zone w Berlinie 5 lat temu otwierajac zaklad w Chelmnie mowiac jej ze lepiej zarobi w Polsce hahaha A tu mial kochanke ktorej obiecal wielka milosc hahaha Zalosny lysy dziad ktory z de wrocil do Polski fiatem 10 letnim Taki uczciwy ze ludzia zniszczyl zycie On chce byc szczesliwy:) niszczac swoja rodzine i innych ludzi To typowy nieudacznik zyciowy ktory w desperacji romansuje z zonatymi kobietami ktore sa zamozne Jedyne co mu wyszlo w zyciu to jego wlosy hahaha smiech na sali
      • bodzer Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk 03.03.15, 21:38
        v
        • bodzer Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk 03.03.15, 21:43
          Witam Panie Wojtku uczciwosc polega na szacunku a nie na klmamstwie Pan czaly czas klamie piszac tu bzdury chce pan zrobic wrazenie ze jest pan ok Dlaczego pan wrocil z de do polski:) Prosze niech pan odpowie:) A odpisze panu dlaczegi jaki pan mial powod Pozdrawiam
    • Gość: egon Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk IP: *.chelmno.mm.pl 05.12.14, 18:42
      uwaliłem u niego ze 400 zł za robotę warta max 30 zł ... na szczęście udałomi się trafić na dobrego elektryka
      • Gość: Inne Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.14, 19:32
        Knap skończ juZ z tymi wypocinami
      • Gość: ktoś Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.02.15, 01:54
        UWALIŁEM??????????????? co to za słownictwo....koszmar!!!!!!!!!!!!!!!!!ale jaki pan taki kram
        • Gość: bodzer Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.05.15, 21:17
          A co w tym zlego uwalilem? Glinkowski ty chcesz uczyc ludzi kultury Konwenanse mozesz bydlaku zachowac dla swojch kochanek tam mozesz robic popisy Lysa kreaturo Do Berlina jak wrocisz tam bedziesz sie lansowal Jestes nieudacznikiem twoja zona placze przez ciebie corka placze syn nie chce z toba miec kontaktu Kim ty jestes???? Zwyklym gnojem ktory leci do scieku
          • Gość: bodzer Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.05.15, 00:03
            Glinkowski nalepij zebys zadbal o swoja rodzine Moze uda sie tobie spojrzec w oczy zonie corce synowi Ale to juz nie bedzie nigdy to Jestes pasozytem czlowiekiem bez zadnych ambicji Twoj tok myslenia jest prymitywny bo taki jestes prostak lysy wylnialy dziad ktory udaje tylko uczciwego czlowieka Zenada a ten fiat 10 letni ktorym wrociles z de to twoj dorbek zycia hahahaha Przyjechalas do Polski zeby ludzia niszczyc rodziny zeby odbierac prace Ludzie cieko pracuja maja zaklady po 30 lat A ty zanizasz ceny jakie to zalosne To chyba desperacja:)
            • bodzer Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk 26.06.15, 22:15
              Glinkowski kiedy przeprowadzka do Bełchatowa Napisz kiedy bude zamykasz:) hahaha Stary łysy idioto myslałes ze bedziesz sie bawił za czyjes piniadze ze kupisz sobie dom góralski i bedziesz kosił trawke A twoja kochanka otworzy ci nowy zakład hahaha leze ze smiechu Łysy oszuscie matrymonialny masz cos z glowa Napisze ci ze swoja kariere zakonczysz w kanale sciekowym bo bedziesz bezdomny Chamie łysy nie rozbija sie rodzin nie niszczy sie ludzkiego szczescia bydlaku wracaj do swojej nory w Berlinie gdzie wynajmujesz kawalek pokoju od turka tam twoje miejsce i pamietaj jedno co dajesz tak dostajesz
              • bodzer Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk 28.06.15, 19:09
                Glinkowski bestio w ludzkiej skorze twoja kochanka placze zostala bez srodkow do zycia mieszka w wynajetym pokoju zaufala twojm klamstwa ze ty sprzedaz zaklad ze kupisz dom ze masz oszczednosci A najsmutniejsze jest w tym wszystkim ze nie masz nic To ty chciales sie zabawic w romeo byc gwiazdorem doradca psychologiem wsparciem Bestio lysy alfonsie ile przez ciebie ludzi placze Zona twoja corka syn ojciec mial zawal serca kiedy dowiedzial sie co ty robisz ze niszczysz rodziny ze klamiesz oszukujesz ludzi Pamietaj jedno co porzyczone oddasz z nawiazka Mechanik z ciebie taki ze ludzia wmawiasz to co jest nie prawda Jestes ludzka kreatura zabawiles sie ludzkim zycziem niszczac rodziny zrobiles ze swojej zony alkoholiczke A twoja zona ciezko pracuje utrzymywala ciebie przez cale zycie bydlaku lysy zwyrodnialy chamie jestes zwyklym zerem tylko udajesz kogos innego
                • Gość: mm Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.15, 20:32
                  Jezuw watku chodzilo o uprawnienia mechanika a wyszla jakas tragedia rodzinna,telenowela,kogo to obchodzi?To sa ich prywatne sprawy,jestescie chorzy czy co?
                  • bodzer Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk 29.06.15, 00:25
                    Do mm Dobrze wiedziec kto naprawia nam samochod i kim jest To nie telenowela to prawda o Glinkowskim ten czlowiek rozbil swoja rodzine zostawil zone w Berlinie na wynajetym mieszkaniu i przyjechal do Polski do swojej kochanki zeby rozbic jej rodzine kupil jej sluchawke na ucho i kierowal nia co ma robic Wymyslil sobie ze jego kochanka wezmie rozwod z mezem sprzeda dom a on wtedy bedzie sie bawil za jej piniadze taki jest Glinkowski nie udalo mu sie przez 35 lat kupic nawet kawalerki w DE jezdzi 15 letnim fiatem Wiec wymyslil sobie ze zlapie ofiare w Polsce zeby opowiadac jej ze byl kierownikiem serwisu bmw w de ze zarabial 7tys euro miesiecznie Ale stracil prace bo jego zona pila i musial ja ratowac Co za okropny typ pluc na wlasna zone dzieci zeby zyskac pomoc materialna Jak mozna jechac do takiego czlowieka naprawiac samochod i mu ufac to bydle nie majace zadnych uczuc typ potwora ktory widzi tylko kase i zysk nawet rodzina ktora jest swietoscia nie ma dla tego bydlaka zadnego znaczenia to materialny oszust matrymonialny szukajacy ofiar u zamoznych kobiet Przykre to wszystko bo dzieci cierpia placza wstydza sie tego co ojciec robi w wieku 56 lat Udaje tego kim nie jest Krotko piszac to oszust Uwaga na tego czlowieka
                    • Gość: witek Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.15, 14:50
                      CO MA PIERNIK DO WIATRAKA ....To jakiś koszmar że admini tego nie usunęli jeszcze ew.P.Glinkowski nie zrobil z tego użytku
                      ta-ten Bodzer to postać marna może konkurencja ew porzucony mąż ?! bo tak "dokładnie "poinformowany .Osobiscie poznałem Pana Glinkowskiego nie raz naprawiał mi samochód i mogę powiedzieć ze czysto w miarę szybko i tanio-spoko gość .Jeśli pan bodzer to porzucony to może niech zada sobie pytanie czemu???bo po tym co tu czytam to się nie dziwie,tez bym spierdzielił od takiego chłopa.
                      • bodzer Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk 29.06.15, 15:20
                        Do witek Panie witek jak pan zna pana Glinkowskiego i naprawia pan samochody u niego to niech sie pan zapyta dlaczego zostawil swoja zone w Berlinie na wynajetym mieszkaniu bez zadnego wsparcia finansowegi malo tego do tej pory nie dal tej kobiecie 1 euro i wyjechal do Chelmna otworzyc zaklad A zaklad ta nieruchomosc na 22listpada jest wlasnoscia pani Glinkowskiej bez jej zgody i nie dajac zlotowki smieje sie z tego Takie sa fakty Dlaczego o tym pisze pan bodzer bo chodzi o prawde Glinkowski udaje wdowca ze jest samotny sam co za odrazajacy typ az mi nie dobrze sie robi kiedy pomysle ile ten czlowiek ma zla w sobie A jesli chodzi o forum piszemy chyba prawde sa tu admini maja kontrole nad tym A jesli Glinkowski chce isc do sadu moje ip jest dostepne Czekam:) zapraszam:)
                        • bodzer Re: Glinkowski PsEuDo MeChAiIk 07.03.16, 16:11
                          Witam :) Z nowych wiadomosci o Glinkowskim i jego kochance:) Glinkowski jezdzi do Belchatowa oplaca mieszkanie kochanki znaczy pokoj w starym domu bez ogrzwania bo na cos lepszego Wojtus nie ma kasy Drogo kosztuje ta milosc Wojtusia:) Tak to juz jest w zyciu nie wyciagaj reki po nie swoje Pilunuj to co masz a masz jak dbasz jo jo jo jo :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka