Dodaj do ulubionych

Intermarche

IP: 89.231.150.* 13.11.11, 20:59
W dzniu 13 listopada w niedziele przyjechałem wraz z rodziną do naszego Intermarche. Mielismy w planie zrobic większe zakupy lecz niestety, niedokonczyliśmy ich . Wtrakcie robienia zakupów nieoczekiwanie podeszła do nas młoda ( chyba kasjerka ) i kazała podejść do kasy ponieważ sklep jest otwarty do godziny 18-ej. Zaniemówiłem , ponieważ byłem bardzo zaskoczony ów sytuacją . Wraz z żoną grzecznie poszedłem do kasy by zapłacić za towar. Poczuliśmy sie wyproszeni ze sklepu . Doskonale rozumię personel sklepu że jest niedziela i pewnie wszyscy śpieszyli sie do swoich domów. Lecz miłe panie gdzie tu kultura , gdzie zasada klient nasz pan. Jak można dwie minuty po 18-ej wyprosić ze sklepu ? . Nigdy nie spotkałem sie z tak hamskim podejściem . Były to moje ostatnie zakupy w Intermarche . Nie polecam nikomu w niedziele iść na zakupy przed godziną 18-tą . Bo gdy minie dwie minuty po 18-ej zostanie wyproszony ze sklepu jak jakis intruz . Diękuję bardzo miłemu personelowi sklepu Intermarche za ich profesionalizm i doskonałe podejście do klienta , którago wiecej tam nie zobaczą. !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Intermarche IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.11, 21:05
      Niedzielę spędza się z rodziną, niekoniecznie na zakupach.
    • Gość: ja Re: Intermarche IP: *.play-internet.pl 13.11.11, 21:20
      Słuchaj "kliencie" jeśli ktoś ma odrobinę szacunku dla personelu to sam mogłeś pomyśleć by przyjechać z 10 minut szybciej na większe zakupy a nie na ostatnią chwile, bo to jest znak braku szacunku dla pracujących!!
    • Gość: ja Re: Intermarche IP: *.181.114.159.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.11.11, 21:52
      A tak na niedzielny spacerek to Planty chyba lepsze...
      • Gość: do ja Re: Intermarche IP: *.centertel.pl 13.11.11, 21:56
        Posluchaj panienko.Daj sobie na luz z tym pisaniem ze wszystkich bedacych pod reka IP,bo staje sie to nudne.Do roboty.Sprzatac.
        • Gość: obserwator Re: Intermarche IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.11, 14:46
          Bez chamstwa nie możesz wyrzymać?
          • manek52 Re: Intermarche 07.02.24, 07:37
            Nie Można zwrócić uwagę bo już odzew Chamstwa W Czoraj byłem w Intermarche W Trzebini Nie mogłem swojego Zakupu w łożyć Do Wózka Wózki jak by z Rok nie Myte czy to jest chamstwo Nie wywiązywanie się odpowiednich osób powierzonych Obowiązków czystości miałem w rażenie że Robiłem zakup w Na prowincj u Ruska To jest przykre że Odpowiedzialności Przełożonych Jest tak chlujne mają zalecenia mycia codziennie w Innych Intermarche Wzorowe czysciutkie Obejścia To jest Jedną taką W Polsce co Tylko Psuje Wszystkimi Pracownikom i Markę firmy i Wypisujesz że to Chamstwo pisać Na Niechlujstwo w Trzebini
    • Gość: klient nr 2 Re: Intermarche IP: *.play-internet.pl 13.11.11, 22:05
      Tu chodzi o zasadę o klienta się dba kto pracował lub pracuje w handlu wie o co chodzi .Gość ma rację taka sytuacja nie powinna mieć miejsca . I bardzo dobrze że to opisał na forum . Ją często robię zakupy w biedronce na ostatnia chwilę ale nigdy nie byłem poproszony o udanie się do kasy
      • Gość: as Re: Intermarche IP: *.centertel.pl 13.11.11, 22:58
        z rossmana też wypraszają...i uważam, że słusznie. co innego jak się 2 minuty przed zamknięciem wpadnie do sklepu po coś czego akurat zabrakło a co innego jak się przyjeżdża na wielkie zakupy na chwilę przed zamknięciem tak jak zrobił to założyciel wątka. zrobiłeś to złośliwie czy z braku szacunku dla personelu????
      • at31sta Re: Intermarche 13.11.11, 23:15
        Szanowny kliencie i kliencie nr 2. Obaj macie rację i jednocześnie obaj jej nie macie. Z jednej strony przychodzicie do sklepu przed zamknięciem mając tego świadomość, a z drugiej strony domagacie się jeszcze żeby wszyscy na was czekali. Dlaczego pracownicy marketów mają marnować swój czas na kogoś takiego skoro nikt im za to nie płaci. Oni nie są właścicielami tych sklepów i nic z tego nie mają. Wątpię czy ktoś im zapłaci za nadgodziny. Ale Panowie klienci są najważniejsi i wszyscy muszą wokół nich skakać tylko dlatego że nie szanują czasu innych prawda ? Z drugiej strony też pewnie bym się zdenerwował gdyby ktoś mnie wyprosił ze sklepu i przyjąłbym postawę roszczeniową w myśl zasady nasz klient nasz pan. Jest tylko małe ale... ja na pewno nie pojawiłbym się w sklepie na chwilę przed zamknięciem z całą rodziną na wielkie zakupy. Sam czasem muszę zostać po godzinach i wiem co to znaczy. I im częściej mi się to zdarza tym bardziej jestem wściekły bo najczęściej zdarza się to właśnie przez takich klientów jak wy. Ktoś powie do mnie - to zmień pracę. Pytanie tylko dlaczego ? Dlatego że nie chcę pracować za darmo ? Mogę pracować dłużej, więcej , ale niech ktoś mi za to zapłaci. Zakładam że Panowie klienci tego nie zrobicie....
    • Gość: google Re: Intermarche IP: *.dynamic.chello.pl 13.11.11, 22:57
      W dupach się ludziom poprzewracało z tego nadmiaru sklepów i głupieją.
    • Gość: do klient Re: Intermarche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.11, 01:12
      wybranie się całą rodziną na duże zakupy w niedzielę około
      godziny 18 do sklepu który jest czynny do godz.18, zakrawa na ........no sama nie wiem na co?
      a na drugi raz polecam Tesco jest czynny do 22-giej i zabierz ze soba jeszcze tesciową i tescia;)
      • Gość: jan Re: Intermarche IP: *.tvgawex.pl 14.11.11, 08:24
        gość się skompromitował :)
        • Gość: klient Re: Intermarche IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.11, 13:04
          A JA UWAZAM ZE SKOMPROMITOWAL SIE SKLEP NIE WYRZUCA SIE KLIENTA ZE SKLEPU W TRAKCIE ZAKUPOW NO ALE PAN PROKURENT TAK NAKAZAL ZAPEWNE W D >>>E MU SIE PRZEWRACA BO WE LBIE JUZ CHYBA DAWNO
          • Gość: do klient Re: Intermarche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.11, 13:58
            no i już wszystko wiadmo......uwazam że zakupow duzych z rodzina
            nie robi się w niedzielena chwile przed zamknieciem sklepu...całkowity brak kultury!
          • at31sta Re: Intermarche 14.11.11, 19:48
            Szanowny Panie kliencie. Czytając powyższe wypociny można wysnuć jedną konkluzję. Jest Pan człowiekiem niereformowalnym i na pewno nie rozumie wielu rzeczy, zwłaszcza relacji klient sprzedawca. Przyjmując postawę roszczeniową wobec pracownika sklepu zachowuje się Pan jak rozwydrzone dziecko które chce zabawkę i koniec. W moim mniemaniu ktoś taki nadaje się jako wzór na gablotkę z adnotacją "Niepożądany klient" lub "Tych klientów nie obsługujemy". Sądząc po wypowiedziach to mam wrażenie że jest Pan niedowartościowanym dyrektorem lub kierownikiem któremu wydaje się że wszystko kręci wokół Pana. Do sklepu przychodzi Pan jak hrabia i oburza się na pracownika obsługi że wypełnia swoje obowiązki, które notabene narzucił mu przełożony. Obyśmy się nigdy nie spotkali przy kasie jak będzie Pan zwracał uwagę kasjerce. Gwarantuję że szybko bym nauczył Pana kultury. Pracownik też człowiek i nie należy go traktować jak śmiecia lub osoby niższej kategorii.
            • Gość: ja Re: Intermarche IP: *.180.246.255.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.11.11, 20:18
              Prawda!
              • Gość: BOOOO Re: Intermarche IP: *.play-internet.pl 15.11.11, 17:34
                Gdybym spotkał się przy kasie z takim HRABIĄ to dostałby zaraz w lampe...A po drugie to w biedronce drogi kliencie też proszą do kas gdy już zamykają...
                • Gość: kkk Re: Intermarche IP: *.tvgawex.pl 15.11.11, 21:03
                  a ciekawe co by bylo jakby np lekarz byl do 18 a dwie po 18 wyprosilby chorego bo ma koniec pracy
                  • xerkses Re: Intermarche 22.02.24, 17:24
                    lekarz pracujacy do 18 nie przyjmuje juz od 17 :)
    • Gość: as Re: Intermarche IP: *.tvgawex.pl 15.11.11, 21:16
      Pewnie musieli o 18:00 wyłączyć kasy fiskalne - wiec sie nei ma co dziwic - takie sa przepisy.
      • Gość: taaak! Re: Intermarche IP: *.tvgawex.pl 16.11.11, 02:07
        człowieku powiem ci tak... idź na zakupy o 17:58 i od 18:00 zapłać wszystkim pracownikom za dodatkową pracę i wtedy marudź... zapłacił byś? wątpię... zapewne sam pracujesz i też starasz się wyrobić punktualnie i szybko do domu... ale lepiej komuś zepsuć opinię a nie wspomnieć nic o sobie... patrz na siebie... idź do jakiegoś urzędu o takiej porze to pocałujesz klamkę albo cię zjedzą jak wejdziesz... każdy jest człowiekiem a nie maszyną każdy chce odpocząć i iść do domu... do rodziny do dzieci... poza tym niedziela to czas odpoczynku i nie powinno być w ten dzień pracy... a skoro wspólny wolny czas spędzasz w sklepach to współczuję... ludzie trochę wyobraźni... no ale skądś wzięli powiedzenie chełmno miasto zrzęd i starych ludzi... którym nic ciągle nie pasuje i z igły robią widły... załóżmy ktoś idzie na wc a tam inna osoba robi wc wychodzi niemal od razu a idziesz na wc a tam ktoś wali kloca a ty zanim czekasz... przyjemne prawda? tak samo jest z pracą... każdy chce zrobić swoje i mieć spokój odpoczynek i wolne...
        • Gość: KLIENTX Intermarche IP: 89.231.151.* 16.11.11, 08:41
          głupi i głupszy
          • Gość: 651 Re: Intermarche IP: *.tvgawex.pl 16.11.11, 09:30
            ja pójdę na zakupy o 18:05 i jak będą zamknięte drzwi to założe nowy wątek pt. "poszłam na zakupy a bylo zamknięte"
    • Gość: rayan Re: Intermarche IP: *.tvgawex.pl 23.11.11, 10:56
      Ja się osobiście dziwię, że do intermarche ktoś chodzi na większe zakupy. Mimo wcześniejszych zadym z sanepidem itp jeżeli chodzi o towar to albo są braki albo też są przeterminowane. Najlepszą reklamą tego supermarketu jest przy wejściu na sklep dział z warzywami i owocami. winogrono tam suszą na rodzynki a pietuszka tak sfilcowana i pomarszona, że ciężko to nazwać warzywem raczej suszkiem. szacunek do pracowników marketu mozna mieć jeżli oni też mają szacunek do klienta.
      • Gość: ja Re: Intermarche IP: *.play-internet.pl 23.11.11, 14:47
        nikt ci nie każe robić tam zakupów więc czego się rozpisujesz? weź lepiej pod swoim tyłkiem posprzątaj a nie oczerniasz sklep!!!
        • Gość: :) Re: Intermarche IP: *.tvgawex.pl 24.11.11, 14:34
          Nie oczerniam. Stwierdzam fakt. I nie wiem po co tu wtracasz czystość jeżeli nie o tym było wspomniane. Do szkoły na polski nauczyć się czytania ze zrozumieniem. pzdr
          • Gość: mp Re: Intermarche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.11, 16:22
            cały czas pisze jedna i ta sama pierdoła
            i oczernia i pisze bzdury.....człowieku,
            przeciez nie ma przymusu zeby tam robić zakupy,
            idz do biedronki,przeciez kazdy swój rozum ma..... :)
    • Gość: qqq Re: Intermarche IP: 89.231.150.* 24.11.11, 19:26
      To se jedz do Torunia na zakupy, albo o 16 wybieraj sie na zakupy, wtedy bedziesz mogl lawirować wuzeczkiem miedzy regałami, a nie hrabia o 17.55 wjeżdza na sale po zakupy!!!!!!!!!
      Porazka Panie autorze za Twoje nierozwazne zachowanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: BEZA Re: Intermarche IP: *.play-internet.pl 25.11.11, 19:42
        O czym Wy ludzie piszecie?Sanepid jest napewno podpłacony przez konkurencje,żeby przeprowadzał częste kontrole w INTERMARCHE.Szacunek dla pracowników,bo wiem co to jest praca w markecie,w niedzielę i święta.....Naprawdę szacun.
        • Gość: klient Re: Intermarche IP: *.play-internet.pl 25.11.11, 23:33
          to jest pomowienie w kierunku sanepidu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka