Gość: ala IP: *.chelmno.mm.pl 19.11.11, 10:44 Jakie macie wrazenia?Ja jestem zachwycona.Duza powierzchnia sklepu i duzy parking. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pini Re: Nowa Biedronka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.11.11, 11:00 ja również jestem zachwycona nową biedronką...super! wszystko ułożone tak tematycznie, fajnie się chodzi...polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Nowa Biedronka IP: *.chelmno.mm.pl 19.11.11, 11:25 a mnie tam jeszcze nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyzak55 Re: Nowa Biedronka IP: *.tvgawex.pl 19.11.11, 17:53 biedronka i polo sensowne sklepy nr1 u nas.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mq Re: Nowa Biedronka IP: 89.231.150.* 19.11.11, 19:49 Polo jest do dupy, drogie ceny i jakoś brudno tam jest!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coda Re: Nowa Biedronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.11, 20:19 przestrzen jest super , ilosc kas imponujaca ..nawet stojac w dlugiej kolejce {zrozumiale ze wzgledu na otwarcie :) } zostalem obsluzony blskawicznie.... no coz parking duzy ale do dupy. Wjazd jest jednoczesnie wyjazdem ale to wina projektu dla Stokrotki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Re: Nowa Biedronka IP: *.chelmno.mm.pl 20.11.11, 09:27 Faktycznie wyjazd z parkingu powinni zmienić .Sadzę, ze jest taka mozliwość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dytek Re: Nowa Biedronka IP: *.centertel.pl 20.11.11, 09:14 a co sie zmienilo w asortymencie? Dalszy szajs jak byl? wedliny i mieso z mkielonych krow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Nowa Biedronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.11, 12:03 mieso z mielonych krow ???? a z czego ku... maja mielic ? ze zlomu ? ludzie kupuja w sklepikach to samo ,myslac ze dostaja cos lepszego :D a dostaja to samo tylko drozsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: Nowa Biedronka IP: *.tvgawex.pl 20.11.11, 15:09 ahahahahahaha... daj na badanie mięso te które jesz to się zdziwisz z czego jest zrobione ahahaha zgadzam sie z hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Nowa Biedronka IP: *.chelmno.mm.pl 04.08.13, 16:17 Parking koło Biedronki zaprojektował idiota ,a inny idiota to zatwierdził.Przewężony wjazd, brak osobnego wyjazdu i jakieś chore trawniczki potrzebne jak kij w dupie.Pewnie ten sam architekt zaprojektował fontannę na rynku "wilgotna jama". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Nowa Biedronka IP: *.tvgawex.pl 04.08.13, 20:15 Muszę się całkowicie zgodzić z wypowiedzią klienta co do parkingu- całkowicie nie przemyślane i nie wykorzystane miejsce, szczególnie to zwężenie przy wózkach, brak 2 wyjazdu, a jest super miejsce dla niego (chodnik), no i ten trawnik... wcale nie upiększa parkingu, a zabiera miejsca parkingowe, jednak to zwężenie irytuje najbardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riki Re: Nowa Biedronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.13, 15:49 w jakim miejscu jest ta biedronka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: że jak? Re: Nowa Biedronka IP: *.chelmno.mm.pl 05.08.13, 16:29 No nie mówcie, że w CHełmnie jest Biedronka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Nowa Biedronka IP: *.30.119.146.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.08.13, 22:08 najgorszy parking jaki znam to kolo biedronki, to po prostu teren do nauki jazdy chyba projektant byl na podwujnym gazie Odpowiedz Link Zgłoś