Dodaj do ulubionych

Jamajka Rulez (club)

IP: *.tvgawex.pl 23.01.12, 11:53
Jamajka i nie ma lipy... Tańce, hulanki, swawola hola-hola... Na zajawce od piątku do piątku ;D

Lubisz to?
Obserwuj wątek
    • Gość: sasiad Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.12, 13:09
      Jamaika toz to nic innego jak speluna dla gowniarzy a gdzie kontrola??????????? dra ryja w nocy spokojnie spac nie mozna
      • Gość: dżamyz Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.chelmno.mm.pl 23.01.12, 15:53
        był kot było gdzie pójść.. teraz techno techno techno ( czy jak wy to tam na ten dźwięki mówicie ).. w tych murach było tyle rock and roll`a, że dzisiejsi klienci jamajki nigdy nie odkryją tego co my tam kiedyś.. kto jest za mną !
        • Gość: dziadek Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.205.53.195.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.01.12, 16:03
          hahha dobry jestes rock bylo dawno temu teraz przed telewizor i dzieci bawic pierdzielu a nie sie tu udzielasz gdyby nie jamajka to by w tym miescie nic niebylo miasto emerytow
          • Gość: Gosc Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.12, 18:06
            Dziadek idz szybko do lekarza za Wisle tylko szybko zeby nie bylo za pozno Jamajka Herbem Chelmna daj sie zbadac debilu
            • Gość: danka Re: Jamajka Rulez (club) IP: 89.231.149.* 23.01.12, 19:42
              jamajka jest clubem jakiego nie bylo nigdy w chełmnie numer 1 !!!a imprezki szok coraz lepsze oby tak dalej
    • Gość: Karola Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.play-internet.pl 24.01.12, 13:29
      A Ja napisze wam jedno, niech są takie kluby jakie są,niech jest w nich muzyka jaka jest, niech każdy chodzi i bawili się tam, gdzie mu odpowiada, tylko na miłość boską, młodzi ludzie zachowujcie się na tych imprezach i po nich jak ludzie a nie jak bydło. Jestem młoda, ale na prawdę jak czasem w nocy słyszę te krzyki, te darcie się, te bójki po tych waszych imprezach to się zastanawia, gdzie są te czasy, gdy człowiek sam wracał z impresy nad ranem i nigdy by nie pomyślał,że napotka na swej drodze jakiś naćpanych i nawalonych młodych ludzi, którzy teksty maja takie,że boli głowa i starach przejść obok takich.
      Ja wiem,że w tym Chełmnie nie ma nic, młodzi nie maja się czym zająć, bo nie mają żadnych perspektyw dla siebie, żadnego kina, żadnej siłowni, żadnych warsztatów, ale jak już na prawdę UWAŻACIE SIĘ ZA DOROSŁYCH POD KAŻDYM WZGLĘDEM, TO PO IMPREZACH TEZ SIĘ TAK ZACHOWUJCIE.
      Mi tez brakuje jakiś dobrych impres, jakiś rozrywek w tym mieście starzejących się ludzi, ale chyba jakąś kulturę można mieć chyba co?
      tylko do was to dotrze, po paru latach jak sami dorośniecie, jaki głupio się czasem zachowywaliście, bo przestawienie znaku, rozwalenie śmietnika, śpiewanie po imprezie, napieprzanie się po twarzy i nie tylko, nie świadczy o dobrej zabawie tylko o Waszej głupocie,że nie dorośliście to zabaw.
      • Gość: ps Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.cdma.centertel.pl 25.01.12, 14:16
        Tylko żeby jeszcze ktoś tam na bieżąco sprzątał bo jak o 19 piwo kupisz to butelka do 3 rano będzie na stole wraz z setką innych leżeć! a o 2 już drinka dostajesz w pokalu od piwa!
        • Gość: sasiad Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.12, 16:51
          Czyli jednym slowem smrod i bajzel i darcie ryja ze spac nie mozna a gdzie SANEPID????????????
          • Gość: nn Re: Jamajka Rulez (club) IP: 89.231.149.* 25.01.12, 16:59
            sąsiad odpie...się ty menelu jebany :) zajmij sie czymś pożytecznym pajacu
            • Gość: sasiad Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.12, 18:38
              Menelem to jestes ty gruba mendo a ja chce miec po 23 ciej spokoj i do tego doprowadze badz pewny i te ciemne interesy sie tez skoncza pacanie , kernozie jeden
              • Gość: Jerry Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.play-internet.pl 25.01.12, 19:19
                Czasami zaglądam na stronę forum i dochodzę do takiej konkluzji, że stanowi ono możliwość upustu różnego rodzaju dewiacji, żeby nie określić bardziej dosłownie upośledzenia umysłowego. Przykład: jakiś wyimaginowany "sąsiad" opisuje negatywy klubu Jamajka, o cóż
                jemu chodzi: że jest tam brudno itp. pytam czy on jest masochistą, który lubi być udręczany w nie komfortowych warunkach. Zachodzi pytanie dlaczego mimo tego tam chodzi a dlatego, że mu odpowiada ten klub a jego zwichnięcie psychiczne narzuca mu totalną krytykę tego co lubi, gdzie się dobrze czuje. W przypadku sąsiada, logika innego wytłumaczenia nie posiada.
                Jest również druga ewentualność, że opluwaniem zajmuje się konkurencja, której nie idzie interes. Tutaj jest proste wytłumaczenie a mianowicie gospodarka wolnorynkowa oparta jest na konkurencji, wszystko i kropka.
                Pozdrawiam forumowiczów wyłączając debilów, chamów, ordynusów, prostaków i im podobnych
                • Gość: sasiadka Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.146.171.14.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.01.12, 21:50
                  JAMAJKA MISTRZ !!!
                  • Gość: chłopek Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.12, 23:11
                    jamajce zawsze jest fajnie, miłe towarzystwo dobra muzyka, atmosfera.
                    lubie tam chodzic. POMPING
                    Pompa
                    pumpka
      • Gość: Gość Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.chelmno.mm.pl 26.01.12, 00:38
        Karola Tobie (bardziej niż "impres") chyba brakuje słownika.
        • Gość: Karola Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.play-internet.pl 05.02.12, 23:00
          Nigdy się nie przejęzyczyłeś, nigdy le nie napisałeś, jak szybko operowałeś na klawiaturze? człowiek jest tylko człowiekiem i ma prawo do pomyłek, czasem tylko dobrze, że ograniczają się do pomyłek w pisowni a nie w gorszych, o których pisałam( bo to dopiero jest pomyłka, zachowuwać się jak szczeniak, a traktować się za dorosłego - GOŚCIU!)
    • Gość: nawalony śpioch Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.12, 23:08
      w piątek pomping system!
      • Gość: gsdger Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.tvgawex.pl 26.01.12, 00:23
        Andrzej Rzadzi w Jamajce.... ;]
        • Gość: klopsik Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.12, 00:28
          Kto się wybiera na pomping system?
          • Gość: marzyciel Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.12, 00:31
            ja
            • Gość: klopsik Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.12, 00:37
              to jest już nas dwóch, kto jeszcze?
              • Gość: chłopek Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.12, 00:44
                ja też bede pompował z wami w piatek!
                • Gość: nawalony śpioch Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.directvps.nl 26.01.12, 00:45
                  i ja będę spał!
                • Gość: klopsik Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.12, 00:45
                  to super, pompiarze
                  • Gość: walter Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.1and1.pl 26.01.12, 00:55
                    pomping system boyz
                    • Gość: pOmpus Re: Jamajka Rulez (club) IP: 62.119.28.* 26.01.12, 01:01
                      ciekawe czy znowu jakies pijusy beda spac
                      • Gość: pierre Re: Jamajka Rulez (club) IP: 178.209.46.* 26.01.12, 01:03
                        mam nadzieje ze nie beda spac te gnojki
    • Gość: sasiad Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.12, 11:17
      Wy dziady wstretne spac w nocy a nie wypisywac brednie na temat najgorszej speluny w tym miescie juz duzo duzo lepiej u Chrzana buhahahaha pozdrawiam a ten gruby z lekkim D porazka
      • Gość: do sasiada Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.play-internet.pl 26.01.12, 12:11
        Sasiad ty wez mu powiedz to sam,a nie forum zasmiecasz!!!!!!!!! Co paniczny strach nie pozwala tego w oczy powiedzec?Na 100% na sama mysl masz galoty pelne.:)))))))))))) JAMAICA JEST SUPER!!!
        • Gość: sasiad Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.12, 14:26
          tez tak uwazam ze jest super ale mordownia i trzeba uwazac zeby sie nie przykleic takie syfiarstwo a fe buhhahhah a strach to chyba ty masz ze Ci to gowno zamkna
          • Gość: Club Jamaica Re: Jamajka Rulez (club) IP: 89.231.149.* 07.02.12, 19:39
            www.youtube.com/watch?v=Qw_2ieO0J5I
            • Gość: Araya Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.chelmno.mm.pl 12.02.12, 19:19
              jestem bardzo niezadowolony z tego miejsca otóż w piątek chciałem kulturalnie sobie wieczór z dziewczyną spędzić w jamajce ale niestety się nie dało bo jakaś grupka debili musiała szukać zaczepki i rozkręcić awanturę. nie polecam więcej tam się nie pojawię
              • Gość: CCHMAN Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.tvgawex.pl 13.02.12, 11:05
                właściciel oszczędza na ochronie i jest jak jest barman sam nie upilnuje wszystkiego np spożywania po kryjomu przez "gó...arzy" alkoholu czy narkotyków.Byłem tego świadkiem więc wiem o czym piszę !!!!!
                • Gość: goccio Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.12, 15:01
                  A po co tam chodzic do tej speluny przeciez to ich biznes szemrane alkohole i dopalacze typu tak jak napisales ale mam nadzieje ze to niedlugo potrwa za cos musza przekrety robic !!!!!!!!!! niebawem powinni sie tam pojawic pewni urzednicy ktorzy to wyjasnia ja tam do tej speluny juz nigdy
                  • Gość: Bywalec Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.play-internet.pl 13.02.12, 15:28
                    Konkurencja kontratakuje.
                    • Gość: ojren Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.12, 19:43
                      Już w stajni z trzodą jest mniej obskurnie...
                      • Gość: hahah Re: Jamajka Rulez (club) IP: 89.231.149.* 14.02.12, 20:07
                        aj tak tak na pewno hahah :)
                        • Gość: ojren Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.12, 20:09
                          tak. I przynajmniej śmierdzi kupą a nie narkotykami ;)
                          • Gość: hahah Re: Jamajka Rulez (club) IP: 89.231.149.* 14.02.12, 22:14
                            normalnie zwała z tego co tu bazgrolisz hahah
    • Gość: jam Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.tvgawex.pl 17.02.12, 02:06
      Kurde, jamajka była świetna, dopóki nie pojawili sie gimnazjalisci którym niewiadomo dlaczego sprzedaje się alkohol.... przy nic hnie można wytrzymać..
      • Gość: 0skilla Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.gdynia.mm.pl 12.04.12, 12:25
        A ja piszę z Gdyni , byłem w chełmnie ostatnio , odwiedziłem właśnie klub JAMAJKA i uważam ze jest całkiem całkiem , jak na mozliwosci takiego malego miasta , nie powiem irytujace jest to że młodzież poniżej 16roku dostaja alkohol .
        Ale coz , mieszkalem swego czasu w chełmnie i wiem jak to było .
        A co do samego klubu i obslugi nic nie mam a nawet dodam że jest bardzo uprzejma , mialem okazje nawet poznac szefostwo i uważam ze kultura osobista jest jak na najwyzszym poziomie od szefostwa jak i obslugi .
        A także nie bawem mam zagrać jedna z imprez własnie w tym klubie.
        • Gość: ktoś Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.182.24.207.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.04.12, 14:10

A co to za koncert,?
          • Gość: Westmen Re: Jamajka Rulez (club) IP: 89.231.148.* 12.04.12, 19:01
            Paluch SSM 25 maj ! :]
            • Gość: Marek Re: Jamajka Rulez (club) IP: *.chelmno.mm.pl 12.04.12, 20:13
              Błąd. Paluch będzie 26 maja. I wstęp ma każdy na koncert kto zakupi bilet ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka