jupiter_5 28.02.12, 15:41 Mam do pomalowania 10cm na 10cm na drzwiach,czy muszę malować całe drzwi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: to zależy Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.swiecie.vectranet.pl 28.02.12, 17:33 czy chcesz robić wioche czy nie. myślisz że lakiernik kasuje od cm2? skasuje cię za element czy to będzie 5x5 czy 50x50. masz rysę czy dziurę czy co? może dobra polerka załatwi sprawę Odpowiedz Link Zgłoś
jupiter_5 Re: Dobry lakiernik samochodowy 28.02.12, 17:37 Mam zatarte drzwi,zrobiłem to przy wjeżdzie do garażu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lakiernik Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.12, 19:58 zalezy w ktorym miejscu jesli na srodku to trzeba lakierowac caly element jesli gdzies na rogu to mozna zrobic zaprawke jesli srebrny kolor lub szary moze byc to widoczne najlepiej lakierowac cale drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.chelmno.mm.pl 28.02.12, 22:22 witam, też szukam dobrego lakiernika i blacharza wiec jeśli macie jakies namiary na dobrego fachowca to byłabym wdzięczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.12, 11:21 663469077 blacharz i lakiernik w Łunawach naprawdę polecam tylko chyba dużo roboty ma zawsze i słabo z czasem - zero oszustwa, nie drogo i kapitalna robota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwiw Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.12, 12:51 lakiernik w lunawach juz dawno nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świecie Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.02.12, 13:53 ul.mickiewicza, budynek starej straży,jadąc od głogówka za mostem wdy200m pod górkę i po prawej stronie (pomarańczowy golf2 zawsze stoi) gościu złota rączka,obejrzy doradzi i dobrze robotę wykon- kompleksowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klijent Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: 89.231.150.* 03.04.12, 23:06 Pieniążek Stolno zaraz przy kaplicy ... młody spokojny uczciwy Tani i co najważniejsze b.dobry polecam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Becia Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.04.12, 18:24 Miałam podobny problem jak Ty, niestety. Wracam kiedyś z zakupów, a tam wielgachna rysa na drzwiach:/ No cóż ktoś bardzo chciał najwyraźniej zostawić mi "pamiątkę" na parkingu :/ Ale nieważne, zdarza się:/ Auto naprawiałam wtedy w tej lakierni i z efektów jestem zadowolona. Szybko, konkretnie i bez ściemniania. Jak chcesz to skorzystaj. Numer znajdziesz na stronie, najlepiej najpierw zadzwoń i dopytaj jaki będzie koszt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.12, 18:52 polecam godek i spółka, czyli stolno za kapliczką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rambok Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: 89.231.149.* 10.04.12, 18:39 Górne Wymiary,naprzeciw kościoła polecam Odpowiedz Link Zgłoś