IP: *.xdsl.centertel.pl 23.04.12, 11:10
Poszukuję dobrego fryzjera w Chełmnie do uczesania na ślub. Możecie mi kogoś polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: włos Re: Fryzjer IP: *.tvgawex.pl 24.04.12, 18:20
      Dziecko neo - wiem to może trudne ale jest opcja szukaj - TO NAPRAWDĘ NIE BOLI!!!!!!
      • Gość: ała Re: Fryzjer IP: 89.231.151.* 25.04.12, 20:25
        Nie widzisz, że znów jakiś upadający fryzjerczyk prubuje nakręcić sobie klakę.
    • Gość: renata Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.12, 19:15
      Polecam fryzjera na rynku koło banku BGŻ ;) Bardzo miła obsługa i ładne efekty końcowe ;) powodzenia!
    • Gość: neo-kid Re: Fryzjer IP: *.tvgawex.pl 28.04.12, 19:41
      No to mamy odpowiedż - pierwszy wątek o fryzjerze na rynku
    • Gość: Asiulcowax3 Re: Fryzjer IP: *.cdma.centertel.pl 28.04.12, 20:49
      Ludzie, nie zakładają tu wątków, żeby się promować tylko zapytać gdzie najlepiej fryzjerzy pracują z włosami. Moja odpowiedź jest prosta: W CHEŁMNIE NIE MA DOBREGO FRYZJERA, a co dopiero mówić o bardzo dobrym. Nawet szanowny pan Patryk z ekipą (koło Markera) są przereklamowani. Układali mi włosy na połowinki. Siedziałam ponad trzy godziny, efekt był taki sobie a zapłaciłam dwa razy więcej niż w normalnym fryzjerze, bo tam płaci się za salon a nie za wykonaną pracę. Uważam, że bardzo dobrym salonem fryzjerskim jest "TESSA" w Świeciu! Przemiłe dziewczyny. dobrze wykonana robota i przede wszystkim w normalnych cenach, a od fryzjera wychodzi się naprawdę z zadowoloną miłą. Miałam okazję widzieć fryzury ślubne w ich wykonaniu - cudo!
      • Gość: Magda Re: Fryzjer IP: *.xdsl.centertel.pl 29.04.12, 22:59
        Dziękuję za odpowiedzi, niedługo mam ślub,szukam fryzjera i chciałam po prostu znać Wasze opinie
        • Gość: stary Re: Fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.12, 12:09
          osobiście mogę polecić Panią Wiolettę z Powstańców Wlkp ,, salon nazywa się Wiola .
          • Gość: ana Re: Fryzjer IP: *.chelmno.mm.pl 30.07.12, 21:17
            hej, ja też szukam fryzjera bo idę na wesele:) Niestety wiem ,że w Chełmnie jest problem :D Miała mnie czesać znajoma ale nie dostała urlopu. Tak więc gdzie najładniej czeszą ?! i byle nie w koka ala " moja babcia" :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka