Dodaj do ulubionych

Sfinks- Dyskoteka

IP: 82.160.25.* 06.07.04, 12:24
Wiele razy byłam na dyskotece. Ostatnio jednak jak byłam zdarzyło się zbyto
wiele. Jacys młodzieńcy z Chełmna dali sie rozebrać przez panny. CHłopcy
nieładnie! Co sądzicie o tej dyskotece?
Obserwuj wątek
    • Gość: Hardcore Nie Disco Re: Sfinks- Dyskoteka IP: 213.17.208.* 06.07.04, 13:23
      heheh na serio? Laski ze Świeci ich obnażyły jo? :))) ale
      beka... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • Gość: misika Re: Sfinks- Dyskoteka IP: 82.160.25.* 06.07.04, 13:42
      Tak dali się rozebrać przez panny od Bończyka... Madej i jakis chyba "Baron"
      czy "Baton"
      • Gość: J.C. Re: Sfinks- Dyskoteka IP: 213.17.208.* 06.07.04, 14:41
        Ale jazda . czekaj juz niedlugo całe miasto bedzie ich wytykac palcami - oj
        MADEJ I BATON jo ;))) hahahaahahahahahahaha no nie moge - ten Madej co
        Warszawka jezdzi i baton co na motorze o ile sie nie myle - ale chyba nie...
        Chłopcy dali popis hehe.... niech do MARSa przyjdą na striptiz ehheheeh.
        Zparaszamy w sobote.. Brawo dla chłopaków - to juz jest wyczyn - ale wiocha
        jaaaaaaaaaaaaaa.. co nie Miś :)
    • Gość: Władca Lodu Re: Sfinks- Dyskoteka IP: 81.210.32.* 06.07.04, 15:10
      OOOOOŁŁŁŁLJJJJJEEEEE chlopaki sa boscy maja napewno super cialko w chelmnie
      bysciw wieksza karire zrobilo !!!! beda wam Euro za majtki wkladac:):)
      • Gość: KokoArcziBonk Re: Sfinks- Dyskoteka IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 15:36
        ekypa z niebieskiego jeapa -600V-jest imprezka wypas!!!
    • Gość: chmurka Re: Sfinks- Dyskoteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 17:47
      Brawo dla Batona i jego konkubiny Mejdejaaa
    • Gość: ==>AoR<== Re: Sfinks- Dyskoteka IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.07.04, 12:22
      Pff ja nawet nie wiem gdzie to jest, w CCh musi powsta jakis klub gdzie bedzie
      spox,kazdy bedzie sie czuł swobodnie albo bez hamstwa itp.!
    • Gość: ==>aoR<== Re: Sfinks- Dyskoteka IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.07.04, 12:26
      Baton no prosze Bartosz nie sopdziwałam sie ze Ty...Tobie to nawet nie w gacie
      euro bedą wkładac tylko w szpare od zębów!!
    • Gość: Mariola Re: Sfinks- Dyskoteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 13:53
      hehehehe no nie mogę chłopcy wiecej czadu!!!!
      • Gość: :-) Re: Sfinks- Dyskoteka IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 14:20
        Dzięki za informację będziemy mieli się z czego pośmiać ze znajomymi.Ale
        rozebrały ich "do rosołu?"
    • Gość: Mariola Re: Sfinks- Dyskoteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 13:54
      zresztą oni dawno na takich wygladali!
    • Gość: Misia Re: Sfinks- Dyskoteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 01:01
      Kiedy bedzie nastpene show?
      • Gość: Baunsu Krool Re: Sfinks- Dyskoteka IP: 213.17.208.* 16.07.04, 12:48
        Pewnie juztro [czy.w sobote] ja sie tam wbijam popatrzec....
    • Gość: Mlutka Re: Sfinks- Dyskoteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 23:03
      Uwaga wszyscy w sobotę do marsa bo chłopaki robić bedą SHOW :)
    • x12345 Re: Sfinks- Dyskoteka 17.07.04, 10:07
      a co was to wszystko obchodzi zajmijcie sie swoimi dupami chyba ze tak bardzo
      zazdroscicie chlopakom... a ty misika nawet nie wiesz dobrze o kogo chodzi a
      morde otwierasz na tematy w ktorych nie bardzo sie orientujesz.dla twojej
      informacji baton nie ma juz motoru a madej(akurat ten)nie ma warszawy.jak na
      moje to dobrze sie bawili a wy mozecie im tylko pozazdroscic
    • Gość: Fabvell Re: Sfinks- Dyskoteka IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.04, 14:58
      Ale denny komentarz zapodałeś MMMMMMMMMMM, co za kaczmar z ciebie łosiu jeden
    • Gość: Miśka Re: Sfinks- Dyskoteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 17:25
      Widzę ze pomieszało się co niektórym w głowie!

Wstyd pokazywać fi....przed całym Świeciem!!!!!!!

Zabawa zabawą! To o nich dobrze świadczy :D:D:D:D:D:D
      • Gość: :-) Re: Sfinks- Dyskoteka IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 15:06
        MMMMMMMM nie wiem czemu ich tak zagorzale bronisz.Jasne, może oni się tak bawią
        no i super, tylko dla mnie i większości osób na tym forum jest to śmieszne i
        żełosne.
    • Gość: :-) Re: Sfinks- Dyskoteka IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 23:25
      Zapewniam Cię jhdfatfh, że my też nie mamy czego żałować i potrafimy się bawić
      (w dobrze pojętym znaczeniu tego słowa).A tak na marginesie-jeśli my nie mamy
      się wpierdalać to czemu sam to robisz?
      • Gość: jhdfatfh Re: Sfinks- Dyskoteka IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 00:25
        wiesz co bo ja przynajmniej ich znam,a ty napierdalasz na ludzi ktorzy nie
        powinni wogole cie obchodzic,swojej dupy nie masz? to ich sprawa ty baw sie po
        swojemu i im daj sie bawic tak jak maja na to ochote.
        • Gość: Zbita z tych łosi Re: Sfinks- Dyskoteka IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 01:48
          A moze oni to są GEXy co? i ty ihasvdzv moze tez jestes ?? "swój swojego broni"
          eheheh. POZDRO Prawilni :)
        • Gość: :-) Re: Sfinks- Dyskoteka IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 23:39
          jhdatfh a skąd ty wiesz, że ja ich nie znam?A może właśnie znam...?Poza tym nie
          musisz tak ostro angażować się w ich obronę, bo nikt nie zakazuje im się bawić
          (bo nie ma prawa i sensu zbytnio)My tylko snujemy wolne komentarze-wchodzimy tu
          tak jak ty...
    • Gość: Don Antonio Re: Sfinks- Dyskoteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 16:39
      hhahha pokazali.....A fuj wstydzcie się! W średniowieczu by was spalili na
      stosie! :)
      • Gość: ihdfatfh Re: Sfinks- Dyskoteka IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 22:52
        oj wiesz co sredniowiecze troche dawno temu bylo,a ty jak wstydzisz sie swojego
        ciala to pewnie jakis powykrecany jestes co? jak przykro ci ze ty nie masz co
        pokazac to na prawde wspolczuje...szkoda mi takichj ludzi jak ty :(
    • Gość: Ala Re: Sfinks- Dyskoteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 23:33
      Reksio (Beksio)? hehehe
    • Gość: Alusia Re: Sfinks- Dyskoteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 00:49
      ktoś- no właśne podpisuj się pacanie!

Po prostu hołotę trzeba tępić!

• Gość: miŚ Re: Sfinks- Dyskoteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 10:24
      hehee popularność im rośnie :D
    • Gość: Młot Re: Sfinks- Dyskoteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 11:01
      Jakiś użytkownik nabija bez sensu posty
    • Gość: Ewa Re: Sfinks- Dyskoteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 11:34
      Dajcie więcej kisielu...
    • Gość: (...) Re: Sfinks- Dyskoteka IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.08.04, 17:10
      ludzie nie macie swojego zyca czy jest ona az tak zalosne ze musicie wtracac
      sie w sprawy innych??chlopaki zajebiscie sie pobawili a wy im chyba
      zazdroscicie co?wydaje mi sie kazdy facet chcielby zeby jakas fajna laska
      pokrecila przed nim tyleczkiem i wogole!a wogole jak tam qrwa nie byliscie to
      po ch..a gadacie i bzdury rozsiewacie?a to jak sie bawia to ich sprawa!!
    • Gość: ja Re: Sfinks- Dyskoteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 18:46
      ED mówi że nie wie gdzie jest świnks:))))
    • Gość: Kisiel Re: Sfinks- Dyskoteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 00:20
      Cóż tam u moich idoli?
    • Gość: Miska Re: Sfinks- Dyskoteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 00:21
      Jak duzo tu ludzi na forum!

A nadal sie puszczająaaaaa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka