Dodaj do ulubionych

Internet Bajanet

• Gość: Keke Re: Internet Bajanet IP: *.chelmno.mm.pl 30.05.13, 10:34
      Nawet teraz po zmianie właściciela na firme RFC nic sie nie zmieniło a przypuszczam , ze bedzie jeszcze gorzej z jakościa obsługi proponowanej przez tych panów , którzy pracuja juz tam z rok.
      Mi to przypomina cofnięcie sie do czasów komunistycznych i hasło : "czy sie stoi czi sie leży 200 zł sie nalezy" Zyczę wszystkim Klientom sieci RFC duzo cierpliwości z obsługa klienta.
    • Gość: gosia Re: Internet Bajanet IP: *.centertel.pl 30.05.13, 11:03
      To nawet Rfc też trzyma tego małego kłamliwego grubasa?Jak na taka firmę to myślałem ze oni nie dadzą się w bambuko robić .Ten człowiek przynosi więcej antyreklamy niż reklamy.Sprzedaje rutery na lewo a potem jak coś się popsuje to ciężko się z nim skontaktować.Odemnie wzioł ruter nikt do naprawy i juz mi go nie oddal.Trzeba było zrezygnować z tj firmy która pozwala na taki coś swoim pracownikom i na takie procedery
      U kuzynki słyszę ze też jest coś nie tak i czeka tylko na koniec umowy
      • Gość: igi Re: Internet Bajanet IP: *.awacom.net 08.07.13, 17:44
        jako, że doszło do przejęcia firmy bajanet nie trzeba czekać na koniec umowy...można ją samemu rozwiązać , gdyż obecne warunki są gorsze od poprzednich. Czy ktoś z was otrzymał od nowej firmy regulamin świadczenia usług? Nowe zasady na piśmie, aneks do umowy? No właśnie ...nie a to wszystko jest bezprawne i radzę wszystkim domagać się swoich praw b o skoro firma rfc nie zadbała o to by przejęci klienci otrzymali regulamin świadczenia usług czy aneks do umowy tzn ( w moim odczuciu), że też ma nieczyste zamiary. Ja osobiście czuję się wyrolowany przez bajanet i zamierzam dochodzić swoich praw. Radzę udać siuę do rzecznika praw konsumenta po poradę lub poczytać porady prawne w netcie
        • Gość: japa Re: Internet Bajanet IP: *.ip.netia.com.pl 26.08.13, 14:50
    • Gość: ja Re: Internet Bajanet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.13, 21:42

W cch nie ma dobrego netu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka