Gość: kat IP: 89.231.149.* 19.01.13, 19:27 Kto dobrze inie drogo zakłada w Chełmnie rzęsy metodą 1:1 kogo polecacie ?(oprócz zakładów kosmetycznych) Proszę odpowiadać bez złośliwości, z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: Rzęsy IP: *.tvgawex.pl 19.01.13, 22:32 W Chełmnie chyba nikt....Ja zakładałam w Bydgoszczy. Zastanawiam się natomiast czy polecić Salon Kosmetyczny ( bez zarzutu ) czy ponowne rozważenie czy na pewno decydujesz się na ten zabieg.Ja miałam wcześniej rzęsy dość gęste i długie ale jasne i delikatne więc musiałam je mocno wytuszować żeby osiągnąć fajny efekt. Po doczepieniu przez 3 tygodnie było ok ale potem stwierdziłam, że je zdejmę zamiast uzupełniać ( wypadały kępkami). Po zdjęciu okazało się, że z moich własnych rzęs pozostała może 1/4. Wyglądało to żałośnie.Sztuczne są ciężkie, powodują osłabienie i wypadanie naszych własnych rzęs. Do tego działanie kleju a potem rozpuszczalnika zrobiło swoje. Już wolę tusz :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.877 Re: Rzęsy 15.03.14, 18:39 Moja dziewczyna chodziła do kosmetyczki i brała 100 zł, więc trochę dużo. Poszukała na internecie sztuczne i teraz zakłada jej koleżanka i wychodzi 20 zł :D Zamawia w firmie Neicha, zawsze szybkie czasy dostawy i super jakość z tego co słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Rzęsy IP: *.chelmno.mm.pl 15.03.14, 20:08 Magda popieram Twoją wypowiedź - ja miałam tak samo, zostałam prawie bez rzęs. Zdecydowanie wolę dobry tusz :) Odpowiedz Link Zgłoś