IP: *.tvgawex.pl 03.02.13, 18:44
Co tam słychać w Adrianie ,czy jest praca i jaka jest atmosfera??
Obserwuj wątek
    • Gość: df Re: Adriana IP: 89.231.149.* 03.02.13, 22:17
      normalka po h...u!
    • areko81 Re: Adriana 04.02.13, 19:31
      Ja chętnie wróciłbym do Adriany przepracowałem tam trochę ale odszedłem jak zakład się walił, ale jak na razie to chyba tylko szwaczki do pracy biorą
      • Gość: jjj Re: Adriana IP: *.tvgawex.pl 04.02.13, 19:47
        mozesz sie starac na tapicera to znaczy (obijacza) tylko pozegnaj sie z rodzina bo z tego dzialu normalnie do domu to sie nie wraca taka organizacja pracy
        • Gość: robol Re: Adriana IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.02.13, 19:56
          Nie wierzcie temu przekretowi okradal pracownikow, kooperantow,dostawcow tkanin i innych materialow a teraz odkopal pieniadze ktore zorganizowal a wulgarniej mowiac okradl w/w i wszystko na ten temat ja zta Adriana nawet jak mialbym zeby w sciane wbic nie chce miec nic wspolnego
          • Gość: ??? Re: Adriana IP: 89.231.150.* 04.02.13, 23:26
            Lepiej iść po zasiłek niż robić? Ambitnie!
    • Gość: alu Re: Adriana IP: *.pl 10.02.13, 18:23
      przyjmuja do kosowizny.mozna sie strarac,ale jest tam kompletny brak organizacji pracy oraz mobbing!!!
      • Gość: gosc Re: Adriana IP: *.205.86.122.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.02.13, 08:12
        A na jakie działy?
        • Gość: dd Re: Adriana IP: 89.231.149.* 11.02.13, 09:18
          dział wykańczania, ludzi oczywiście.
    • Gość: jak Re: Adriana IP: *.30.22.122.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.02.13, 11:01
      Kilka lat pracy w tym zakładzie mam na szczescie juz za soba. Mobbing, brak organizacji pracy, proces produkcji sie nie zmienil znaczaco od lat 90-tych, ogolny balagan. Jak nie musisz nie idz to jest oboz pracy. Duzo wypadkow (wiele niezglaszanych). Mam porownanie do innych Adriana byla najgorsza. Wspolczuje tym ktorzy musza tam pracowac. Pozdrawiam pracownikow, a zarazem kolegow.
      • Gość: JA Re: Adriana IP: *.xdsl.centertel.pl 12.02.13, 14:59
        PRZYJMUJA ALE TYLKO SZWACZKI PRZYNAJMNIEJ MI TAK POWIEDZIANO W BIURZE
    • Gość: konio Re: Adriana IP: 89.231.148.* 24.06.14, 22:04
      Co tam słychać u pana Michalika czy nadal włazi w tyłek dyrekcji :)
      • Gość: lis Re: Adriana IP: 89.231.148.* 24.06.14, 22:06
        Razem z Rezmerem śmieszni panowie ale i na nich.............. :)
    • Gość: x Re: Adriana IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.14, 10:59
      x
      • Gość: baja Re: Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.14, 21:42
        przez najblizsze 2 tygodnie bedzie zajebiscie bo krol Michalik idzie na urlop,niech zyje wolnosc...
        • Gość: ja Re: Adriana IP: *.pl 27.06.14, 23:20
          Ciekawe czy gruby juz ma relanium kupione bo zawału dostanie bez alakierownika
          • Gość: b.pracownik Re: Adriana IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.06.14, 22:42
            A to jeszcze sie kula ta Adriana? przeciez on tyle ludzi poprzekrecal ze glowa mala ale samochody kupuje sobie i jeszcze co niektorym tylko czemu za pieniadze tych ktorych okradl zmussajac do rezygnacji z bardzo duzej kupy pieniedzy ale takie widocznie mamy prawo sprzyjajace przekretasom i z.....om
    • Gość: Pseudo kierownik Re: Adriana IP: 89.231.148.* 30.06.14, 22:10
      Jestem kierownikiem wszystkich kierowników i mamw du....ie wszystkich robotników .Podpisano Król Julian . Czy ktos widzial moja koronę
      • Gość: uu Re: Adriana IP: *.tvgawex.pl 04.07.14, 20:45
        po tygodniu bez obecnosci ala kierownika ,M, widac ze w tym zakladzie idzie normalnie pracowac a przed name jeszcze tydzien wolnosci.............
        • Gość: ła haha Re: Adriana IP: *.tvgawex.pl 06.07.14, 09:08
          Problem tkwi nie w kierowniku, a ludziach którym się robić nie chce. Jak się nie podoba to się pozwalniajcie a nie wylewacie swoje żale na forum. Ciekawe ilu z was stać by był żeby powiedzieć o tym co was boli otwarcie w oczy. A może kierownictwo powinno przynosić wam piwko i ciasteczka?
          • Gość: No Re: Adriana IP: *.opera-mini.net 22.07.14, 23:43
            • Gość: sx Re: Adriana IP: *.pl 23.07.14, 23:23
              A wiecie co?wiem ze trzeba zapie...c w Adrianie ale gdzie wiecej zarobicie,sek w tym ze godz pracy nie sa jak dla wiekszosci zadowalajace bo niewiem ale z tego co widze to ludzie ida do pracy w najwiekszy skwar a wiem ze idzie tam zdechnac a nawet pasc jak sledz takze wspolczuje Wam tam pracowac,no ale.....zeby zyc trzeba pracowac,pozdrawiam serdecznie Was koledzy.
              • Gość: pół koń Re: Adriana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.14, 20:12
                mówią, że wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma
    • Gość: xxxx Re: Adriana IP: *.chelmno.mm.pl 02.08.14, 14:30
      Dwa tygodnie nie było Grzegorka i jaki spokój na montażu mmmmmmmmmm aż chciało się robić!!!
      • Gość: tapi Re: Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.14, 04:54
        Tak to prawda,ta fleja tylko kosztem ludzi godziny łapie no i w biurze pod.......
        • Gość: ja Re: Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.14, 14:53
          Moj maz pracuje w tym zakladzie i widze z jakim nastawieniem tam idzie i jaki wraca....Najgorsze jest to ze nic nie mozna z tym zrobic,chodzi mi o atmosfere w tym zakladzie i podejscie kierownictwa do ludzi ktorzy zawsze maja racje choc czesto jej nie maja...Wiadomo pracowac trzeba wszedzie,tym bardziej w akordzie,w akordzie nikt nie nie lezy tylko zasuwa.Ale to ludzie ludziom zgotowali tam taka przesympatyczna atmosfere.Kidys byli noprmalnymi fizolami na stanowisku obrosli w piorka i nikogo nie sluchaja,wszyscy to maszynki do robienia pieniedzy(dla gory oczywiscie),zero czlowieczenstwa.Nie chce zeby wyszlo ze mam meza ktory skarzy sie zonce ale sama pracuje w owym zakladzie i jest to samo...Faceci jeszcze jakos sie dogadaja ale kobiety to bestie wydrapalyby sobie oczy za jeden pokrowiec.I nie wazne ze to kolezanka z ktora po pracy pojde na piwo,tam nie ma zmiluj,a kurdupla na stos i...wiadomo..
        • Gość: sa Re: Adriana IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.14, 20:43
          Bo pan G powinien po pracować przy stole to by zmienił podejście ale on się boi utrat posadki nieroba miejmy nadzieje że kiedyś powinie mu się noga życzę tego mu i chyba nie jestem sam z tymi życzeniami !!!
    • Gość: ja Re: Adriana IP: *.pl 07.08.14, 10:06
      Fakt że sytuacja w tym zakładzie jest coraz nie zdrowsza. Problem tkwi w ludziach który planuja prace w nim . Zadem zakład niue planuje pracy z dnia na dzień ale co zrobic najwazniejsza jest kasa i to żeby szef nie opierdzielał. Pracownicy mówia kierownictwu co im sie nie podoba ale ci jak zawsze mowia że nie maja racji , a prawda jest taka ze oni sami nie potrawia pomóc sobie i ludzia i wola siedziec w pracy po 12 -14 godzin na dobe. I trzeba sie rozgladac za inna praca bo tam nic sie nie zmieni tak jak sie nie zmieniło od lat bo kierownictwo nie potrawi sie uczuc na swoich błedach tylko sie chłodzi w klimatyzowanym biurze a fizole tyraja w hali gdzie jest ponad 30 stopni.
      • Gość: ja Re: Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.14, 14:33
        to juz zupelna zenada,ta klima w tym akwarium,ale co zrobic,wypocone te pieniadze na 10-go,oj wypocone.
    • Gość: Obserwtor Re: Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.14, 12:01
      Sytuacja w tym zakładzie jest coraz gorsza,pomijając już te nadgodziny w 34 stopniach na hali;/
      Że też prezes tego zakładu nie widzi że jest tam tylu niepotrzebnych ludzi którzy biorą kasę nie wiadomo za co ...! Jakościowcy przychodzą do pracy na 8 chociaż produkcja którą kontrolują rusza od 12, brygadziści siedzą po dwóch w czasie nadgodzin (przykład 2 brygadzistów na 5 ludzi pracujących przy stole) żeby tylko godziny wpadły (kosztem ,,roboli,,) no ale przecież godziny lecą i pieniążki też :). Zaczyna się robić to samo co było przed upadłością zakładu.:( A co do kierownictwa i brygadzistów to tak do stołu bym ich wysłał na tydzień to by sobie przypomnieli skąd przyszli i może wtedy szanowali by nas i naszą ciężką pracę
      • Gość: red Re: Adriana IP: *.chelmno.mm.pl 09.08.14, 13:12
        to fajnie tam mata, ino się zważyć.
        • Gość: do Was płaki Re: Adriana IP: *.tvgawex.pl 09.08.14, 20:08
          łatwo Was namierzyć tchórzliwe ..... !!! w Adrianie informatykom płacimy solidne pieniądze jak dostaniecie wezwanie do kadr po odbiór dokumentów, to uzasadnienie na forum!!!! bo tu widzę same wypowiedzenia z Waszej strony, co powiesz gamoniu żonie i dzieciom jak wrócisz bez pieniędzy ? z Waszym wykształceniem kariery nie widzę choć podważacie kwalifikacje swoich przełożonych ,jednemu oko się odkleiło z wysiłku w narzekaniu a teraz u mamy stary koń na głowie siedzi , zmień pracę na lepszą jak masz inaczej m. w kubeł....
          • Gość: ja Re: Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.14, 21:07
            Oj na moje to pod mobing podchodzi i zastraszanie no nie wiem kto tu powinien się bać pisząc takie groźby o zwolnieniach odważny jesteś chyba nie pomyślałeś.........................ciebie też można sprawdzić kto pod kim dołki kopie ten..........wiadomo co żal mi was wszystkich.
          • Gość: ok Re: Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.14, 21:13
            Taki bystry jesteś ?są lepsi od ciebie -wystarczy skopiować twoją wypowiedź i wysłać do odpowiedniej instytucji a cię szybciutko znajdą.Inspekcja pracy też chętnie się zainteresuje.
            • Gość: ja Re: Adriana IP: *.opera-mini.net 10.08.14, 04:12
              jak z kierownictwem porozmawiać nie można to Biedaki tutaj się żalą, chociaż im lżej. a ty jesteś zerem totalnym, chyba chciałeś się popisać ale nie wyszło, nikt ci braw nie bije, jedyne co można to bić, po pysku.
          • Gość: Obserwator Re: Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.14, 09:53
            Powiedz cwaniaku jakie wykształcenie mają nasi kierownicy i brygadziści że podważamy ich kompetencje ????
            Z tego co wiem to szału nie ma (zawodówka no góra średnie), ludzie którzy pracują przy stole mają wyższe wykształcenie od nich :)
            • Gość: wyborca Re: Adriana IP: 89.231.148.* 13.08.14, 22:02
              A co daje wykrztalcenie w dzsiejszych czasach, zobaczcie w urzedzie miasta sami wykrztalceni i co mamy do d..y, za czsow PRL byla praca, poszanowanie dla pracownika i nie bylo tylu wykrztalconych a cala polska sie budowala i rosla w sile i do dnia dzisiejszego dziela sie lupami po PRL.
              • Gość: gosc Re: Adriana IP: *.chelmno.mm.pl 13.08.14, 23:06
                Jutro jest szansa na rozmowe z szefem bo bedzie zebranie tylko zgrac sie wszyscy a nie jak zwykle po zebraniu kazdy kozak a tak to glowa w piasku
                • Gość: ja Re: Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.14, 16:27
                  na Marka nie ma bata,zalatwi was jednym slowem,bez obrazy.
                  • Gość: $$$$ Re: Adriana IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.08.14, 18:17
                    Drodzy ludzie.
                    Obserwując Wasze wpisy, poziom, który prezentujecie podczas wypowiedzi oraz wspomniane "wykrztałcenie" (mój Boże, rozumiem u obcokrajowca...), ciesz się jeden z drugim, że ktokolwiek dał Wam prace.
                    Zamiast lamentować, lepiej doceń, że masz za co utrzymać rodzinę.
                    Pracę zmienić można zawsze. A na Twoje miejsce przyjdzie dziesięciu młodych ludzi, którzy zechcą zarobić i nabrać doświadczenia.
                    Ponad to, nikt nie zabrania Wam skończenia studiów i próby wspinania się na wyższe szczeble.
                    Kilku Waszym kolegom się to udało. Tym, którzy mieli ambicje i pomysł na życie.
                    Pozdrawiam ;)
                    • Gość: RRRRRR Re: Adriana IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.08.14, 07:04
                      Ty to chyba jestes tuba i rzecznikiem prasowym tego rudego przekreta ZE daje prace to nie znaczy ZE mozna ludzi traktowac jak przedmioty wszystko. na ten temat
                      • Gość: Obserwator Re: Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.14, 09:04
                        szyscy co tu się wypowiadają na tym forum i pracują w tym zakładzie z pewnością są wdzięczni za to że mogą zarobić i utrzymać rodziny, ale tu nie o to chodzi...!!! Tematem przewodnim jest to że nas tam nie szanują i traktują jak śmieci. Wiele z sytuacji które mają miejsce w zakładzie można podciągnąć pod mobbing i kiedyś ktoś to wykorzysta a wiadomo że to nie są małe kary!

• Gość: pip Re: Adriana IP: *.pl 15.08.14, 09:14
                          To dlaczego nikt z was nie da znac do PIP i zglosi ze jest mobing ? Przyjada zrobia ankiety wyjda wyniki i dostanie sie kierownictwu i calej reszcie tak jak to mialo miejsce w ogolniaku.
                    • Gość: Drawicz Re: Adriana IP: *.pl 15.08.14, 21:21
                      Pan jest łajdaj , Pan jest łajdak i łotr , łotr i bydle i nicpoń Panie $$$$
                      • Gość: $$$$ Re: Adriana IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.08.14, 00:10
                        @Up
                        Moze i jestem, ale dobrze mi z tym.
                        Nie narzekam, nie marudze, jestem szczesliwym i usmiechnietym czlowiekiem, a wiec...
                        Chyba nie ja tu mam problem ;)
                        • Gość: aniol Re: Adriana IP: *.chelmno.mm.pl 16.08.14, 21:23
                          do ssss, oj, oj, oj, oj, bug wine obejrzy i zmieni, ten sie smieje co sie smieje ostatni.
    • Gość: oni Re: Adriana IP: *.tvgawex.pl 17.08.14, 23:34

to ONI www.youtube.com/watch?v=7_LS3QH0_w4
      • Gość: ja Re: Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.14, 17:20
        To utwor o 3|4 spoleczenstwa.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka