Dodaj do ulubionych

Mikrodermabrazja

IP: *.tvgawex.pl 12.02.13, 13:48
Witam, chciałabym sobie zrobić mikrodermobrazję, kogo polecacie i jak to wygląda cenowo
Obserwuj wątek
    • Gość: klientka Re: Mikrodermabrazja IP: *.play-internet.pl 12.02.13, 17:50
      ja robiłam u kosmetyczki koło city pizza. Płaciłam 100zł. Pełne zadowolenie;)
      • Gość: tott Re: Mikrodermabrazja IP: *.swiecie.vectranet.pl 12.02.13, 18:11
        Kosmetyczka w świeciu , salon nazywa się salon urody i spa. Bardzo dobra ! Full pakiet pielęgnacyjny wraz z mikrodermabrazja! Byłam bardzo zadowolona.Polecam.
    • Gość: Miśka Re: Mikrodermabrazja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.13, 23:33
      Zapraszam do Akademii Zdrowia (szkoła) w Bydgoszczy! Zabieg wykonują uczennice, ale bardzo profesjonalnie, pod okiem nauczycielki, do tego przewidziany jest masaż i inne urodzaje, a cena o połowę tańsza niż w normalnych gabinetach kosmetycznych :-) Gorąco polecam :-)
      • Gość: Maja Re: Mikrodermabrazja IP: *.tvgawex.pl 15.02.13, 08:17
        Niestety, ale muszę ograniczyć się do Chełmna, ewentualnie świecie. A ktoś się orientuje ile ten zabieg kosztuje w Bioodnowie
        • Gość: Zuza Re: Mikrodermabrazja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.13, 14:52
          Taki zabieg wykonuje się w granicach 100-150 zł, max 200zł ;-)
    • Gość: Maja Re: Mikrodermabrazja IP: *.tvgawex.pl 22.02.13, 14:28
      A gdzie jest ta Lecznica Melitus? Ja również jestem zainteresowana tym zabiegiem, ponieważ mam ślady po pojedynczych wypryskach i nawet podkład nie tuszuje poza tym chciałam jakoś wyrównać koloryt skóry...
      • sasi20 Re: Mikrodermabrazja 22.02.13, 21:55
        Lecznica mieści się przy ulicy Słowackiego 12. Mają swoją stronę internetową. Tam jest też pokazana mapka, jak dojechać.
        Popatrz sobie jakie tam mają zabiegi. Mnie zaintrygowała mikrodermabrazja, a że mają ją teraz w promocji, to trochę się wczytuję w temat, bo chcę ustalić, czy faktycznie ten zabieg jest odpowiedni :-)
    • Gość: Miśka Re: Mikrodermabrazja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 22:27
      Mikrodermabrazja korundowa - złuszcza delikatnie obumarły naskórek, działa stymulująco na regenerację kolagenu i elastyny. odbywa sie przy pomocy mikronizowanych kryształków tlenku glinu.

Mikrodermabrazja diamentowa - polega na ścieraniu warstwy naskórka przy pomocy głowic diamentowych. Jest to metoda bezpyłowa, dla skór delikatnych, wrażliwych, alergicznych. (Lepsza :-)
      • sasi20 Re: Mikrodermabrazja 24.02.13, 12:42
        Dziękuję za rozwinięcie wątku :-) nieco mi jaśniej. Coś bym z tego wypróbowała, tym bardziej, że są promocje :-) trzeba coś ze sobą zrobić w końcu :-)
        • Gość: Pati Re: Mikrodermabrazja IP: *.tvgawex.pl 24.02.13, 17:39
          hmmm... warszawa ul Słowackiego coż nawet z ich promocjami to do Warszawy z chełmna się jechać nie opłaca...
        • Gość: Miśka Re: Mikrodermabrazja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.13, 15:08
          Nie ma za co :-)
          Jeśli można zapytać, jaki rodzaj cery Pani posiada? Pytam, bo jest wiele przeciwwskazań co do tego zabiegu, bądź też może można by wybrać inny, najbardziej odpowiedni dla Pani skóry :-)
          • sasi20 Re: Mikrodermabrazja 25.02.13, 20:59
            Hmm... wie Pani, że nawet nie wiem... mam ogólnie suchą cerę. Zazwyczaj stosuję kosmetyki do cery normalnej.
            • Gość: Miśka Re: Mikrodermabrazja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.13, 13:23
              W takim razie polecam udać się najpierw do kosmetyczki, aby wykonała analizę Pani skóry, a następnie poleciła odpowiedni zabieg :-)
              • sasi20 Re: Mikrodermabrazja 26.02.13, 21:18
                Hmm... wydaje mi się, że jedyne, najlepsze wyjście :-)
              • sasi20 Re: Mikrodermabrazja 26.02.13, 21:22
                Hmm... to chyba będzie najlepsze wyjście :-)
                • Gość: kika Re: Mikrodermabrazja IP: *.play-internet.pl 12.03.13, 22:04
                  OdNova na ul Raszei. Idź się pokaż panie tam ocenią i zobaczą twoja skóre i wtedy dobiorą jakiś zabieg fajny, a mają szeroką ofertę i bardzo przyjemne wnętrze, gabinety pierwsza klasa!
                  • Gość: iza Re: Mikrodermabrazja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 15:31
                    W którym salonie polecacie odbyć praktyki??
                    • Gość: Ania Mikrodermabrazja IP: *.tvgawex.pl 27.03.13, 00:22
                      Polecam Salon Urody Finezja koło PKS bardzo tanio i super wykonuje zabiegi. Byłam wczoraj na mikrodermabrazji rewelacja w promocji jest (39zł)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka