szyna189 29.08.13, 21:18 Witam co sadzicie o kafejce internetowej w Chełmnie np na rynku, myślicie czy by się przyjęła czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Kafejka internetowa IP: *.chelmno.mm.pl 30.08.13, 17:44 Wydaje mi się że by się przyjęła ponieważ nie ma żadnej kafejki internetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Kafejka internetowa IP: *.chelmno.mm.pl 30.08.13, 18:40 no ja bym chciał choć mam łącze nawet w zegarku ale byłoby fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Może Re: Kafejka internetowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 19:11 Może strefa VI - fi w ładnej oprawie muzycznej, zapach kawy dobrych lodów, by mozna i było na imieniny wpaść. Bo sam internet w dobie , że mamay go w komórce to chyba by nie przyciagał... ale może się mylę.. Odpowiedz Link Zgłoś
monisiaa93 Re: Kafejka internetowa 31.08.13, 23:17 Witam. Z dniem 31 sierpnia 2013 strona freebiz rozdaje darmowe doładowania na zakończenie wakacji o nominale 25 zł. Wystarczy podać swój numer aby otrzymać promocyjne doładowanie. ---> Link do strony tutaj: doladuj-za-darmo.pl/38pg *** Oferta ważna do wykorzystania zapasów *** Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Kafejka internetowa 02.09.13, 09:25 monisiaa93 napisał(a): > Wystarczy podać swój numer aby otrzymać promocyjne doładowanie. Dlaczego kłamiesz? Nie wystarczy bo żeby otrzymać doładowanie (wcale nie promocyjne) trzeba zapłacić sporo kasy za otrzymane SMS'y (SMS MT - Mobile Terminated). > *** Oferta ważna do wykorzystania zapasów *** Jakich zapasów? Głupoty? Odpowiedz Link Zgłoś