Dodaj do ulubionych

sala na wesele+zespół

09.09.13, 22:00
W lipcu przyszłego roku planuję wesele.Prosiłbym o radę dotyczącą miejsca.Chcielibyśmy zorganizować je w jakiejś świetlicy,bądź remizie w powiecie chełmińskim.Ze względu na wspomniany miesiąc,ważne żeby sala miała klimatyzację.Wesele będzie do 150 osób.
P.s.Może również ktoś poleciłby nam dobry zespół?Chcielibyśmy muzyków posługujących się również językiem angielskim (przynajmniej na oczepinach),gdyż część gości będzie z zagranicy.
Z góry dziękuję za pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: nw Re: sala na wesele+zespół IP: *.chelmno.mm.pl 10.09.13, 13:10
      sala nad jeziorem starogrodzkim, a jak zespół to tylko Dexter z Płużnicy (Paweł i Krystyna) rewelacyjny wokal, piosenki stare, najnowsze z Polski i zagranicy
      • wesele2014 Re: sala na wesele+zespół 10.09.13, 16:10
        Sala nad Starogrodzkim jest na maksimum 100 osób..
        A jeżeli chodzi o zespół Dexter to mówią po angielsku? Mógłbym prosić o kontakt? Ich stona internetowa wygląda na nieaktualną.
        • Gość: nw Re: sala na wesele+zespół IP: *.chelmno.mm.pl 11.09.13, 10:56
          nad jeziorem wejdzie do 120os, a z doświadczenia wiem, że kilkanaście osób zaproszonych na pewno nie przybędzie... my wesele planowaliśmy na 140 osób, w konsekwencji było niecałe 100. Zespół Dexter nie ma aktualnej stronki, sami są żywą reklamą... nr tel do Pawła: 606182172
      • Gość: TIGER Re: sala na wesele+zespół IP: *.cdma.centertel.pl 03.11.13, 21:44
        ZAPRASZAM WSZYSTKIE PRZYSZŁE PARY MŁODE!!!

www.zespol-wesele.net
        • Gość: ZESPÓŁ NA WESELE Re: sala na wesele+zespół IP: *.cdma.centertel.pl 03.11.13, 21:44
          www.youtube.com/watch?v=v6JJYck2F1Y
    • Gość: Justa Re: sala na wesele+zespół IP: *.kpsi.pl 11.09.13, 12:00
      Sala na 120-130 osób jest w miejscowości Robakowo, gmina Stolno
      • wesele2014 Re: sala na wesele+zespół 11.10.13, 17:36
        Czy ktoś ma jakieś namiary do osoby opiekującej się salą w Robakowie?
        Przestrzenna jest ta sala?
    • wesele2014 Re: sala na wesele+zespół 11.09.13, 12:23
      Dzięki za podpowiedzi!
      Co do Starogrodzkiego to nie wiem-chyba jednak wolelibyśmy,żeby konsumpcja i taniec były na jednej sali.
      Czy dobrze pamiętam,że kiedyś odbywały się wesela w Domu Działkowca?Czy ktoś wie czy to jeszcze aktualne i ile osób by tam "weszło"?
      • Gość: ben Re: sala na wesele+zespół IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.13, 12:39
        Dom działkowca to miejsce kameralne, góra do 70 osób- przy większej ilości jest ścisk i duchota, poza tym standard tego miejsca to lata 80 - te więc... ja bym tam gości nie zaprosił...a i ukąszenia setek komarów gratis
        • Gość: Warszawiak Re: sala na wesele+zespół IP: *.204.34.249.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.09.13, 13:54
          W lipcu latem nad jeziorem Starogrodzkim jest niesamowity klimat hotel, plac zabaw dla dzieci, pomosty, po prostu super, polecam. Goscie weselni beda zadowoleni a mlodzi beda sie czuc jak w Edenie.
        • Gość: nw Re: sala na wesele+zespół IP: *.chelmno.mm.pl 11.09.13, 14:05
          nad jeziorem sala taneczna jest oddzielona od konsumpcyjnej szybą, więc siedzący przy stołach wszystko widzą i na odwrót. Podobno ładna sala jest w Stolnie... ale na ile osób to nie wiem
          • wesele2014 Re: sala na wesele+zespół 11.09.13, 17:26
            Dzwoniliśmy i niestety zespół Dexter nie poprowadziłby konferansjerki w angielskim.. Czy ktoś ma inne typy?
            W kwestii Starogrodzkiego-także podobał się nam tamtejszy klimat,ale sami mówili,że przy 100 osobach już jest lekki ścisk.. A z tego co pamiętam pięknie oszklony jest widok z sali tanecznej na taras,natomiast salę jadalnianą z taneczną łączą drzwi (mam na myśli tą większą salę-po lewej stronie).
            • Gość: b Re: sala na wesele+zespół IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.13, 19:49
              Bieńkówka
            • Gość: Panna Młoda Re: sala na wesele+zespół IP: *.tvgawex.pl 09.10.13, 14:51
              Musisz pojechać nad starogrodzkie i sama to zobaczyć. Sala taneczna jest przeszklona. Fajnie to wygląda. Fakt że przy 100 osobach może być lekki tłok. A latem jak jest gorąco brakuje na sali tanecznej klimy. Ale za to jedzenie jest przepyszne. Ciasta jeszcze lepsze. Dlatego polecam.
              Jest jeszcze sala w Bieńkówce. Jest duża i tańce i jedzenie na tej samej sali. Ale katering chyba we własnym zakresie trzeba załatwić.
    • Gość: yogi Re: sala na wesele+zespół IP: *.chelmno.mm.pl 11.09.13, 20:27
      Witam, dysponuję samochodem typ. Bus 1+8 na tzw okolicznościowe przewozy, zapraszam do ewentualnego przewożenia gości. Kontakt tel. 606289379.
      • wesele2014 Re: sala na wesele+zespół 12.09.13, 10:46
        Yogi,ta informacja też może się przydać :). Podasz jeszcze swojego maila?
        • Gość: yogi Re: sala na wesele+zespół IP: *.chelmno.mm.pl 12.09.13, 17:00
          wstankiewicz5@wp.pl
    • Gość: Magda Re: sala na wesele+zespół IP: *.play-internet.pl 11.09.13, 23:05
      Polecam jak najbardziej salę nad starogrodzkim! Świetny katering, piękne widoki, spokój, sala pojemna. Jeśli chodzi o zespół, to polecam zespół EFFEKT bądź jakiegoś dj-a, tu też mam coś godnego polecenia. :) + jeśli potrzebny fotograf to i takich znam! :D
      • Gość: nw Re: sala na wesele+zespół IP: *.chelmno.mm.pl 12.09.13, 09:35
        nad jeziorem są teraz 3 sale, taras jest oszklony i z niego zrobiono salę, którą wiele osób wybiera jako taneczną... w zawiązku z czym sala konsumpcyjna (największa) jest oddzielona od niej tylko szybą. Jeśli chodzi o salę za drzwiami, to często jest nieużywana albo w niej znajduje się wiejska strzecha itp...
      • wesele2014 Re: sala na wesele+zespół 12.09.13, 10:45
        Magdo,zespół nazywa się Effekt/Efekt/Effect czy jeszcze inaczej ;)? Jakbyś proszę napisała z której są miejscowośći to może byłoby łatwiej ich znaleźć online.
        A jeśli chodzi o fotografa to też jeszcze nie wybraliśmy,więc możesz coś podpowidzieć :).Dzięki!
        • Gość: ben Re: sala na wesele+zespół IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.13, 14:07
          Jeśli chodzi o Starogrodzkie to należy pamiętać o jednym drobiazgu- sala do tańca nie posiada klimatyzacji, posiada za to szyby z każdej strony więc jest tam jak w szklarni !!!upał potworny jeśli to jest latem...ja polecam zespół Quesera z Torunia ( Quesera.pl) a foto- Studio Milan z rynku w CCh.
          • Gość: nw Re: sala na wesele+zespół IP: *.chelmno.mm.pl 12.09.13, 14:28
            miałam wesele latem nad jeziorem w bardzo parny dzień, ale jak w szklarni na pewno tam nie było. Wesela odbywają się z reguły od późnego popołudnia, wystarczyły otwarte drzwi, żeby było przyjemnie, a sala konsumpcyjna jest w pełni klimatyzowana.
        • Gość: ZESPÓŁ NA WESELE Re: sala na wesele+zespół IP: *.cdma.centertel.pl 03.11.13, 21:48
          www.youtube.com/watch?v=CPEezFi7iEY&feature=youtu.be
        • Gość: keczol Re: sala na wesele+zespół IP: *.dynamic.mm.pl 09.02.15, 22:42
          www.facebook.com/MTomaszewska.fotografia?pnref=lhc
          Polecam, skromna, nie jest profesjonalistką, ale zdjęcia - bajka. :)
    • Gość: ja Re: sala na wesele+zespół IP: *.as13285.net 12.09.13, 22:59
      www.sala-mlyny.pl/index.html#menu w przechowie
      • grazynkajohn Re: sala na wesele+zespół 15.09.13, 09:32
        Jak najbardziej Sala Młyny w Przechowie jeszcze nie słyszałam,żeby ktokolwiek narzekał na obsługę lub,co najważniejsze na jedzenie.Jestem pewna na 100 %,że nie będziecie żałować jeżeli zdecydujecie się na wyprawienie waszej uroczystości w tym właśnie miejscu.Pełen profesjonalizm.
        • wesele2014 Re: sala na wesele+zespół 15.09.13, 22:26
          Czyli jedzenia tam jest niegodne polecenia..?
          • grazynkajohn Re: sala na wesele+zespół 17.09.13, 22:41
            Jedzenie jest super,wyraźnie napisałam,że na jedzenie jeszcze nikt nie narzekał.Jeżeli określisz jakiego rodzaju gości będziesz miał,starzy,młodzi,z zagranicy,tradycjonaliści jeżeli chodzi o jedzenie i.t.p.właściciele sali dobiorą Ci odpowiednie menu.
            Ważne jest też to,że ceny są przystępne.
            • wesele2014 Re: sala na wesele+zespół 17.09.13, 23:40
              Sorry,niedopatrzenie ;)! Salę na pewno sprawdzimy! Dzięki za pomysł! Na stronie piszą,że jest na 120 osób-"upchałoby" się więcej?
              • Gość: Asiulcowa Re: sala na wesele+zespół IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.02.15, 12:39
                Na weselu w Mlynach suknia slubna bedzie do kolan czarna, bo wokol sali otoczenie godne pozalowania, same stare magazyny, ze goscie weselni nie maja gdzie wyjsc i kurzy sie niemilosiernie
    • koteria1 Re: sala na wesele+zespół 17.09.13, 07:30

Proponujemy oprawę muzyczną w wykonaniu Agnieszki Konarskiej z zespołem. Ma na swoim koncie wiele występów na scenach polskich i zagranicznych, zdobyła wiele nagród na Festiwalach międzynarodowych.
      Tworzy grupę z zawodowymi muzykami .
      • Prezentujemy muzykę z pogranicza soulu, popu i muzy clubowej.
      • Wykonujemy covery polskie i międzynarodowe hity muzyki rozrywkowej.
      Próbki wykonań wokalistki Agnieszki Konarskiej:
      • www.youtube.com/watch?v=bSn4r4Ipbhc
      • www.youtube.com/watch?v=pKsDnkdZLto
      • www.youtube.com/watch?v=oYeFNzojifA
      Gwarantujemy dobrą zabawę , niezapomniane wrażenia, energiczne , pełne życia wykonania polskiej i międzynarodowej muzyki .
      • budujemymiasta.pl/agnieszka-konarska/
      Wszelkie stawki, gaże dla artystów omawiane są indywidualnie i dopasowane do rozmiaru imprezy. Współpracujemy również fotografami , oraz ekipami filmowymi.
      www.facebook.com/pages/Katarzyna-Pi%C4%85tosa-Photographer/343445762356174?ref=hl
      Serdecznie zapraszamy do współpracy.

Mamy również wiele innych zespołów do zaoferowania zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą bliżej

Z wyrazami szacunku,
      • wesele2014 Re: sala na wesele+zespół 17.09.13, 23:45
        A gdzie tą ofertę (z naszego regionu) można znaleźć :)?
      • Gość: xx Re: sala na wesele+zespół IP: *.chelmno.mm.pl 18.09.13, 20:12
        sala na bienkowce super. klimatyzacji brak ale akustyka swietna mam namiary na bardzo dobra obsluge i kucharki jezdza zawsze razem
        tel. 727 690 967
        • Gość: Oli Re: sala na wesele+zespół IP: *.chelmno.mm.pl 19.09.13, 12:22
          Sala w stolnie zajazd pomorski! duża piękna sala ... lekko na 150 osób wejdzie nawet więcej gdyż robione są tam studiówki , idealna sala na małe jak i duże wesele , dekoracja gratis , jedzenie bardzo pyszne ! polecamy ! w tym roku mamy tam wesele .
    • wesele2014 Re: sala na wesele+zespół 22.09.13, 21:44
      Czy ktoś bawił się na weselu z zespołem Sampler z Włocławka,bądź Applause z Dobrzejewic?
    • Gość: Zespół Tiger Re: sala na wesele+zespół IP: *.cdma.centertel.pl 08.10.13, 16:07
      www.youtube.com/watch?v=Hxw3KwuzTzg

Zapraszam na naszą stronkę:

www.zespol-tiger.pl
    • Gość: asia Re: sala na wesele+zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.13, 22:37
      sprawdźcie sale w Czarżu podobno super i po remoncie, duża i z klimatyzacją
    • Gość: czas ucieka Re: sala na wesele+zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.13, 22:45
      Oli a co wchodzi w skład dekoracji w Nałęczu? Podobno teraz jest tam po remoncie i gustowniej się zrobiło - nie orientujecie się może czy mają tam pokrowce na krzesła? Kiedyś chyba nie było. Wypytuje, bo również rozglądamy się za salą
      • Gość: mm Re: sala na wesele+zespół IP: *.tvgawex.pl 13.10.13, 20:37
        byłam w Nałęczu na wesele i jest ładnie pokrowce na krzesła?Krzesła były pięknie ustrojone;)
    • Gość: Sławek Re: sala na wesele+zespół IP: *.cdma.centertel.pl 13.10.13, 20:28
      POLECAM - www.zespol-tiger.pl
    • Gość: magdalena Re: sala na wesele+zespół IP: *.net-partner.pl 14.10.13, 14:31
      nasze wesle odbyło się karczmie chełmińskiej - bardzo ładny lokal, przestronny, jedzenie smaczne i obsługa miła, natomiast o dobrą zabawę gości zadbał zespół Hey City - gwarant imprezy do białego rana :) dużo naszych gości pytało mnie już o ten zespół, tak im się podobało... jakbyście potrzebowali fotografa to polecam pana matczaka - fotograf ślubny z grudziądza , ale na pewno dojeżdża bo u nas też fotografował i do kompletu proponuję studoio matri - bardo ładne filmy robią :)
      • Gość: Sylwia Re: sala na wesele+zespół IP: *.skybroadband.com 02.02.15, 00:35
        Mam pytanie dotyczace wielkości sal w Karczmie Chełmińskiej. Czy Twoje wesele odbyło się w sali mieszczańskiej czy na tzw Dziedzińcu i ile osób się tam zmieściło? Sama chciałabym tam zorganizować skromne, kompaktowe wesele na max 40 osób i zastanawiam się czy w tzw sali mieszczańskiej zmieści się tylu gości a jednocześnie wystraczy miejsca do tańca i dla dj-a. Jeśli ktoś wie coś na ten temat proszę o informacje
    • Gość: Milana Re: sala na wesele+zespół IP: *.centertel.pl 03.11.13, 16:01
      Moze macie jeszcze jakies propozycje?
      • wesele2014 Re: sala na wesele+zespół 03.11.13, 18:49
        Co do zespołu czy miejsca?My jednak wybraliśmy Gruczno.W prawdzie bez klimatyzaji,ale mam nadzieje,że przeżyjemy ;).Dość ładna sala.
        • Gość: #55 mam zespół Re: sala na wesele+zespół IP: *.tvgawex.pl 02.02.15, 13:04
          proponuję profesjonalny zespół SAVOY - znany w cch ,wygrywający wszystkie u nas konkursy na kapele weselne, język angielski to dla nich pikuś profesjonaliści- szukaj w necie , polecam ...
          • Gość: re Re: sala na wesele+zespół IP: *.tvgawex.pl 02.02.15, 13:07
            piszesz w Grucznie jeden z członków zespołu z Gruczna ...
    • Gość: lola Re: sala na wesele+zespół IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.15, 17:29
      Polecam sale VISTULA w Świeciu - piękna sala na duże wesele i blisko!!! :)
    • Gość: gość Re: sala na wesele+zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.15, 21:27
      zespół muzyczny Bella Notte - adres znajdziesz w necie fajnie grają muzyczkę tez można przejrzeć na ich stronie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka