IP: *.chelmno.mm.pl 22.10.13, 22:57

W Chełmnie będzie siłownia przy ulicy Dworcowej wejście od Placu Wolności . Narazie trwają pracę remontowe niewiem od kiedy będzie funkcjonować tyle sie dowiedziałem . :)
Obserwuj wątek
    • Gość: zenek Re: Silownia IP: *.tvgawex.pl 22.10.13, 23:00
      Toś się dowiedział... Jak byś się jeszcze czegoś o czymś dowiedział do dawaj cynk na forum!!!
      • Gość: aabbcc Re: Silownia IP: *.chelmno.mm.pl 23.10.13, 19:14
        Tyle razy pisano o otwarciu nowej siłowni ze przestaje wierzyć ale chętnie bym się pozytywnie zdziwił pod warunkiem że właściciel miał by dobry sprzęt a nie ...
        • Gość: ;) Re: Silownia IP: *.chelmno.mm.pl 26.10.13, 13:45
          Sprzęt będzie dobry. Siłownia będzie na placu wolności po prawo w tej bramie, gdzie były sprzedawana okna.
          Tak jak pisałam ktoś wyżej, właśnie ruszyły pracę remontowe.

Więcej szczegółów już wkrótce.

• Gość: mmm Re: Silownia IP: *.play-internet.pl 26.10.13, 18:38
            Dokładnie. :) Prace trwają od rana do wieczora, mogę spytać co i jak, bo mam bardzo blisko a też zależy mi na "eleganckiej" siłowni z dobrym sprzętem także dla kobiet. ;)
            Pozdrawiam i miejmy nadzieje, że będzie w końcu jak trzeba! :)
            • Gość: Zbych Re: Silownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.13, 13:26
              Jeśli to prawda to może być fajnie!Czekam za otwarciem bo jak narazie muszę korzystać z NexGym w Świeciu.No to do zobaczenia na siłce w CCH.
              • Gość: aj Re: Silownia IP: 89.231.148.* 27.10.13, 15:02
                Tak te prace trwają wokół Bramki. Potrzeba kilku karków do noszenia kamieni.
                • Gość: Kola Re: Silownia IP: *.chelmno.mm.pl 27.10.13, 16:42
                  a będzie to siłownia, która jako jedyna w chełmnie będzie posiadać bieżnie ?
                  • Gość: mmm Re: Silownia IP: *.play-internet.pl 27.10.13, 18:49
                    No właśnie tez jestem ciekawa, bo zależy mi na bieżni i rowerku najbardziej. :)
                    Dużo chętnych, obleganie będzie spore ^^
                    • Gość: ZAINTERESOWANY Re: Silownia IP: 89.231.148.* 11.11.13, 13:28
                      I ???
                      • Gość: marta Re: Silownia IP: *.play-internet.pl 11.11.13, 21:43
                        www.facebook.com/polarfit.chelmno?fref=ts
                        • Gość: ZAINTERESOWANY Re: Silownia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.13, 11:00
                          Mam tylko nadzieję iż ceny karnetów będą dostosowane do rynku naszego miasta, bo słyszałem plotki że może być drogo.
    • Gość: mdx Re: Silownia IP: *.ip.netia.com.pl 14.11.13, 16:48
      ALe to jakieś małe będzie. Ile tam sprzętu wejdzie jak to jest wielkości 3 garaży ?
    • Gość: boy Re: Silownia IP: *.tvgawex.pl 15.11.13, 19:51
      i z cenami strasznie podobno chca wyskoczyc jak na nasze miasto... mysle ze gdyby karnety byly po 40/50 zł to byloby sporo chetnych zas jesli kolo 100 zł to ludzi to nie przyciagnie...
    • Gość: marcin Re: Silownia IP: *.tvgawex.pl 18.11.13, 18:06
      Popieram... sam bym pochodzil do tego namówil Kobiete swoja aby zaczeła sie ruszac ale dodatkowe 200 zł co miesiac to duzy wydatek...
      • Gość: :) Re: Silownia IP: *.chelmno.mm.pl 19.11.13, 14:31
        No miejsce miało być większe na te siłownie , niestety nic większego się nie znalazło . Bieżnie będę rowerki też . Też słyszałam o cenie 100 zł za karnet ale póki co trzeba poczekać na informację dokładniejsze co do cen karnetów ...
        • Gość: ABC Re: Silownia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.13, 17:13
          DROGO
          może jakaś tańsza wersja karnetu na 4 czy 8 wejść to wtedy bym się skusił
    • Gość: pako Re: Silownia IP: *.pl 25.11.13, 21:36
      Może sie doczekamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20131125/INNEMIASTA03/131129540
      Prosimy, aby w hali "sportowej" powstała:
      1.siłownia z prawdziwego zdarzenia
      2.ring i wskrzeszenie boksu w CCH
      3.fitness, zumba itp
      Podsumowując hala prowadzono typowa na sporty indywidualne, a nie drużynowe.
      Dziękujemy :D
      • Gość: Oli Re: Silownia IP: *.chelmno.mm.pl 27.11.13, 22:13
        polar-fit.pl/oferta jest i stronka . Oto ceny :

OFERTA
        Karnet BEZ OGRANICZEŃ 99zł / miesiąc
        Karnet BEZ OGRANICZEŃ - studencki / uczniowski 79zł / miesiąc
        Pojedyncze wejście 12zł
        Opłata wpisowa (jednorazowa) 10zł
        Oferujemy również karnety upominkowe.

Przy zakupie karnetu BEZ OGRANICZEŃ na 6 miesięcy z góry - siódmy miesiąc gratis!

Czynne od 30-go czyli tej soboty.
        Trochę drogo , ale cóż poradzić ... ważne , że cokolwiek powstało ... a z tego co wiem to drogo bo ma być naprawdę b. dobry sprzęt. Szkoda, że nie będzie wejść tak jak napisał ktoś wyżej po 4 , 8 .. taki karnet by też mnie bardziej interesował a zwłaszcza kobiety , który nie bedą chodzić przecież codziennie to na co im karnet na cały miesiąc i wydana prawie stówa.. myślę, że warto pozachęcać właścicieli dać im wskazówki , że taka opcja byłaby lepsza to może coś zmienią i wprowadzą taki karnet. Myślę, że z czasem to i cene opuszczą bo wątpie by przy takiej cenie było dużo zainteresowanych.
        • Gość: genio Re: Silownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.13, 00:44
          A jest jakas siłownia w ktorej karnet kosztuje mniej niz stowe ? Grudziadz ? Świecie ? Stowa to minimum bym powiedział. Sprzet . Wyposażenie itp. To przecież dziesiątki a niekiedy setki tysięcy PLN wiec z czego wlasciciel ma zarobic ? Z karnetow po 40 zl i wstepow pojedynczych po 2.50 zl ? Badzcie powazni
          • Gość: bbcc Re: Silownia IP: 89.231.148.* 28.11.13, 19:08
            Świecie karnet 56zł lub 6zł wejście.
            Chodzi o zróżnicowanie karnetów te z wolnym wejściem lub z ograniczonym.
            • Gość: genio Re: Silownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.13, 10:26
              mówimy o siłowni czy o garażu przerobionym na siłkę dla osiedlowych ?
        • Gość: sam Re: Silownia IP: *.tvgawex.pl 29.11.13, 13:22
          no tak... najlepiej żeby na początku nikt nie poszedł, albo tylko na przyczajkę, żeby właściciel obniżył ceny.... teraz rozumiem tę chełmińską strategię.... jak tak to spoko. i wy się dziwicie że w CCH nic nie ma? Druga rzecz, faktycznie drogo. W Świeciu profesjonalne siłownie maja dużo większy wybór karnetów i niższe ceny, nawet jesli liczyć dojazdy.
          • Gość: mdx Re: Silownia IP: *.google.com 29.11.13, 23:33
            Tak jak ktos napisal jezdzac do swiecia i liczac dojazdy bedzie sie bardziej oplacalo. Tam maja fajny karnet za 222zl na 3 miesiace plus pol miesiaca gratis wiec sorry. Jak na chelmno to 100 na miesiac to duzo. Czuje ze ceny szybko spadna
            • Gość: waldemar Re: Silownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.13, 08:06
              Fajnie by było jak by Polar napisal cos o sprzecie jaki tam bedzie.Czy bedzie brama , jakie maszyny co z wolnymi ciezarami ?
    • Gość: ero Re: Silownia IP: 5.172.252.* 30.11.13, 16:02
      I gdzie ta silownia?
      • Gość: n Re: Silownia IP: *.ip.netia.com.pl 01.12.13, 11:18
        czytasz cały temat od początku ? to nie boli
        • Gość: genio Re: Silownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 12:07
          był ktoś ? warto ?
          • Gość: ? Re: Silownia IP: *.t-mobile.co.uk 02.12.13, 22:20
            I jak, był ktoś?
            • Gość: luke Re: Silownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.13, 14:09
              Idź i się przekonaj sam:)
              • Gość: ? Re: Silownia IP: 149.254.182.* 04.12.13, 15:14
                Trochę za daleko mieszkam panie LUKE,ale jak tylko będę w ojczystym kraju to napewno tam zajrze. PS. - serdeczność Polaka (zwłaszcza Chełminiaka) nie zna granic!
                • Gość: Luke Re: Silownia IP: *.chelmno.mm.pl 04.12.13, 16:42
                  Witam Panie ?,nie wiem kto kryje sie za nickiem?,y,x czy z itd. Silownia jest wg mnie Dobrze urzadzona. Sprzet nowy,pocwiczyc mozna i zrobic dobry trening. Zapraszam na trening Panie ?:)
    • Gość: jackk Re: Silownia IP: *.pl 04.12.13, 23:39
      też tam wczoraj zawitałem i musze przyznać, że się mile zaskoczylem :)) maja super maszyny, wszystko nówki i w cholere obciążenia i hantli (chyba do 60kg :O) jest też sporo ławek i gryfów, w końcu nie będzie trzeba czekać na sprzęt :D:D maja też sprzęty dla kobiet (bieznia, rowerek, wiosła i jeszcze coś takiego do biegania w powietrzu). Pomieszczenie całe wyremontowane i odswiezone. cena może do najniższych nie należy jak na chełmińskie warunki ale napewno warto jak sobie odliczyć za paliwo co wydawałem jezdząc do Świecia. jutro sie z żonką zapisujemy :))) aa i beda odzywki też mieć na miejscu :)))
      • Gość: ONA Re: Silownia IP: *.chelmno.mm.pl 05.12.13, 11:10
        Byłam i wszystko pełna profeska :) Miła obsługa , dziewczyna pomoże wszystkim laskom dobrać odpowiedni trening, pokaże jak ćwiczyć , podpowie co jest itp, z kolei koleś pomoże chłopaką w ten sam sposób, oboje doświadczeni mają o tym pojęcie.

Sprzęt bardzo dobry, dla każdego coś się znajdzie. Bardzo dużo ciężarów. Dla kobiet równiez fajne sprzęty tak jak pisał już ktoś powyżej. W środku wszystko odświeżone , szatnie szafeczki również są :)
        • Gość: ONA Re: Silownia IP: *.chelmno.mm.pl 05.12.13, 11:10
          Dodam tylko,że trochę cena karnetu mnie przeraża;p
      • Gość: lesław Re: Silownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.13, 12:50
        autoreklama ?
        • Gość: ONA Re: Silownia IP: *.chelmno.mm.pl 05.12.13, 15:27
          Nie - nie auto reklama . Przecież pisałam,że drogi karnet .
          Wstawili już zdjęcia dla ciekawych :
          www.facebook.com/media/set/?set=a.583724978349171.1073741829.573372262717776&type=1
          lub

polar-fit.pl/galeria
    • Gość: ? Re: Silownia IP: 149.254.180.* 08.12.13, 13:35
      Z tego co widzę na fotkach to pełna profeska. Gratuluję
      • Gość: waldi Re: Silownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.13, 08:29
        Obiło mi się o ucho że na wiosne ma być otwarta druga siłka z strefą fit dla babek.Jak coś wiecie to piszcie!
        • Gość: luke Re: Silownia IP: *.kpsi.pl 09.12.13, 10:47
          www.facebook.com/schmelterfitnessclub/info
          • Gość: malwa91 Re: Silownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.13, 13:11
            opis naprawdę obiecujący . ciekawa jestem jak wyjdzie
            • Gość: TRENER Re: Silownia IP: *.chelmno.mm.pl 10.12.13, 18:46
              CENTRUM CHEŁMNA TO NIE BĘDZIE BO NA UL. TORUŃSKIEJ BUDYNEK STARÓWKI TO MA BYĆ TO MIEJSCE ALE JAK BĘDZIE TAK JAK PISZĄ TO REWELACJA . I JESZCZE CO WAŻNE BY SIĘ PRZYDAŁA WIADOMOŚĆ O CENNIKU KARNETÓW .
              • Gość: gregg82 Re: Silownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.13, 23:03
                Dziwne zeby to bylo na płycie rynku wiec z tym centrum to pewnie taki chwyt marketingowy troche. skad info ze to na torunskiej bo nie zostalo to jeszcze ogłoszone. To pewna informacja ? Wiesz moze jakie sprzety tam będą bo widze po nicku ze jestes tam trenerem ?
                • Gość: __!żaba Re: Silownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.13, 12:28
                  moim zdaniem fajnie że coś powstaje w chełmnie i ktoś zaczyna coś tworzyć dla mieszkańców.
                  • Gość: cchcch Re: Silownia IP: *.chelmno.mm.pl 12.12.13, 18:07
                    na FB sa zdjęcia i można się domysleć, że to jest bo byłym sklepie meblowym.
                    • Gość: żaba Re: Silownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.13, 19:33
                      Jesli to w pomieszczeniu po meblowym to powinno byc ok. Jak salon meblowy tam byl to miejsca sporo pewnie . Jak tam odświeża troche to moze być fajnie. Moze właściciel tu zaglada i się pochwali gdzie to ma być to nie będzie plotek. Albo moze niech ktos podpyta właściciela . Ja juz sie nie moge doczekać
                      • Gość: trener Re: Silownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.13, 19:39
                        Od wczoraj pozaslaniane okna w lokalu po meblowym wiec chyba to jednak tam ^^
                        • Gość: malwa91 Re: Silownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.13, 15:07
                          wie ktoś czy w schmelter fitness będzie też prowadzona zumba ?
                          • Gość: właściciel Re: Silownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.13, 15:11
                            Potwierdzam, klub będzie na Toruńskiej 24, na przeciwko cmentarza ( wjazd od Osnowskiej). Co do zajęć fitness ( zumba itp) wszystko zależy od ilości chętnych osób.
                            • Gość: jaro Re: Silownia IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.14, 18:31
                              czy będzie można skorzystać z masaży
                              • Gość: malwa91 Re: Silownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.14, 10:49
                                według tego planu na fejsbuku będzie można

www.facebook.com/photo.php?fbid=678784835499552&set=pb.664006223644080.-2207520000.1390297648.&type=3&theater

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka