Dodaj do ulubionych

BNP Paribas kupił BGŻ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.13, 22:16
Kolejny bank przestaje istnieć, przykre francuzi szaleją ..... wcześniej Kredy Bank zmienił właściciela teraz BGŻ hmmm, ciekawe jak będzie oferta francuskich właścicieli???
Obserwuj wątek
    • Gość: vip Re: BNP Paribas kupił BGŻ IP: 89.231.148.* 05.12.13, 22:35
      To jest normą na rynku bankowym. Małe , skostniałe banczki są połykane przez większe drapieżniki. Balcerowicz pozbył się polskich banków, a w tej branży życie nie znosi pustki. To polskie co zostało, to pożal się Boże PKO bp - bank uciążliwy, nieprzychylny dla klienta, ociężały, po prostu obciach. Pytasz się co zaoferuje Paribas - nic innego niż to co ma w dotychczasowej ofercie. Średnia krajowa, bez rewelacji, no może nie tak drogi i drapieżny jak grupa Czarneckiego z Getinem i Ideą na czele.
      • Gość: set Re: BNP Paribas kupił BGŻ IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.13, 00:37
        a czy przez to zawalił się Wam świat?

chyba,że macie tak po 5 milionów na kontach,to rozumiem, w innym wypadku traktuję to jako przejaw nudy ...

tak samo jak wiele innych przejawów na tym forum ...,
        zmieńcie sobie bank i tyle ...
        • Gość: vip Re: BNP Paribas kupił BGŻ IP: 89.231.148.* 06.12.13, 15:29
          "set" ty chyba jesteś na poziomie drugiej klasy podstawówki , bo wtedy uczą czytać ze zrozumieniem.
    • Gość: złoty Re: BNP Paribas kupił BGŻ IP: *.tvgawex.pl 06.12.13, 20:21
      Przeniosłem konto z PKO do paribas. W PKO płaciłem dosłownie za wszystko, za prowadzenie konta, za karte za...itd. W paribas...nie płacę za nic, nie pobierane są opłaty za wypłaty z różnych bankomatów, nie ma tych zdrapek przy przelewach bo kod dostajesz na sms. Ja nie żałuję przejścia. No i panie w PKO pracujące za karę.....
      • Gość: sprawiedliwa Re: BNP Paribas kupił BGŻ IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.13, 11:33
        co ty pierdzielisz jakie konto miałeś że musiałeś płacić za wszystko ja mam konto za zero i nie płacę nic za prowadzenie konta, karte debetową, przelewy internetowe i wypłaty kartą z największej sieci bankomatów PKO Banku Polskiego oraz BZ WBK.
        • Gość: złoty Re: BNP Paribas kupił BGŻ IP: *.tvgawex.pl 07.12.13, 17:23
          konto za zero hahah a to sie uśmiałem, a warunki doczytaliśmy jakie trzeba spełniać?? w paribasie NIE MA WARUNKÓW, a firmowe??? to dopiero była jazda, PKO wychodzi z założenia, że jak masz firme to STAĆ cie na konto, w paribass tego nie ma. Przelewy w IPKO fakt za darmo ale...zdrapki to się w kiosku ruchu drapie, ciekawe jak gdzieś wyjeżdżasz i potrzebujesz zrobić przelew, mi się tak przytrafiło nad morzem...w paribasie ZERO problemów - net, kod na sms i koniec. Kredyt w PKO można porównać chyba do Prowidenta, niedługo odsetki będą mieli podobne, gratuluję wszystkim którzy tam zaciągnęli. Za kartę nie płacisz?? zobaczymy jak się skończy ważność, wejdż na konto i przeczytaj historię operacji i...będzie niemiła niespodzianka.
          • Gość: do vip od set Re: BNP Paribas kupił BGŻ IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.13, 23:40
            tak,tak ... dlaczego pan widzi kurę,skoro pokazują panu osła?

jak zaczniesz Pan,Pani używać mózgu,to zapraszam na pogawędkę,

a..przepraszam, Wasze pokolenie używa "musk-u", bo mózg jest przecież "passe"

czy "vip" odpowie? tworząc precedens? w używaniu jednak "mózgu",a nie "musk-u" ?
            do zobaczenia w następnym odcinku tej pasjonującej opowieści...

a teraz do rzeczy,bo nudnym się stało zwracanie uwagi na rzeczy ważne.....

czy priorytetem przeciętnego człowieka jest wiedza o tym,który bank kupił który?
            czy priorytetem przeciętnego człowieka jest wiedza o tym, kto kogo opluł?
            czy priorytetem przeciętnego człowieka jest wiedza o tym,która "gwiazda" jest przez kogo rżnięta?

odpowiedź brzmi,...... TAK, bo przeciętny człowiek jest żądny sensacji (które takowymi nie są w rzeczywistości) ,które pozwalają wyrwać się Mu od codzienności polegającej na ....
            bezsilności..

więc bezsilny "vipie"
            sraj dalej swoją bezsilnością ...
            ja mam ją gdzieś...
            i przeczytaj ze zrozumieniem,które pozwoli Ci na : zrozumienie swej bezsilności..
            pozdrawiam zdrowo myślących,a tym z problemami szybkiego powrotu do zdrowia życzę

• aprila01 Re: BNP Paribas kupił BGŻ 09.12.13, 10:18
            "złoty" -troll z Pariba. Wejdź na fora i poczytaj opinie "zachwyconych" klientów.
            Co do oferty pko, to nie korzystam, ale zdałem sobie trochę trudu i sprawdziłem:
            1.konto za zero - jak masz 1,5 tys wpływu (nic wielkiego) jest darmowe , podobnie z kartą (250 zł)
            2. kredyt - jeśli ktoś przenosi kredyty z innego banku to 10,99 - stary to nei są najgorsze warunki
            3. zdrapka rzeczywiście płatna, ale nie musisz z niej korzystać - można wybrać zdecydowanie wygodniejsza opcje potwierdzania SMS i wówczas jest darmo.
            tyle w temacie
            • Gość: złoty Re: BNP Paribas kupił BGŻ IP: *.tvgawex.pl 11.12.13, 23:58
              różnica pomiędzy pariba na racie a pko. PKO 531zł ten sam kredyt w pariba 437zł!!!!!!!!!! jak nie widzisz różnicy to ja już nie wiem. Miałem konto w PKO, zrezygnowałem i nie żałuję. Już chyba gdański jest lepszy.
    • Gość: BINGO Re: BNP Paribas kupił BGŻ IP: 80.50.143.* 09.12.13, 17:01
      ooo nie słyszałem o tym przejęciu. NIC z tego dobrego nie będzie. Wobec powyższego uciekam z kontem i całą obsługą z BGŻ do innego banku bo FRANCUZÓW nie lubię i NIE UFAM !!!!!!!!!!
      • Gość: vip Re: BNP Paribas kupił BGŻ IP: 89.231.148.* 09.12.13, 20:11
        "set" niewiele się pomyliłem , oceniając twoje wywody jako początkującego szkolniaka. Prowadzenie z tobą czczej dyskusji prowadziłoby mnie w kierunku lasu, a tam rozglądając się mógłbym spotkać ciebie .... na drzewie, tylko po co mi to? Widzisz jak niewiele potrzeba - nie mając dostępu do lasu tropikalnego - i w Chełmnie można spotkać taki egzemplarz jak ty.
        • Gość: set Re: BNP Paribas kupił BGŻ IP: *.adsl.inetia.pl 09.12.13, 23:34
          tak tak,a świstak siedzi, przestań vipku uskuteczniać jakiekolwiek osobiste wycieczki,a zamiast tego daj poparcie swym wywodom. Tego oczywiście nie potrafisz,bo jedynym co potrafisz jest najzwyklejsze szczekanie....
          a karawana jedzie dalej,co nie?
    • Gość: ojojoj Re: BNP Paribas kupił BGŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.13, 21:32
      hmmmmm ......ciekawe uciekać z BGŻ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka