Dodaj do ulubionych

ciepła pierzynka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 17:20
Witam,mam pytanie czy wiecie może gdzie kupię tanio pierzynę???
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: ciepła pierzynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 20:14
      jeśli chodzi o kołdry to polecam sklep Milada na rynku
      • Gość: Kasia Re: ciepła pierzynka IP: *.chelmno.mm.pl 08.12.13, 20:23
        ja również gorąco polecam sklep Milada!
        Ale trzeba się liczyć z tym, że pierzyna jest bardzo droga i nie będzie kosztować 50zł jak kołdra silikonowa. Pozdrawiam.
        • Gość: xxx Re: ciepła pierzynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.13, 18:00
          Tak wiem pierzyna jest strasznie droga....
          Dlatego wolałabym ją od kogoś odkupić...
          • Gość: kulka Re: ciepła pierzynka IP: *.chelmno.mm.pl 10.12.13, 00:05
            Równie dobrze można odkupić brudne gacie..... Ja kupiłam tam kołdre z półpuchu i jestem bardzo z niej zadowolona.
            • Gość: Kasia Re: ciepła pierzynka IP: *.chelmno.mm.pl 10.12.13, 10:25
              jeśli wolisz taniej, to może poprostu sam ją zrób? załatw od kogoś pierze, kup imlet i wyjdzie ci taniej.. jednak pierze to nie to samo co pierze z puchem.. pierze, będzie przebijać i kolić i kołdra siądzie szybko. Wiem, bo moja babcia sama robiła pierzyny z pierza z kaczek i gęsi które dostawała od sąsiadki.
              Dlatego myślę, że lepiej sobie odłożyć więcej pieniążków i kupić nową, która posłuży ci na 10 lat, jak nie więcej. Pozdrawiam :)
          • Gość: do xxx Re: ciepła pierzynka IP: *.tvgawex.pl 10.12.13, 22:23
            Mam jeszcze majtki i skarpetki jeśli chcesz odkupić... Używane... Temat w ogóle mnie nie interesuje ale jak wszedłem to aż mnie gęsia skórka przeszła jak pomyślałem, że miał bym spać pod używaną, przepoconą wiele razy kołdrą...
    • Gość: www Re: ciepła pierzynka IP: *.chelmno.mm.pl 10.12.13, 19:42
      Jeżeli chodzi o kołdre z półpuchu to jak gdzie jest w sklepie za 100 zł to tak naprawde jest to wielkie g,kołdra z pólpuchu (gęsiego)powinna kosztowac ok 300zł z puchu ok 800zł wiec jak jest kołdra w biedronce w promocji za 99zł z puchu gęsiego to napewno to nie jest puch gęsie wystarczy otworzyc i zobaczyc kolor puchu,czesto tez dodawane sa kulki sylikonowe zeby zmylic,za to kołdra sylkikon ktora kosztuje 50 zł to jest mieszanka sylikonu z poliestrem troche wytrzyma wiec lepiej kupic kołdra która ma oznaczenie HCS czyli czysty sylikon i on juz wytrzyma dłużej ceny zaczynają sie od 100zł.Skąd to wiem siedze w tym juz z 15 lat.
      • Gość: Kasia Re: ciepła pierzynka IP: *.chelmno.mm.pl 10.12.13, 20:02
        nie zgadzam się! W sklepie Milada kołdra silikonowa kosztuje 45 zł, jest szyta przez właściciela sklepu, a nie masowo na lini produkcyjnej. Każdy klient powraca po drugą kołde, albo poleca innym akurat kołdre z tego sklepu, bo towar jest najwższej jakości w super cenie.
        • Gość: xxx Re: ciepła pierzynka IP: *.chelmno.mm.pl 10.12.13, 20:30
          Nie przekonasz mnie sylikon HCS kosztuje ok 12zł jak ktos bierze duża ilosc kołdra ma wage od 1.6 do 2.0 kg,materiał pewnie mikrofaza czyli sztuczny bardzo tani rozkrój 4x4zł materiał do tego szycie i prąd wiec za 45zł to no nie jest nic dobrego liczby nie kłamią
        • Gość: kulka Re: ciepła pierzynka IP: *.chelmno.mm.pl 10.12.13, 20:32
          A Ty Kasia jesteś właścicielem czy pracujesz tam, że tak polecasz ten sklep?....
          • Gość: cch Re: ciepła pierzynka IP: *.chelmno.mm.pl 10.12.13, 21:31
            No i juz wiadomo kto poleca ten sklep heh
            • Gość: kulka Re: ciepła pierzynka IP: *.chelmno.mm.pl 10.12.13, 22:30
              Wiecie co? lepiej juz kupować w naszym mieście i dać zarobić naszym, niż jeździć do Jyska i kupować jeszcze gorsze i droższe gó......
    • Gość: gwint Re: ciepła pierzynka IP: *.chelmno.mm.pl 10.12.13, 22:33
      A Ty xxx jeżeli siedzisz w tym te pare lat to sam sobie zrób pierzynkę a nie dupe zawracasz...
      • Gość: zainteresowana Re: ciepła pierzynka IP: *.204.85.114.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.12.13, 09:19
        Dajcie spokój!otwórzcie jakikolwiek sklep w chełmnie.Masakra!!!
        • Gość: Kasia Re: ciepła pierzynka IP: *.chelmno.mm.pl 11.12.13, 10:27
          Tak pracuje tam i polecam bo wiem, że dobre! sama śpie pod taką kołdra i wiem że to nie gó... a dobrej jakości towar. Poza tym polecam to co jest dobre do polecenia, a innych rzeczy tu nie bede wychwalać, bo nie o to mi chodzi, żeby reklame robić!
    • Gość: mufinka Re: ciepła pierzynka IP: *.chelmno.mm.pl 11.12.13, 11:50
      Kasia...wydaje się mi, że nie powinnaś się publicznie przyznawać do pracy tam, bo już samo przyznanie się jest reklamą..., chyba, że liczysz poprzez to na podwyżkę..
      Najważniejsze, że nie mają tak drogiego towaru jak Pan O.... na Grudziądzkiej i wiedzą co sprzedają....
      • Gość: Kasia Re: ciepła pierzynka IP: *.chelmno.mm.pl 11.12.13, 12:10
        hahaha nie licze na żadną podwyżkę! A to, że tam pracuje, nie znaczy, że reklamuje na chama. Że np obrażam inne sklepy, sugerując że mają bubel a nie dobry towar. Nic takiego nie robie. Otwarcie mówie, że tam pracuje, więc wiem, że produkty robione przez właściciela są najwyższej jakości i w przystępnych cenach, czyli kołdry, poduszki i pościele. Nie będę reklamować kocy, ręczników, pościeli kupowanych, a nie produkowanych, bo wszędzie są takie same! Żałuje, że napisałam cokolwiek, bo teraz wychodzi na to, że robie pseudo reklame!
        Zanim zaczęłam tam pracować, miałam od nich kołdry i poduszki i to od dawna, co za różnica, czy pracuje tam czy nie. Skoro są dobre polecenia to polecam, bo wiem, że nie jest to bubel, tylko dobry towar, z którego sama jestem zadowolona. Kto ma od nas kołdre ten wie! najlepiej jeśli admin usunie ten wątek, bo nie chce, żeby wyszło, że sklep Milada, reklamuje się nachalnie jak Donatella itp.
        • Gość: mufinka Re: ciepła pierzynka IP: *.chelmno.mm.pl 11.12.13, 12:17
          Ale źle precyzujesz wypowiedzi i ludzie mogą sobie pomyśleć, że Milada jak ma tanio to ma gó..... przeczytaj pare swoich odpowiedzi, a zrozumiesz.... chyba, że to dla Ciebie zbyt trudne...
          • Gość: Kasia Re: ciepła pierzynka IP: *.chelmno.mm.pl 11.12.13, 12:19
            dlaczego mnie obrażasz? Pisałam najwyższa jakość w niskiej cenie. Dziękuję, do widzenia. Myślę, że z konkurencji jesteś i o to ci teraz chodzi, zeby mnie udupić.
            Co do inteligencji, to się o nią nie martw ;)
            • Gość: csw Re: ciepła pierzynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.13, 18:36
              Jak może być najwyższa jakość w niskiej cenie.Jak będziesz miała okazje to sprawdź sobie kołdrę z interwidexu "Happy" to jest jakość koszt ok 100zł jest bardzo lekka ciepła ona ma wypełnienie 100% sylikon HCS a nie mieszankę silikonowo politropową,naprawde kołdra za 50 zł nie mnoże mieć takiego włókna jedynie ze ktoś dokłada do interesu
      • Gość: producent Re: ciepła pierzynka IP: *.chelmno.mm.pl 11.12.13, 12:11
        Wyluzujcie ludzie, prawda jest taka, że Chełmno to miasto w którym nikomu się nie dogodzi, wszystko najlepiej byście chcieli za małe pieniądze, nie liczycie się z tym, że produkcja też kosztuje, i to nie tylko nakład pienięzny, ale też i ciężka praca fizyczna jest potrzebna, by coś dla Was wyprodukować. Wiem bo sam jestem producentem i znam się na rzeczy. Coś kosztuje naprawde mało, a Wy potraficie sie jeszcze targować, nie macie honoru ludzie..
        • Gość: Kasia Re: ciepła pierzynka IP: *.chelmno.mm.pl 11.12.13, 12:15
          z tym akurat sie jak najbardziej zgadzam :)
      • Gość: Kasia Re: ciepła pierzynka IP: *.chelmno.mm.pl 11.12.13, 12:18
        wracając do podwyżki. Myślę, że raczej dostane po głowie, za to, że sklep ten jest teraz na tapecie hejtowców, czego na pewno właściciel by nie chciał i wcale się nie dziwie. Żałuje, że wgl o nim wspomniałam. Przestańcie juz jechać, bo to, że coś poleciłam, nie chciałabym, żeby ujemnie wpłynęło na sklep. Pozdrawiam
        • Gość: Kornelia Re: ciepła pierzynka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.12.13, 19:36
          Witam! Wiecie co to jest dobra cena 45 zł za silikonową kołdrę,równie dobrze gdzie indziej zapłacilibyście 80 zł a i tak by był ten sam wkład.Reklamowana jest także kołdra termo która jest biała i podwójnie pikowana ale wkład jest ten sam tylko poszycie inne nie wieżcie w ściemy ze wkłady są jakieś super lepsze,produkcja jest produkcją i tyle jeden narzuci taką marżę drugi inną.Ja nie lubię pierza bo mam katar i alergię lepiej kupić silikonową i na to ładną haftowaną pościel.Mam z samego puchu kołdrę i leży 300 w błoto znam się na tym 12 lat.
          • Gość: cch Re: ciepła pierzynka IP: *.chelmno.mm.pl 11.12.13, 21:44
            znasz sie 12 lat a takie glupoty piszesz żal
          • Gość: MASAKRA Re: ciepła pierzynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.13, 12:50
            PIER... TAKIOE FORUM HE CO ZA LUDZIE
            • Gość: mieszkaniec chelmn Re: ciepła pierzynka IP: *.chelmno.mm.pl 12.12.13, 22:53
              kurna nie denerwuj sie daj sobie luz to dobra reklama jutro pujde zobaczyc ten sklep moze cos kupie na swieta.
              • Gość: :) Re: ciepła pierzynka IP: *.chelmno.mm.pl 12.12.13, 23:41
                ja pierzynkę jeszcze po babci mam... odświeżona, na nowo przepakowana i przepikowana.... więc nie wstaje z łóżka jak spocony szczur .........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka