Gość: Marcin IP: 46.77.124.* 05.01.14, 10:20 Witam czy ma ktoś podobny problem? ?? Od wczoraj brak netu. Dodam, że telewizja cyfrowa jest. . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :D Re: Brak internetu! Gawex IP: *.ip.netia.com.pl 05.01.14, 10:21 Brak netu ale wiadomosc tu napisal ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Brak internetu! Gawex IP: 46.77.124.* 05.01.14, 10:35 Napisał, ale ze smartfona:p a tak poważnie cóż od wczoraj nie mam. Próbuje się połączyć przez wi fi a pisze, że połączenie jest zbyt wolne i nie może włączyć. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Brak internetu! Gawex IP: *.chelmno.mm.pl 05.01.14, 10:37 przejdzie do multimedii z tego syfu. za cene 50zł dostaniecie 12mb a ja polecam za 7 dych 30mb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Brak internetu! Gawex IP: *.tvgawex.pl 05.01.14, 21:57 Ja nie mam tego problemu ;D A dzwoniłeś do nich ? Może coś nagrzebali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Brak internetu! Gawex IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 05.01.14, 22:06 Ciągle to samo przecież gawex nigdy nie dbał o klientów ja mam telewizje z cyfrowego polsatu internet też chociaż jak miałem internet z netii mobilny to też nie narzekałem a zmieniłem bo jest większy limit i za mniejsze pieniądze możecie zmienic też na plusa i też będzie lepszy nawet na jeszcze inny bez różnicy ale gawex!! cieszę się że już w tym nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;; Re: Brak internetu! Gawex IP: *.tvgawex.pl 05.01.14, 22:20 A u mnie śmiga bezproblemowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Brak internetu! Gawex IP: *.chelmno.mm.pl 05.01.14, 22:22 Przeszłam na multimedie, mieszkam na biskupiej, przez 2 miesiace, po jakiejś awarii nie było dnia żeby nie było internetu... to było frustrujące! Dzwonić można było codziennie a i tak nic z tym nie robili. Wkurzyłam się i przeszłam na multimedie, jestem bardzo zadowolona - mam internet :) Podobnie miałam z telewizją cyfrową, ciągle brak sygnału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Brak internetu! Gawex IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 05.01.14, 23:35 Czyli tak jak pisałem wcześniej wszędzie lepiej niż w gawexie i nie ma co się dziwić ta obsługa to ignorowanie wezwań do awarii dno kompletne dno i brak szacunku dla klienta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Brak internetu! Gawex IP: 46.77.124.* 06.01.14, 10:54 Nie dzwoniłem do nich bo są święta. Dopiero jutro mogę zacząć działać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenny Re: Brak internetu! Gawex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.14, 08:53 Mieszkam na Osnowskiej i mam kablówkę z internetem z multimedii od piątku jak do wczoraj łącznie internetu brak a jak chwilowo się zdarzyło załadowanie strony kończyło się niepowodzeniem. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Jenny Re: Brak internetu! Gawex IP: *.chelmno.mm.pl 07.01.14, 18:37 z twojego I.P. nie wynika że masz multimedie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Brak internetu! Gawex IP: *.tvgawex.pl 07.01.14, 20:40 Problem znikł. Błąd routera tylko był. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Chełmno Re: Brak internetu! Gawex IP: *.tvgawex.pl 20.09.14, 10:49 Podzielam większość negatywnych opinii o Gawex. Notoryczny brak lub denerwujące długotrwałe spowolnienia transferu. Olewające podejście do klienta. cytat. "Najlepszy klient to taki, którego widzimy raz na rok" Śmieszne tłumaczenia pracowników co do przyczyn braku internetu i tv. Na domiar złego pracowniki twierdzi że reklamację można złożyć gdy internetu w ogóle nie ma. Tak więc drogi pracowniku Firmy Gawex, ( siedzącym przy oknie w waszym biurze w Chełmnie) polecam zapoznanie się z definicją pojęcia "reklamacja" i kodeksem postępowania cywilnego. A twierdzenie pańskie jak powyżej -ha ha- Jesteście od tego jak ... żeby reklamację przyjąć takie prawo konsumenta a wasz obowiązek. Nie chce mi się już więcej pisać bo opinia o was widzę już jest odpowiednia. Żegnamy się niebawem co mnie cieszy. Mam nadzieję że pozostali abonenci też w sposób odpowiedni "docenią" was i zrezygnują z waszych usług. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Brak internetu! Gawex IP: *.chelmno.mm.pl 20.09.14, 11:27 Gawex to parodia. dziwie sie osobom, ktorzy jeszcze korzystaja, Odpowiedz Link Zgłoś