Gość: Kamila IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.14, 20:30 Czesc. Czy ktoś z mieszkajacych w Klamrach ma dostep do stacjonarnego internetu? Nie chce juz używać mobilnego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Internet w Klamrach IP: *.awacom.net 14.01.14, 19:50 ja mam radiowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Internet w Klamrach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.14, 20:59 korzystam z Neostrady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Internet w Klamrach IP: *.awacom.net 15.01.14, 21:54 i co neostrada działa bez zarzutów???a w którym kierunku mieszkasz bo mi nie chcieli podłączyć-(okolice tartaku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: all Re: Internet w Klamrach IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.14, 22:11 Koło tartaku jest za daleko od centrali i internet (neostrada) nie będzie działał jak powinien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Internet w Klamrach IP: *.awacom.net 15.01.14, 22:23 też tak mi powiedziano to moze masz namiary na coś co bedzie działac bez zarzutów i oczywiscie bez limitu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Internet w Klamrach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.14, 22:46 a gdzie ta centrala sie znajduje? i jaka musi byc maksymalna odleglosc od niej by internet zadzialal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Internet w Klamrach IP: *.awacom.net 16.01.14, 08:40 jaka centrala?????nadajnik???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pelo Re: Internet w Klamrach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.14, 08:49 PLUS LTE - jedyna opcja na szybki internet. Predkosci jakie osiagam, to do 40 MB/s Down & 10 MB/s Up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Internet w Klamrach IP: *.awacom.net 16.01.14, 09:30 a jak finansowo???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Internet w Klamrach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.01.14, 15:42 Odradzam PLUS LTE ja mam ten Internet i w Chełmnie jest ok. ale wyjechać kawałek za Chełmno i już można sobie tylko pomarzyć o Internecie,oczywiście można kupić antenę żeby mieć lepszy sygnał albo żeby wogóle mieć sygnał no i limity. Najtańszy kosztuje około 40zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klamrok Re: Internet w Klamrach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.01.14, 18:54 Ja osobiscie posiadam internet LTE z Plusa i smiga, 30 pare mb/s , ja innej opcji nie widze na Klamrach :) koszt 50 zł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Internet w Klamrach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.14, 13:42 co mi z tego jak smiga 30mb/s jak to jest z limitem? "raz i dwa" i limutu brak! Internet mobilny to moze byc sobie do przegladania zwyklych stron ale napewno nie multimediow i przesylu danych jak ktos duzo czasu temu poswieca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s.d. Re: Internet w Klamrach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.14, 14:18 oferta niestety beznadziejna Odpowiedz Link Zgłoś