Dodaj do ulubionych

nasza Ukraina ....

IP: *.tvgawex.pl 26.01.14, 19:35
Ukraina z nami czy bez ? sąsiad strategiczny !!! popieram Ukrainę tę która walczy o przystąpienie do UE ... to jest analogiczna sytuacja jak Niemiecko -Polska z przed wstąpieniem Polski do uni dla Niemców, oni zyskali i my też TYLKO ZYSKAMY >>>...... G.T.
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: nasza Ukraina .... IP: *.tvgawex.pl 26.01.14, 19:43
      zachod steruje marionetkami typu kliczki i ten od banderowcow ich nie interesuje rozwoj ukrainy ich interesuje rynek zbytu i jeszcze tansza sila niewolnicza od polakow.Jeszcze beda plakac ukraincy
      • Gość: Polak Re: nasza Ukraina .... IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.14, 20:18
        „Bery kosu, bery niż i na Lacha…”
        www.zbrodniawolynska.pl/swiadkowie-mowia/beru
        no ... wspierajcie ich, wspierajcie .... :))

Admin znowu usunie mój wpis ...

zapamiętajcie tylko tytuł,a sami znajdziecie ....

a Kliczko jest zwykłym,obliczonym na zysk "człowiekiem" ,bo polityk z niego żaden...

swoją drogą ciekaw jestem,w którym momencie Panu Prezydentowi WszechRosji Władymirowi Putinowi znudzi się ta dyskoteka? Już nie mogę się doczekać ...

• Gość: SS Re: nasza Ukraina .... IP: *.chelmno.mm.pl 26.01.14, 22:16
          masz racje Kliczko to malutki karierowicz , co on wie o ukrainskiej biedzie? Zal mi tych biednych zapatrzonych w zachód ludzi. JA wiem , że nie moga patrzec na złodziejstwa klasy panujacej ale niech nie maja złudzeń , nastepnych złodziei bedzie wiecej , przyklad -POLSKA !!!
          • Gość: Polak Re: nasza Ukraina .... IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.14, 22:29
            No jak wezmą przykład z Polski i styropianowców lat 80-ych ,wypisujących na sklejce postulaty... to niechybnie wylądują tak samo .....

Wielka Ukraino ! Apeluję do Was ja ... apeluję,bo wiem że jest Was sporo w Polsce....

zatrzymajcie swoich rodaków mieszkających nad Dniestrem, bowiem zaślepieni propagandą dorobkiewiczów nie wiedzą co czynią ...

po raz pierwszy w historii ,Wielki Naród Ukraiński niech pokaże,a tym samym udowodni, że nazywanie go CHOCHŁAMI jest nieuzasadnione...
            bądźcie w końcu sobą i przestańcie całkowicie wspierać boksera finansowanego przez zaborczą Unię ...

pokażcie,że macie swój rozum ...

pokażcie,że możecie wybrać Wolną,Wielką Ukrainę ,... pokażcie,że jesteście więksi od Polski,która głosem swoich polityków sprzedała swoje dziedzictwo .....
            ...
            • Gość: vip Re: nasza Ukraina .... IP: *.chelmno.mm.pl 26.01.14, 23:00
              Zebrało się wam na pieprzenie głupstw podlanych patrityczno-internacjonalnym sosem. Jaka "nasza Ukraina" ? jaki "wielki naród ukraiński" ? co za zadęcie w bezpamięci? Tylko jeden z was wspomniał bojaźliwie o "wielkiej miłości Ukraińców do Polaków na Wołyniu". A nie pamiętacie "znawcy" historii i teraźniejszości o pięknym geście jednego z przywódców Pomarańczowej Rewolucji jeszcze wtedy prezydenta Juszczenki, który odkurzył i wyniósł na ukraińskie ołtarze Petlurę i jego "bohaterskich " siepaczy? Jesteśmy w Unii, i dobrze, możemy sprzyjać rozsądnym i rzeczywistym nie spektakularnym dążeniom społeczeństw a nie postaciom chcącym zrobić przy okazji karierę, żeby podążały naszą drogą, ale zachowajmy umiar. Mamy położenie geopolityczne , którego się nie wybiera, tak jak i sąsiadów, a robienie wszystkiego na zasadzie kontry Rosji - jak to robił jeden z nieudanych prezydentów Polski - kończy się smutnym pokazaniem miejsca, które nam wyznaczą. Dajmy więc sobie trochę luzu, Ukraińcy sami - bez naszych trzech groszy - określą swój los.
            • Gość: zeslany Re: nasza Ukraina .... IP: *.chelmno.mm.pl 28.01.14, 17:14
              Lwow i ziemia Lwowska powinna wrucic do Polski, poprawilo by to stosunki dobro sasiedzkie miedzy panstwami.
        • Gość: Rusek Re: nasza Ukraina .... IP: *.205.20.120.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.01.14, 08:08
          Слaвa Укрaїні, герoям cлaвa !!!
    • Gość: ślimak Re: nasza Ukraina .... IP: 89.231.148.* 26.01.14, 23:39
      Słuchajcie papudraki. Nie ma Was w Kijowie czy w innym miejscu na Ukrainie. Przestańcie biadolić bo gó... wiecie i tylko z mediów jakieś dyrdymały powielacie. Jest taka żelazna zasada zdrowego funkcjonowania - nie jesteś na miejscu, nie wiesz co się dzieje, sam nie jesteś w stanie dokonać analizy sytuacji ... to się zwyczajnie nie wypowiadaj !!! Siedzicie w kapcioszkach i biadolicie o sprawach, które Was się nie tyczą a do tego oceniacie to co jest "w telewizorku". Ciule i tyle.
      • Gość: ja Re: nasza Ukraina .... IP: *.chelmno.mm.pl 27.01.14, 00:00
        Ja tylko częściowo znam historię swojej rodziny, ale powiem tak - moja babcia - matka siedmioro dzieci posługiwała u niemieckiego doktora w majątku i mówiła jak o nią dbał i o jej dzieci (sam miał 5 dzieci), mówiła tez o tym co ruskie zrobili po wejściu do Polski - nienawidziła ich strasznie, ale tłumaczyła, że to biedny naród tłamszony przez wieki. I ta moja babcia, której już od 17 lat brakuje nauczyła mnie tolerancji dla ludzi niezależnie od narodowości. Liczy się człowiek, a nie narodowość :)
        • Gość: Aaaa Re: nasza Ukraina .... IP: *.chelmno.mm.pl 27.01.14, 18:21
          forum.gazeta.pl/forum/s,635,149206650.html?t=1&a=149211721&rep=1&from=6
          Lemberg..stoi otworem...
          • Gość: ? Re: nasza Ukraina .... IP: *.tvgawex.pl 27.01.14, 18:48
            ukrainiec zawsze zostanie dla nas bandytom
            • Gość: re Re: nasza Ukraina .... IP: *.tvgawex.pl 28.01.14, 10:32
              a gość idiotą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
              • Gość: Stańczyk Re: nasza Ukraina .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.14, 14:26
                heheh :D moze wzorem goscia należaloby napisac idoitom ?
                • Gość: ss Re: nasza Ukraina .... IP: *.chelmno.mm.pl 29.01.14, 13:41
                  JEBAC UKRAINĘ !!! ZAJMIJCIE SIE POLSKA DUPKI!!!
    • Gość: rew Re: nasza Ukraina .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 14:31
      Hasło Ukraińców: "riezać Lachiw" - spytajcie się starszych ludzi "zza Buga".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka