Dodaj do ulubionych

Lody Bonano w CCH

IP: *.pl 21.03.14, 13:28
Jak w temacie, co o tym sądzicie?:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Lody Bonano w CCH IP: *.ip.netia.com.pl 21.03.14, 13:46
      Jak chcesz krytykować to lepiej rób to od razu a nie zakładaj głupich wątków.
    • Gość: lody Re: Lody Bonano w CCH IP: *.pl 21.03.14, 13:53
      a kto chce krytykowac?
      • Gość: ja Re: Lody Bonano w CCH IP: *.chelmno.mm.pl 21.03.14, 14:14
        a gdzie jest ta lodziarnia? Bo jakoś nic nie wiem...
        • Gość: lodziarnia Re: Lody Bonano w CCH IP: *.tvgawex.pl 22.03.14, 21:36
          przecież chcę reklamować, a nie krytykować.
          Sam(a) jedz te lody :(
          • Gość: malgosia Re: Lody Bonano w CCH IP: *.chelmno.mm.pl 22.03.14, 22:26
            ja nie jem tylko robie loda
            • Gość: Do małgosi Re: Lody Bonano w CCH IP: *.pl 23.03.14, 02:24
              Daj jakiś kontakt.
      • Gość: co fakt to fakt Re: Lody Bonano w CCH IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.07.14, 22:41
        Krytykuje kto?Konkurencja!
    • Gość: Ania Re: Lody Bonano w CCH IP: *.chelmno.mm.pl 24.03.14, 22:12
      Wie ktoś może czy właściciele dzwonili już do wybranych osób które zatrudnią? Bo czekam na telefon i nie wiem, czy będą dzwonić tylko do wybranych i już dzwonili, czy będą dzwonić do wszystkich z wiadomością, czy tak czy nie.
      • Gość: Kasia Re: Lody Bonano w CCH IP: *.pl 25.03.14, 09:49
        Tak, dzwonili, nie masz co już czekać na telefon... Pozdrawiam
    • Gość: ewa Re: Lody Bonano w CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.14, 22:17
      NIE POLECAM WRĘCZ ODRADZAM !!!! Dzisiaj kupilam lody dwusmakowe z posypką. Masakra, jeszcze tak niesmacznych lodów nie próbowałam. Smakowały jak zamrożona woda z jakimś sztucznym proszkiem. Wyrzuciłam do śmietnika. Nastepnym razem wypróbuję te na rynku.
      • Gość: do ewy Re: Lody Bonano w CCH IP: *.pl 11.05.14, 22:43
        Aż wstyd żeby konkurencja postępowała w ten sposób!!! Chwyt poniżej pasa. Żenada. Ale smród...
        • Gość: ewa Re: Lody Bonano w CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.14, 14:55
          I tu się Pan/Pani myli. Nie stanowię żadnej konkurencji i nie znam osobiście zadnego z wlaścicieli lokali z lodam w Chełmnie. Jeżeli komuś smakują to bardzo dobrze. Ja wyraziłam swoja opinię zgodnie z tytułem postu. Ewentualnie proszę spróbować tych lodów i wyrazić swoją opinię. Pozdrawiam
          • Gość: anna Re: Lody Bonano w CCH IP: *.chelmno.mm.pl 13.05.14, 23:15
            Obsługa fatalna. Bodajże Natalia z tego co usłyszalam jak stałam w kolejce. Nie potrafi zapamiętac niczego ze skladanego zamowienia, po drugie nie potrafi liczyc co sie wiaze ze zlym wydawaniem reszty i co najgorsze 2 razy trafiłam na nia gdy byłam ze swoimi dziecmi na lodach.. Żenada, ze tacy ludzie znajduja prace !!!
            • Gość: Natalia Re: Lody Bonano w CCH IP: 46.77.124.* 15.05.14, 18:37
              Po pierwsze nie życze sobię żeby moje imię podawano w miejscu publicznym takim jak forum Chełmińskie , bo równie dobrze moge być taka cwana jak Ty i podać Twoje IP na policję i oskarżyć Cie o zniesławienie. A dla Twojej wiadomosci to nie jest moje pierwsze miejsce pracy i żaden z szefostwa nigdy nie mial przeze mnie manka itp. itd. A jeżeli rzeczywiście wydałam zle resztę trzeba bylo od razu przy okienku to zgłosić bo tak samo ja Ty jestem człowiekiem i może zdarzyć mi się pomyłka chociaż bardzo rzadko tak bywa. Pewnie jesteś jakimś moim wrogiem i żal Ci dupę ściska że ja mam pracę, a Ty być może nie!!heeh Nie będę dłużej wypisywała mojego monologu bo pewnie jestes zbyt głupia ,żeby cos do Ciebie dotarło, co świadczy to że wyrażasz swoja opinię na forum a nie prosto w twarz. Tym bardziej jak sama napisałaś masz dzieci ,więc powinnaś być bardziej dojrzala! Bo tak , to każdy jest mądry. A o moje liczenie się nie martw ,mature zdałam więc nie jest zle;) pozdrowionka :)
              • Gość: Natalia Re: Lody Bonano w CCH IP: 46.77.124.* 15.05.14, 18:42
                A po za tym jak ktos podaje naraz trzy rodzaje lodow,kazdy inny . Inne smaki ,posypki i inne pierdoły to jak spamiętac wszystko na raz? nikt nie jest fenomenem!! a jak Ty jetes taka uzdolniona to prezydentem zostan!! po za tym jak bys miala taki halas w pracy jak My to tez bys byla rozkojarzona!! a jak nie pasuje obsluga,zapraszam do konkurencji:) pozdrowionka z lodziarnii Lody Bonano:)
                • Gość: aaa Re: Lody Bonano w CCH IP: *.tvgawex.pl 15.05.14, 23:18
                  oj ludzie do roboty a nie tu opinie wystawiać na temat ludzi którzy ciężko pracują! siedz cały dzień w pracy, 7 dni z rzedu to zobaczymy jak z twoja pamiecia i liczeniem będzie! ludzka zazdrość nie zna granic!!!
    • Gość: natalia Re: Lody Bonano w CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.14, 09:09
      Jak nie bylo takich skladnikow zapewnionych pracownikowi to skad mialam ci je wziac? Isc sama kupic do sklepu.. ?Boze,czlowieku jak nie pracowales nigdy w barze szybkiej obslugi to sie nie wypowiadaj. . Tym bardziej w takim *** jak Mala mi. A po za tym jezeli uwazasz ze Twoja opinia wplynie na co kolwiek to sie mylisz:);) pzdr
      • Gość: a Re: Lody Bonano w CCH IP: *.tvgawex.pl 16.05.14, 15:38
        W pizdziet z tchorzostwem!
        • Gość: nhcfv Re: Lody Bonano w CCH IP: *.tvgawex.pl 16.05.14, 15:41
          Idz terax do Mi napewno pyszniejsze kebsy sa a w szczegolnosci te robione przez tych ktorzy najpierw ida na dymka a po chwili robia ci jedzenie:)
          • Gość: hHh Re: Lody Bonano w CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.14, 19:19
            No wlasnie.. Ida na dymka,nie myja rak i robia ci zarcie. To samo z kiblem,ida sie zalatwic wracaja i nie myja lap.
    • Gość: x Re: Lody Bonano w CCH IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.14, 23:21
      m
    • Gość: hj Re: Lody Bonano w CCH IP: *.chelmno.mm.pl 17.07.14, 20:23
      nic
    • Gość: smaczne Re: Lody Bonano w CCH IP: *.centertel.pl 20.07.14, 19:20
      smaczne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka