Gość: xy IP: *.dynamic.mm.pl 28.04.14, 16:18 Dlaczego zamknięta Mała Mi?Brakuje mi jej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mniam Re: Mała Mi IP: *.tvgawex.pl 03.05.14, 09:35 A już nie bo otwarta :). Zwykly remont już okrzyknięty wielką PLAJTĄ hahah. No ale o czymś dzieci muszą bazgrać na forum :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Mała Mi IP: *.tvgawex.pl 03.05.14, 11:46 Haha;D Dokładnie, nawet żadnej kartki nie było że do wynajęcia czy coś takiego a wszyscy za raz o jednym myślą ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorallo Re: Mała Mi IP: *.tvgawex.pl 03.05.14, 15:25 Byla kartka informujaca ze lokal jest do wynajecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dero Re: Mała Mi IP: *.ip.netia.com.pl 05.05.14, 14:57 potwierdzam - kartka "do wynajęcia " widniała na drzwiach. Czyżby zmiana właściciela? A co z Kebabem ? nadal tak samo smaczny? i mięsisty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kebab Re: Mała Mi IP: *.opera-mini.net 06.05.14, 11:53 ten kebab to byl zwykly syf! jakies skory a nie mieso, po jednym takim kebabie z wc nie wychodzilem 3 dni. tam to moze trzoda jesc i plebs. amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: Mała Mi IP: *.dynamic.mm.pl 06.05.14, 19:33 Mała Mi otwarta!Tych z ciągłym rozwolnieniem zapraszam do lekarza.Niech się przebadają co jest tego przyczyną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mała Mi IP: *.chelmno.mm.pl 06.05.14, 21:48 Hahaha, ale się uśmiałem - dobry kebab? :D Koleś chyba dobrego kebaba nie widział :) Raz wzięliśmy z moją dwa kebaby i w połowie wyrzuciliśmy do śmieci... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mała Mi IP: 89.231.148.* 06.05.14, 22:25 Z nie jednego baru jadałem kebaby i temu z Małej Mi daje 6 z 10 oczywiście że smakują inaczej niż turecki ale chyba o to chodzi żeby każda knajpa miała swoje smaki a nie wszędzie takie same. Ps. Czy nie można napisać że komuś bardzo nie smakuje a nie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorallo Re: Mała Mi IP: *.tvgawex.pl 07.05.14, 21:01 Wlascicielowi malej mi proponuje zglosc na policje probe znieslawienia lokalu. Obecnie nie ma problemu z dotarciem do autorow postow. Siec nie jest anonimowa tak jak wydaje sie niektorym dzieciom tu piszacym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik Re: Mała Mi IP: *.tvgawex.pl 07.05.14, 21:18 Bezprawnie wykorzystali nazwę i postać z bajki "Mała Mi" Hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gorallo Re: Mała Mi IP: *.chelmno.mm.pl 08.05.14, 07:35 Trochę mnie rozbawiłeś :) Po pierwsze - jeśli sądzisz, że napisanie na forum, że komuś nie smakował kebab spełnia warunki do zgłoszenia zniesławienia lokalu to gratuluję pomysłowości... Trzeba by połowę komentarzy na forum zaskarżyć :D Po drugie - jeśli zaczynasz straszyć policją osoby mające złe opinie o lokalu to albo sam jesteś właścicielem, albo znajomym czy kimś, komu zależy żeby na forum były tylko dobre opinie... Po trzecie - mogę się założyć, że jestem starszy od Ciebie, choć tego na pewno nie udowodnimy pisaniem na forum, więc daruj sobie poniżanie ludzi pisaniem o nich "dzieci"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Mała Mi IP: *.play-internet.pl 11.05.14, 18:33 bardzo dobre jedzenie,sosy itd. tylko pracownicy uśmiech i ruszajcie się ! POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gorallo Re: Mała Mi IP: *.opera-mini.net 14.05.14, 16:38 haha na policje ale teraz dowaliles. policja powinna tam wparowac i spalowac tych co uwazaja to za super zarcie Odpowiedz Link Zgłoś