Gość: bibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.14, 09:09 Witam. Gdzie najładniej, ale zarazem tanio udekorują kościół na ślub w Chełmnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hania Re: strojenie kościoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.14, 14:55 Polecam pana z kwiaciarni Irena. Nam ustroił Kościół bardzo pięknie, a zarazem niedrogo. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studio graphik Re: strojenie kościoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.14, 17:26 Hejoooooo :) polecam studio graphik są to młodzi ludzie którzy świetnie i pięknie dekorują i za male pieniądze, naprawdę polecam ale chyba tylko dekorują sale weselne, pewna nie jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młada para Re: strojenie kościoła IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.14, 21:33 korzystaliśmy ze strojenie kościoła z kwiaciarni ,,Victoria'' wszystko było dopięte na ostatni guzik. Super tania i miła obsługa także dobre porady se strony sprzedawcy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: strojenie kościoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.14, 01:08 Hehe ale sobie Victoria zrobiła reklamę. Nie polecam!!!!! Przy moim bukiecie ślubnym były jakieś REANIMOWANE kwiaty. Wieczorem były do wyrzucenia, nawet nie mogłam ich wykorzystać do sesji fotograficznej. I w dodatku ostateczny koszt strojenia był zawyżony niż ustalaliśmy. Naprawdę idźcie gdziekolwiek tylko nie do victorii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdala Re: strojenie kościoła IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.14, 20:35 Witam serdecznie, ja miałam ceremonię ślubną w farze i kościół stroiła siostra zakonna. Zapłaciliśmy niewielkie pieniądze. Wcześniej pytałam w kwiaciarni na Rynku niedaleko poczty, ale poinformowano nas, że nie podejmują się tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: strojenie kościoła IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.14, 07:33 Nam całą oprawę kwiatową zrobiła kwiaciarnia '' Jarzebina'' . Profesjonalnie , gustownie, w rozsądnej cenie. Polecam z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: strojenie kościoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.14, 17:46 Siemka :) polecam kwiaciarnię Irena & decor są to młodzi ludzie którzy świetnie i pięknie dekorują i za male pieniądze, naprawdę polecam dekorują kościoły, samochody i sale weselne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: strojenie kościoła IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.14, 16:17 Przecież ja byłem w kwiaciarni "Irena" chciałem kupić długie róże , przecież tam towaru niema . To co mogą oferować i polecać a gdzie im do strojenia kościołów ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: strojenie kościoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.14, 23:20 Viktoria istne dno. Mają tam reanimowane kwiaty. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chełminiak Re: strojenie kościoła IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.14, 18:51 Kwiaciarnia Irena robi sobie reklamę widać to po IP ja nie korzystam z kwiaciarni i twierdze że kwiaciarnia Irena sama siebie ośmiesza i oczernia innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: strojenie kościoła IP: *.chelmno.mm.pl 05.06.14, 10:23 Jestem klientka kwiaciarni IRENA od kilku lat i jestem bardzo zadowolona pod każdym względem .Pracują tam profesjonaliści nie drogo i ze smakiem.POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: strojenie kościoła IP: *.dynamic.mm.pl 05.06.14, 21:31 Mogę polecić Kwiaciarnie Victorie na młyńskiej korzystałam z ich usług. Miałam strojenie koscioła w Kijewie Królewskim i bylismy razem z narzeczonym zadowoleni dekoracją i pomysłowością pań z kwiaciarni.Byłam przerazona strojeniem kościoła dopóki nie poszłam do tej kwiaciarni, panie z kwiaciarni podpowiedziały i pokazały zdjęcia zrobionych przez nich kompozycji róznych, pierwsza kwiacirnia która ma własne zdjecia zrobionych dekoracji w kosciele jak i na samochodzie a nie jak inne pokaża zdjecie z internetu ze my mozemy tak zrobić a nic nie pokazą jak oni robią,zamawiać kota w worku na najwazniejszą uroczystość w życiu to by była wielka głupota.Najwazniejszą rzeczą w tej kwiacirni ze nie płaci sie za żadne porady i mozna dostosować kwotę strojenia samochodu i koscioła według potrzeb i pojemnosci portfela.Bukiet slubny miałam z białych róż stał w mieszkaniu dwa tygodnie przy upałach,natomiast kwiaty dla rodziców stały ponad 3 tygodnie. Serdecznie polecam tę kwiaciarnie, poleciły mi koleżanki które slubowały i miały tam strojenia i ja polecam dalej, dopiete wszystko do szczegółu nie intersowało mnie nic w dniu ślubu wszytko było zajebi...i najwazniejsze tanio!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: strojenie kościoła IP: *.dynamic.mm.pl 01.08.14, 20:12 a ja zaczne inny watek fajna jest ta pani z czarnymi wlosami ktora tam pracuje .... moze za jej przykladem szefostwo i reszta czasem by ja docenilo....te drugie pani moze wziely by sie tam do pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: strojenie kościoła IP: *.dynamic.mm.pl 01.08.14, 23:57 ok moze przekroczylam line dobrego smaku w wypowiedzi i za wczesniejsza wypowiedz przepraszam... nie powinnam nikogo obrazac... czasem czlowiek sie myli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keczol Re: strojenie kościoła IP: *.play-internet.pl 13.06.14, 22:11 A może fotograf potrzebny? ;) Odpowiedz Link Zgłoś