IP: *.opera-mini.net 01.08.14, 22:15
witam mam pytanko mam sasiada ktory drenczy mnie i wszystkich sasiaduw,oskarza nieslusznie,nenka nas,kilka krotnie bylo zglaszane to na policje i nikt w niczym nie pomoze,co robic z tym gdzie zglosic sie o pomoc prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: daria Re: sasiad IP: *.chelmno.mm.pl 01.08.14, 22:52
      a gzie mieszkasz i z kim macie taki problem
      • Gość: xxx Re: sasiad IP: *.opera-mini.net 02.08.14, 06:58
        nie moge podac poniewarz ta osoba siedzi od rana do wieczora na internecie i szuka srodkow prawnych co moze zeby nas drenczyc
    • Gość: Pani Re: sasiad IP: *.dynamic.mm.pl 02.08.14, 09:49
      Idź do Radcy Prawnego za darmo przyjmuje w Urzędzie Miasta
      • Gość: cierpliwy Re: sasiad IP: *.chelmno.mm.pl 02.08.14, 12:45
        Olać typa, a jak się będzie czepiał to odezwać się dosadnie z grubej rury. Podobny problem mieliśmy ze starymi oknosiadami na Kopernika, jak dostały słownie kilka razy popalić to pozornie się odczepiły, a ich sezonowe zloty czarownic przed blokiem każdy olewa. Jedyną rzeczą, która pozostała to wystarczy, że na moment podjedzie się pod blok a te dziwadła już dzwonią na policję. Ale cóż, jak powiedział Lemański na Woodstoku , trzeba być cierpliwym aż poumierają.
        • Gość: On Re: sasiad IP: *.play-internet.pl 03.08.14, 10:18
          Najpierw złap za słownik ortograficzny...
        • Gość: ajss Re: sasiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.14, 19:06
          Tez mieszkam na Kopernika i parapetówy są przewscibskie. Przy remoncie i.wnoszenia mebli omal z okna nie.wypadły bo trzeba zobaczyć co SE KUPYLI, ni? Jak był remont o 19 juz dzwonek do drzwi i litania. Dla mnie remont tez nie jest przyjemny. A złoty na ławkach to.juz.codzienność, kiedyś wiadren z.woda dostaną.... W którym bloku mieszkasz?
          • Gość: cierpliwy Re: sasiad IP: *.chelmno.mm.pl 03.08.14, 21:22
            W 9 - tce
    • Gość: ona Re: sasiad IP: *.opera-mini.net 03.08.14, 13:45
      najpierw zgłoś się po słownik, potem napisz podanie do sądu, uwaga! przy pomocy słownika.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka