Gość: nn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.14, 18:31 Witam, orientuje się ktoś, czy introligator z ul. Toruńskiej oprawia m.in. prace dyplomowe i jaki jest to koszt? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmm Re: Introligator IP: *.chelmno.mm.pl 18.08.14, 19:51 Oprawia.nr telefonu jest na budynku od ul.styczniowej. spisz i dzwon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vw Re: Introligator IP: *.chelmno.mm.pl 23.08.14, 09:49 Moze i oprawia ale tylko najprostsze prace i to stosunkowo drogo. Jak potrzebowałam okładkę z kieszenią to juz byl wielki problem. Polecam introligatora w Bydg na ul.Krakowskiej. Solidnie profesjonalnie i stosunkowo niedrogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Introligator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.14, 21:31 Ok.25-30zl za prace Odpowiedz Link Zgłoś
natex1111 Re: Introligator 23.01.17, 17:35 Ja również polecam introligatorni w Bydgoszczy na Krakowskiej,niedaleko PKS,prace zrobili mi w ciągu dnia,z kieszenią na rys.tech. plus na cd,tanio dość ale solidnie i estetycznie,z resztą można tam omówić wszystkie szczegóły,kolor,napis,nr na grzbiecie itd,robią wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mie Re: Introligator IP: *.dynamic.mm.pl 27.01.17, 19:26 introligatorchelmn.wixsite.com/introligatorchelmno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyna Re: Introligator IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.01.17, 22:04 Książki oprawione przez Jana Malinowskiego wyglądają wyjątkowo. Możesz mieć pewność, że taka praca dyplomowa będzie się wyróżniać. Jest to napewno dodatkowy atut :) Odpowiedz Link Zgłoś
cch95 Re: Introligator 11.04.19, 13:59 Ja oprawiałem swoją pracę dyplomową w zeszłym roku i zapłaciłem 50 zł za dwie oprawy (twarda i miękka) Odpowiedz Link Zgłoś