Dodaj do ulubionych

raklama inter marche

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.14, 14:17
ja wiem ze reklama dzwignia handlu ale ta reklama jezdzaca tego sklepu to gruba przesada!!!!mozna dostac zawalu!za kazdym razem jak przejezdza staje na rowne nogi a dzieciak budzi sie z krzykiem,,,,to jakis zart chyba
Obserwuj wątek
    • Gość: tytus Re: raklama inter marche IP: *.awacom.net 10.09.14, 16:16
      To nie żart ;) Oblepili całe miasto banerami i widocznie za mało. Teraz jeszcze trzeba " drzeć ryja "
      • Gość: aaa Re: raklama inter marche IP: *.pl 10.09.14, 20:53
        Masakra!!!! te intermarche to jedna wielka porażka,robią "promocje" a tak na prawdę oszukują klientów. Atmosfera jaka panuje w tym markecie tez niczego sobie .... Nawet na dzień dziecka specjalnie sie nie postarali. Kiełbaski za 2 zł ...
        • Gość: ktr Re: raklama inter marche IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.09.14, 14:43
          właśnie przez takie reklamy i inne zachowania władz intermarche, unikam tego marketu jak tylko mogę.... oblepili całe miasto tą ich "własną wędzarnią"..... no aż rzygać się chce..... w reklamie też trzeba znać umiar i mieć smak !!
          • Gość: obcy Re: raklama inter marche IP: *.chelmno.mm.pl 11.09.14, 16:08
            Coście tacy przewrażliwieni. A nie zauważyliście, że pojawienie się Intermarche przybliżyło was do cywilizacji? Przestaliście być zapyziałym Chełmnem w stylu Społem, Polo Marketu, odpadów z Tesco, zapomnianej Stokrotki z cenami z Księżyca. Na pewno samemu marketowi i obsłudze można sporo zarzucić, ale tak to jest jak nie ma konkurencji, bo jak porównacie ich z obsługą w Netto albo jej brakiem w Lidlu, to mają się z czego cieszyć. A że kierownictwo szkłem d.... skrobie to takie kwiatki jak ta wrzeszcząca reklama czy oklejenie w stylu PRL owskim lub późnej Solidarności miasta w przeświadczeniu, że to podziała na moherowych klientów. O klienta walczy każdy,więc nie dziwmy się z rzeczy oczywistych.
            • Gość: . Re: raklama inter marche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.14, 19:53
              AUTOREKLAMĄ w pierwszym rzędzie.
              • Gość: jaaaaaa Re: raklama inter marche IP: *.pl 12.09.14, 09:24
                A ja tam robię zakupy i jest super !!!
                Pozdrawiam Pracowników INTERMARCHE
                • Gość: re Re: raklama inter marche IP: *.tvgawex.pl 12.09.14, 11:41
                  zróbmy im anty reklamę !!!!
    • Gość: gg Re: raklama inter marche IP: *.pl 12.09.14, 23:06
      a niech se jezdza w kolo budynku intermarche,jak mnie to wkurza sto lat sto lat niech zyje zyje nam A KTO INTERMARCHE,nastepnym razem rzuce granata jak bedzie przejezdzal i juz nie bedzie sie wydzieral idiota jeden z drugim
      • Gość: tola Re: raklama inter marche IP: *.pl 13.09.14, 08:13

Juz po urodzinach
        • Gość: obcy Re: raklama inter marche IP: *.chelmno.mm.pl 13.09.14, 09:52
          Jak wcześniej pisałem, przebłysk zbliżenia do cywilizacji nawet w takim Chełmnie w postaci sklepu dalekiego od chlewu niczego jeszcze nie zmienia. Tu pokolenia chyba muszą się wymienić, żeby nastąpiła przemiana w świadomości. To, że ktoś mieszka w obszarze administracyjnym oznaczonym jako miasto to jeszcze nic nie znaczy, kiedy z każdym gestem, ruchem czy kłapnięciem ..... słoma wystaje z butów, stanowi wyściółkę dla oknosiadów lub surowiec do robienia sieczki przez tubylców. Sami popatrzcie na wpisy w tym poście, przecież to najlepszy dowód jaka ciemnota, prymitywizm i zwykła wiocha z nich przebija. Rzeczywiście Chełmno niebawem będzie tłumniej odwiedzane przez turystów, którzy będą chcieli obejrzeć skansen a w nim tak jak w afrykańskich bantustanach , tubylców którzy z jakichś powodów zatrzymali się na pewnym etapie cywilizacyjnego rozwoju. Czy to ma być kierunek wychodzenia tego miasta ze staczania się w niebyt, ale z takimi tubylcami to nawet chełmiński mesjasz w postaci burmistrza - na którego czekacie - tu nic nie zmieni.
          • Gość: <..|..> Re: raklama inter marche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.14, 11:04
            Dziękujemy za oświecenie niesione nam, chełmińskiej czerni, ze Szczecinka - wielkiego centrum kultury.
            • Gość: x Re: raklama inter marche IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.09.14, 19:35
              Jak mozna spozywac mieso czy wedliny prosto z cmentarza?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka