Dodaj do ulubionych

jaki fryzjer dobry i tani

IP: *.chelmno.mm.pl 05.10.14, 19:58
jakiego fryzjera polecacie? Chodzi mi tylko o skrócenie końcówek i nadanie fryzurze fajnego kształtu, bo ostatni fryzjer sprawę spier.. i żeby nie skasował mi za to 40 zł. I błagam tylko bez reklamowania donatelli i patryka!
Obserwuj wątek
    • Gość: iza Re: jaki fryzjer dobry i tani IP: *.tvgawex.pl 06.10.14, 19:33
      Dobry i tani?? Nie ma takiego czegoś. Przejdż się po fryzjerach/fryzjerkach i popytaj o ceny usług.
      • Gość: kaya Re: jaki fryzjer dobry i tani IP: 89.231.148.* 07.10.14, 10:50
        Polecam pania Kinie. Styczniowa obok SP2. Sprawdzona, tania i szczere mowiac jak dla mnie najlepsza z chelmna
        • Gość: MOPS Re: jaki fryzjer dobry i tani IP: *.tvgawex.pl 07.10.14, 20:15
          Jedno się zgadza - TANIA. Co do reszty.....
    • Gość: a Re: jaki fryzjer dobry i tani IP: *.opera-mini.net 07.10.14, 20:42
      Dziewczyny na ul. Sklodowskiej ladnie obcinaja i to bardzo tanio :)
      • Gość: ona Re: jaki fryzjer dobry i tani IP: *.chelmno.mm.pl 07.10.14, 23:12
        Jeny, czy nie można pogodzić jakości z niewygórowaną ceną? Czy za podcięcie końców muszę zapłacić 50zł i to tylko u mega uzdolnionego fryzjera? nie. Dzisiaj koleżanka mi mówiła o fryzjerce na rynku, która wzięła od niej tylko 14 zł za obcięcie włosów, a ona była zadowolona. Da się? da. Tyle, że ja nigdy u niej nie byłam. Posiadam niezbyt fajne wspomnienia o wizytach u fryzjera. Zdażyło mi się kilka razy pójśc z włosami do połowy ramienia, a wrócić z włosami do ucha, chociaż miały być same końcówki, albo innym razem pójść i wrócić z szopą na głowie, bo źle były one wycieniowane etc.
        • Gość: ada Re: jaki fryzjer dobry i tani IP: *.tvgawex.pl 08.10.14, 17:03
          No bo tak się właśnie kończą wizyty u TANICH fryzjerów i odpowiem tobie dlaczego. Tacy fryzjerzy najczęściej nie wiedzą co to szkolenia, o nowych produktach nie wspominając... Jeżeli fryzjer ukrywa przed tobą rozrabianie farby gdzieś na zapleczu, co więcej nie widzisz nawet co wziął do rozrobienia, mówi ci jakie to super olejki nakłada ci na głowę a żadnego nie widzisz przed sobą, to już powinno dać ci do myślenia. Nazwy samych produktów rodem z kosmosu też nie napawają optymizmem. W Chełmnie są 2 salony w których znajdziesz te z wyższej półki reszta...no cóż...jest TANIO ale włosy po takich zabiegach...Jakie to salony?? aby nie było posądzenia o reklamę sprawdż sama, poprostu zapytaj czego używają. Poleca, Program Ostre Cięcia na TTV - tam pokazane jest jak kantują fryzjerzy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka