Gość: sas IP: *.tvgawex.pl 30.10.14, 21:03 ...do policji...wlepcie w końcu kilka solidnych mandatów, żeby się debile nauczyli czytać znaki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bies Re: Wyjazd z InterMarche... IP: *.chelmno.mm.pl 30.10.14, 22:20 Sas od razu widać, że jesteś przedstawicielem debili i nie masz się czym chwalić. Postawienie sobie paru wewnętrznych znaczków przez jakiegoś ciecia w Inter, nie ma nic wspólnego z kodeksem drogowym a tylko on reguluje problemy znaków i to na drogach publicznych a nie prywatnych podwórkach jak wokół Inter. A tak w nawiasie , to szanujący się market powinien zadbać o warunki wjazdu, wyjazdu, parkowania , a przed Inter od strony szpitala to ciemna rozpacz, bez pomyślunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Wyjazd z InterMarche... IP: *.tvgawex.pl 31.10.14, 14:29 ty "debilu" właśnie o to chodzi o wjazd od Toruńskiej a wyjazd z drugiej strony ...........a nadal wyjeżdżają od Toruńskiej i jest zamieszanie ......właśnie zadbał o to,a wy ignorujecie albo nie znacie znaków !niech nawet wróżka postawi znak to kierowca potrafi odczytać dla swojego bezpieczeństwa i wygody .....................jak się czujesz debilu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: Wyjazd z InterMarche... IP: *.tvgawex.pl 31.10.14, 20:39 ...dzięki "c"...i co ty na to "bies"??? Odpowiedz Link Zgłoś
vip-car.chelmno Re: Wyjazd z InterMarche... 31.10.14, 21:44 najpierw trzeba dobrze, się przyjrzeć na złe (niepełne) oznakowanie co jest winą marketu, następnie trzeba mieć pretensje do kierowców. Odpowiedz Link Zgłoś
lokalny_komentator Re: Wyjazd z InterMarche... 02.11.14, 15:06 nie przeszkadza mi zakaz wyjazdu od strony Toruńskiej, ale z drugiej strony postawienie zakazu wyjazdu w prawo jest jakimś idiotyzmem. Aby się dostać na toruńską mam objeżdzać pól miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jach Re: Wyjazd z InterMarche... IP: 89.231.148.* 12.11.14, 23:55 Zapoznajcie się najpierw tak jak należy z ustawą " Prawo o ruchu drogowym ". Przy NETTO ludzie jakoś nauczyli się przepisów ustawy " Prawo o ruchu drogowym". Odpowiedz Link Zgłoś
lokalny_komentator Re: Wyjazd z InterMarche... 13.11.14, 08:46 A co ma ustawa do zakazu wyjazdu od strony os. 750-lecia w lewo? Zapoznaj się może sam z ustawą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Wyjazd z InterMarche... IP: *.chelmno.mm.pl 13.11.14, 22:31 sory, ale od strony danielewskiego, nie ma nakazu jazdy w prawo. Nie ma tam żadnego znaku, możesz jechac w stronę Toruńskiej, jak i Biskupiej. A zakaz wyjazdu od ulicy torunskiej jest bardzo dobry pomysłem. Z tego co widziałam odpowiednie znaki stoją, a z rozczytaniem ich bynajmniej dla znającego znaki żadnego problemu nie ma. Problem z tym, że ludzie jeżdżą na pamięć, nie patrząc na znaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bies Re: Wyjazd z InterMarche... IP: *.chelmno.mm.pl 02.11.14, 20:09 "sas" i "c" - widać ,że miejscowe prostaki ziomale , też muszą od czasu do czasu coś wybełkotać. Zamiast pomyśleć o rozwiązaniu - na które nie stać Inter - pozwalającym wypuścić kierowców na Toruńską , sypiecie inwektywami. Ja nie często tam jeżdżę i dla mnie możecie swoimi śmierdzącymi sztruclami jeździć nawet zostawiając je nawet na Chwiałka. Jesteście przykładami cepów, którzy zamiast upraszczać sobie życie, lubicie tkwić w bezsensie działania innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wyjazd z InterMarche... IP: *.chelmno.mm.pl 02.11.14, 20:57 chwiałka? wtf?? chyba Fiałka :D Już przestańce, bo tylko o tym inter i inter na forum, ile można. To już nudne jak flaki z olejem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bies Re: Wyjazd z InterMarche... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.11.14, 22:47 Minęło już sporo czasu a ludzie jeżdżą na pamięć nie przestrzegając nowych zasad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Wyjazd z InterMarche... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.11.14, 17:15 dokladnie... czas nauczyć się znaków :) a nie pchać się bo toruńską bliżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek Re: Wyjazd z InterMarche... IP: *.static.ip.netia.com.pl 12.11.14, 13:11 Masakra jeżdżą jak chcą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Wyjazd z InterMarche... IP: *.chelmno.mm.pl 13.11.14, 15:38 To Intermarchais powinno zadbać o odrębny wjazd i odrębny wyjazd na Toruńską, ale to wymaga uzgodnień, wysiłku, a oni jak wszystkie markety - interesuje ich tylko drenaż naszych kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś