Dodaj do ulubionych

Do pana mariusz.z.felsmann

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.14, 10:47
Zadał pan tyle retorycznych pytań w których przybliżył sylwetki kandydatów na radnych. A jaki był tego efekt w naszym mieście? Chyba odwrotny od zamierzonego. Ludzie tak narzekają na burmistrza a jaki wynik głosowania?
Obserwuj wątek
    • Gość: złośliwa Re: Do pana mariusz.z.felsmann IP: *.chelmno.mm.pl 17.11.14, 10:59
      Zostaw w spokoju tego zakompleksionego nudziarza. W pracy go nikt nie lubił, a jego wypociny podlane żołnierskim sosem nie zrobiły na nikim wrażenia. Ten typ tak ma.
      • Gość: Wynik Re: Do pana mariusz.z.felsmann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.14, 13:37
        uWAŻAM : Wynik całkiem dobry, teraz wygra Gizyńska , widać ludzie nie powiązani głosowali przeciw i pewno będzie trza odejść Z CHEŁMNA dla CEHŁMNA
      • Gość: polkus Re: Do pana mariusz.z.felsmann IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.11.14, 21:45
        Jestes w bledzie , dzieki p.Felsmannowi, wielu wyborcow, zdalo sobie sprawe z tego, co sie naprawde w tym grajdolku wyrabia. A ze fakty cytowane przez p .Felsmanna nie robia na tobie zadnego wrazenia, no coz swiadczy to o twojej indolencji.
    • Gość: trn Re: Do pana mariusz.z.felsmann IP: *.torun.pl 17.11.14, 15:05
      Czyli to wina Pana Felsmanna? Wygląda na to że najlepiej siedzieć cicho i się nie wychylać. A ja podziwiam F. za to, że się odważył. Subiektywnie ale lepsze to niż nie robienie nic. Pozdrawiam
      • Gość: konok Re: Do pana mariusz.z.felsmann IP: *.chelmno.mm.pl 17.11.14, 18:04
        gość konok do złośliwa: Pani naprawdę jest złośliwa, żeby nie powiedzieć jędza. Proszę się odczepić od Pana Felsmanna. Dzięki niemu mamy drugą turę .Wiem, że wiele osób nie zdawało sobie sprawy co w Chełmnie tak naprawdę się dzieje. Brawa dla Pana Felsmanna.
        ,
        • Gość: maksio Re: Do pana mariusz.z.felsmann IP: 93.105.179.* 17.11.14, 21:21
          co prawda nie przepadam za panem Felsmannem, i tutaj mam tylko jeden zarzut - DLACZEGO TAK PÓŹNO zaczął Pan pisać ???
          szkoda że Czas Chełmna zamiast zająć się piętnowaniem patologii i lenistwa władzy (nie tylko burmistrza) woli wyszukiwanie sensacyjek
          • Gość: Czekamy Re: Do pana mariusz.z.felsmann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.14, 21:27
            Czekamy na dalsze ciekawe wpisy ..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka