Gość: mala IP: *.play-internet.pl 11.01.15, 22:42 trzeba przyznać ze dbaja panie z biedronki o siebie mowie o pracownicach w wymalowanych paznokciach super przepisowo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klientka Re: biedronka IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.15, 23:08 Osobiście mi to nie przeszkadza. A to ,że są na kasie czy sklepie to już nic nie wolno? Co ma kolor na paznokciach do jakości obsługi? Tylko kasuje czy układa towar, to nie gastronomia i nie robi hamburgera . Kobieto spójrz na swoje zapewne pozostawiając wiele do życzenia paznokcie i zajmij się bardziej poważnymi problemami ze swojego życia. A jak nie stać Cię na lakier do paznokci zatrudnij się W biedronce 😂. Całe Cech robi tam zakupy A ile chciało by mieć tam pracę o umowę na cały etat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: biedronka IP: *.tvgawex.pl 12.01.15, 08:36 Popieram klientkie przynajmniej mozna co na nie ktore popatrzec ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: squater Re: biedronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.15, 09:59 Autorka ma zapewnie obgryzione.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: biedronka IP: *.play-internet.pl 12.01.15, 10:23 od kiedy to w spożywczych czy sklepach czy dyskontach można miec pomalowane,klientka chyba przepisy zmienila.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Squater Re: biedronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.15, 10:29 Od czasu gdy nie dotyka sie towaru bezposrednio !...... ile razy grzebalas brudnymi lapami w bulkach bez woreczka na dloni ???? Widuje takie paniusie bo sam robie tam zakupy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość józek Re: biedronka IP: *.chelmno.mm.pl 12.01.15, 10:29 W ogóle nie potrzebnie podjęty temat,widocznie w/wymieniona osoba nie wie co z czasem robić i wypisuje bzdurne rzeczy nie mające nic wspólnego z obsługą klienta. Nie tak dawno były Święta i wszyscy wszystkim składali życzenia ,jak da się zauważyć to dla niektórych osób one nie dotarły. Wystarczy po prostu mieć trochę zwykłej ŻYCZLIWOŚCI wobec innych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: biedronka IP: 89.231.151.* 12.01.15, 12:08 wg sanepidu kasjer czy sprzedawca powinien mieć krótko obcięte i niepomalowane paznokcie. Autorka akurat ma racje. Tak samo jak w spożywczaku sprzedawca musi mieć włosy zwiazane albo krótko ścięte. Więcej sprzedawca nie może nosić długich kolczyków, biżuterii typu zegarek, bransoletka, a nawet pierścionki. Glupie te zasady są ale takie są i nic sie nie poradzi. Z tego co wiem kasjer może mieć paznokcie pomalowane ale nie na jaskrawy lub ciemny kolor i powinny być one krotko obcięte, a nie żadne tipsy- pracowałam jako kasjer także coś na ten temat wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: biedronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.15, 13:22 czy ty slyszysz siebie ???? Z tego co wiem kasjer może mieć > paznokcie pomalowane ale nie na jaskrawy lub ciemny kolor jeszcze tego brakowalo by sanepid mi dyktowal na jaki kolor mozna malowac a na jaki nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: biedronka IP: *.play-internet.pl 12.01.15, 13:41 no wlasnie ola tak jest ale jak ktoś się nie zna to powie ze niepotrzebny temat,nie zbijajmy tematu do swiat bo to każdego sprawa kto obchodzi i czego sobie zyczy,zasada jest prosta takie sa wymogi i razi brak ich respektowania a co za tym idzie działania ze strony osob za to odpowiedzialnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość paweł Re: biedronka IP: *.chelmno.mm.pl 12.01.15, 14:50 Wszystkie znaki na niebie jak i na ziemi wskazują na to ,że założycielka tego tematu na forum ,jest przesiąknięta nienawiścią,szukająca dziury w całym,nasączona złością do drugiego człowieka. Podejrzewam że potrafi wylać swą złość na to że w ogóle żyje na tym świecie.Myślałem że to pokolenie już wymarło które potrafi siać nienawiść wśród ludzi uczciwie pracujących i teraz już będzie tylko lepiej , ale jak widać to jeszcze czarne Owieczki ciągle dają znać o sobie bo to ich natura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: biedronka IP: *.chelmno.mm.pl 12.01.15, 15:11 Skoro autorka tego postu potrafi wszystkim się zajmować to może będzie miała wpływ na P Magdę Gesler która występuje w programie Kuchenne Rewolucja ,patrzy na nią cała Polska i jakoś nikt nie zauważył nieprawidłowości w jakim stroju się porusza jakiego koloru ma paznokcie,oraz niekiedy wpadające włosy do gara ,a ona jednak w kuchni gołymi rękoma przygotowuje surówki oraz różne marynaty do tego nacierając mięsa .To jest bąba nikt dotychczas nie zareagował tylko zbiera pochlebne opinie oraz laury i do tego zarabia dużą kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: biedronka IP: *.chelmno.mm.pl 01.06.15, 20:37 Co mozna wojewodzie to nie Tobie smrodzie! W pracy powinno byc szkolenie Bhp i kazdy pracownik powinnien wiedziec ,ze w pracy trzeba byc schludnym , a nie wypindrzonym!! Brud pod pazurami,bulki przewraca gola reka a potem My musimy to jesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: biedronka IP: *.static.ip.netia.com.pl 12.01.15, 14:23 A mnie cieszy,że mają pomalowane i zadbane. Wolę takie niż brzydkie, z brudem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emil Re: biedronka IP: *.chelmno.mm.pl 12.01.15, 14:34 Kazdy sprzedawca w sklepie spozywczym musi wygladac przede wszystkim estetycznie. Dlugie jaskrawe paznokcie, obfity makijaz, tluste wlosy- zawsze sa zaprzeczeniem higieny. Pracownik musi byc czysty, zadbany ale tez znac umiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha Re: biedronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.15, 14:57 Gdyby to byl rzeznik to moglabym miec jakies ale. Tylko ze w biedronce nie ma towarow nie pakowanych ??? a bulki czy warzywa sa pakowane przez klienta wiec nie rozumiem o co chodzi ?. . . aaaaa ! tak zdarzaja sie mamusie :) kupuje taka bulke nigdzie nie pakuje , kladzie na ladzie na ktorej przed chwila byla zgrzewka napojow stojąca na podlodze Tuz po odejsciu od kasy podaje dziecki do spozycia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emil Re: biedronka IP: *.chelmno.mm.pl 12.01.15, 15:13 Pracownicy sklepu dotykaja nieopakowanego pieczywa, owocow, warzyw. Zreszta, jesli Sanepid nie ma nic przeciwko tipsom w sklepie spozywczym... Odpowiedz Link Zgłoś
pietru-cha30 Re: biedronka 12.01.15, 20:52 Wole jaskrawe pazury niż żeby mnie ktoś na kacu obsługiwał... a zdarzyło sie to kilka razy w jednej z biedronek u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
onaona01 Re: biedronka 31.05.15, 22:30 Zgadza się! Od tej porzuconej przez męża często śmierdzi alkoholem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: biedronka IP: *.3-1.cable.virginm.net 31.05.15, 23:46 której porzuconej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( :( Re: biedronka IP: *.play-internet.pl 01.06.15, 00:02 to ile ich tam jest??? co za różnica która do pracy się na trzeźwo przychodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
onaona01 Re: biedronka 01.06.15, 09:07 Ali przecież to właśnie Ty najwięcej naplotkowałeś/aś a to Ty się najbardziej czepiasz. Ja nie mówiłam o kogo chodzi a, że porzucona? znam tam 3 zostawione przez faceta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedra Re: biedronka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.06.15, 09:29 --jeszcze jedno takie jak ty nalezy tepic takich uzytkownikow forum i takich mieszkancow cos gdzies uslyszy piate przez dziesiate cos zobaczy kontem oka i od razu klepie jak potluczona jestes cwana bo jestes anonimowa Odpowiedz Link Zgłoś
onaona01 Re: biedronka 01.06.15, 12:11 To nie ja zaczęłam ten temat :) pojawił się wcześniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: biedronka IP: 185.13.106.* 01.06.15, 12:19 Ali ależ ona jest baaaaardzo miła szególnie dla facetów, zonatych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: biedronka IP: *.chelmno.mm.pl 01.06.15, 12:49 Zamknijcie się plotkary, glizdy ludzkie. Niech każda zajmie się własną dupą, a nie obrabiać innym jeszcze na forum. Macie ogródki piwne na Rynku, okrąglak przy Urzędzie, plotkujcie do woli. Każdy postępuje jak uważa, a trzeba być wyjątkową satrapą , żeby wąchać sprzedawcę, fuj, a fe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: biedronka IP: 185.13.106.* 01.06.15, 19:48 Nikt nie podał nazwiska ani imienia a wszyscy wiedzą o kogo chodzi... chyba coś w tym jest :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia Re: biedronka IP: *.146.79.241.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.06.15, 22:38 Ciekawe 2 tygodnie temu pani z donatelli była na policji bo ja smaruja na forum a teraz padło na jej wroga dziwne nie sądzicie ktoś ma mało pracy ludzie prawdę i tak znają obojętnie jak biedroneczke opiszę z tego co wiem jest nie palaca zadbana mama a to boli co nie których bardzo.weźcie się za robotę debile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili Re: biedronka IP: 185.13.106.* 02.06.15, 01:09 Dobra niech sobie zyje jak chce ale hamulce synowi to by mogła naprawić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: biedronka IP: *.play-internet.pl 18.09.15, 23:29 oj chyba ktoś lubi być na językach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi mi Re: biedronka IP: *.play-internet.pl 24.09.15, 12:25 "goń się" :D :D wypowiedź typowej wieśniary do tego blondynki! Trzeba było się podpisać! Odpowiedz Link Zgłoś