Dodaj do ulubionych

PANI NA CZASIE

IP: *.tvgawex.pl 24.01.15, 22:52
POZNAM MEZCZYZNE STABILNEGO PO 40 BEZ POWIKLAN W CELU TOWARZYSKIM ZOANTYM PODZIEKUJE MUSI BYC PAN KTORY WIE CZEGO OCZEKUJE W ZYCIU.
Obserwuj wątek
    • Gość: luck Re: PANI NA CZASIE IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.15, 23:59
      wrzuć foto gdzieś :))
    • piotras33163 Re: PANI NA CZASIE 25.01.15, 08:55
      Witam jak można się z tobą z kontaktować
      • Gość: ww Re: PANI NA CZASIE IP: *.tvgawex.pl 25.01.15, 17:26
        pod warunkiem że dostarczysz !!!! szczególnie Wiesz ,,, no i test czy jesteś gotowa do prokreacji , czy masz już dzieci ? status majątkowy , zimna gorąca , ilu w CCh facetów ma Cię na koncie - to pytanie tylko dla tego iż nie chcę być 101,jesteś katoliczką , czy rodzina się Ciebie nie wstydzi ?masz mieszkanie ? płacisz czynsz ? masz pracę, samochód ? czy jesteś leniwa ? masz zdrowe zęby ? rozwódka ,panna , wdowa .
        chcesz faceta o określonym statusie więc te pytania pikuś -bo zastanawiająca determinacja na forum ....widzę już posty zdeterminowanych konkurentów , pamiętaj o poprawce na zimę wielu szuka norki a potem na wiosnę w długą ....
        • Gość: ANNA Re: PANI NA CZASIE IP: *.tvgawex.pl 01.02.15, 16:36
          MAM NADZIEJE ZE ON NIE SZUKA NORKI NA ZIMIE BO KRYTEIA WIDZE WYSOKIE.
          • Gość: Czy Re: PANI NA CZASIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.15, 11:15
            Anno- Czy może szukasz srebrnego lisa??
    • Gość: zainteresowany nor Re: PANI NA CZASIE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.02.15, 16:45
      "Pani na czasie", a co myślisz o Gamańskim i o Burcowej?
      Chcę wiedzieć, w czyjej grasz drużynie, abyśmy potem nie rzucali nożami w siebie.
      • Gość: true Re: PANI NA CZASIE IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.15, 17:03
        o czym Wy piszecie? ANNA szuka wolnego po 40-tce w celu towarzyskim, czyli takiego który wpadnie do Niej na bara-bara, wypije z Nią drina ,pogada, czasem razem gdzieś pójdą ,pojadą i to wszystko... zadnego mieszkania razem czy coś.. Ja tak to odbieram.
        • Gość: ccc Re: PANI NA CZASIE IP: *.tvgawex.pl 01.02.15, 18:50
          kup sobie wibrator
          • Gość: tadeusz Re: PANI NA CZASIE IP: *.chelmno.mm.pl 01.02.15, 21:06
            Kazdy ma prawo do szczescia, jak by to zwal schadzka, czy kawa, czy randki to odskok od szarej rzeczywistosci. W dzisiejszych czasach to nazywa sie relaks anty depresant, czy starszy czy mlodszy to potrzebuje.
            • Gość: iwona Re: PANI NA CZASIE IP: *.chelmno.mm.pl 05.02.15, 20:16
              Masz racje.
            • Gość: *** Re: PANI NA CZASIE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.02.15, 09:09
              Możesz też kupić sobie jakiegoś taniego mózgotrzepa i też jest OK!
              • Gość: Nod Re: PANI NA CZASIE IP: *.opera-mini.net 06.02.15, 10:08
                rozumiem ze wiesz to z doswiadczenia ?..no coz , nie wszystkim to wystarcza
                • Gość: Do Anny Re: PANI NA CZASIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.15, 11:16
                  Czy może szukasz srebrnego lisa???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka