Gość: ANNA IP: *.tvgawex.pl 24.01.15, 22:52 POZNAM MEZCZYZNE STABILNEGO PO 40 BEZ POWIKLAN W CELU TOWARZYSKIM ZOANTYM PODZIEKUJE MUSI BYC PAN KTORY WIE CZEGO OCZEKUJE W ZYCIU. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luck Re: PANI NA CZASIE IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.15, 23:59 wrzuć foto gdzieś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
piotras33163 Re: PANI NA CZASIE 25.01.15, 08:55 Witam jak można się z tobą z kontaktować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: PANI NA CZASIE IP: *.tvgawex.pl 25.01.15, 17:26 pod warunkiem że dostarczysz !!!! szczególnie Wiesz ,,, no i test czy jesteś gotowa do prokreacji , czy masz już dzieci ? status majątkowy , zimna gorąca , ilu w CCh facetów ma Cię na koncie - to pytanie tylko dla tego iż nie chcę być 101,jesteś katoliczką , czy rodzina się Ciebie nie wstydzi ?masz mieszkanie ? płacisz czynsz ? masz pracę, samochód ? czy jesteś leniwa ? masz zdrowe zęby ? rozwódka ,panna , wdowa . chcesz faceta o określonym statusie więc te pytania pikuś -bo zastanawiająca determinacja na forum ....widzę już posty zdeterminowanych konkurentów , pamiętaj o poprawce na zimę wielu szuka norki a potem na wiosnę w długą .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNA Re: PANI NA CZASIE IP: *.tvgawex.pl 01.02.15, 16:36 MAM NADZIEJE ZE ON NIE SZUKA NORKI NA ZIMIE BO KRYTEIA WIDZE WYSOKIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czy Re: PANI NA CZASIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.15, 11:15 Anno- Czy może szukasz srebrnego lisa?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany nor Re: PANI NA CZASIE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.02.15, 16:45 "Pani na czasie", a co myślisz o Gamańskim i o Burcowej? Chcę wiedzieć, w czyjej grasz drużynie, abyśmy potem nie rzucali nożami w siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: true Re: PANI NA CZASIE IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.15, 17:03 o czym Wy piszecie? ANNA szuka wolnego po 40-tce w celu towarzyskim, czyli takiego który wpadnie do Niej na bara-bara, wypije z Nią drina ,pogada, czasem razem gdzieś pójdą ,pojadą i to wszystko... zadnego mieszkania razem czy coś.. Ja tak to odbieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: PANI NA CZASIE IP: *.tvgawex.pl 01.02.15, 18:50 kup sobie wibrator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeusz Re: PANI NA CZASIE IP: *.chelmno.mm.pl 01.02.15, 21:06 Kazdy ma prawo do szczescia, jak by to zwal schadzka, czy kawa, czy randki to odskok od szarej rzeczywistosci. W dzisiejszych czasach to nazywa sie relaks anty depresant, czy starszy czy mlodszy to potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: PANI NA CZASIE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.02.15, 09:09 Możesz też kupić sobie jakiegoś taniego mózgotrzepa i też jest OK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nod Re: PANI NA CZASIE IP: *.opera-mini.net 06.02.15, 10:08 rozumiem ze wiesz to z doswiadczenia ?..no coz , nie wszystkim to wystarcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Anny Re: PANI NA CZASIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.15, 11:16 Czy może szukasz srebrnego lisa??? Odpowiedz Link Zgłoś