Dodaj do ulubionych

szukam pracy

IP: *.play-internet.pl 17.05.15, 11:47
Czy wiecie może, gdzie w naszym kochanym mieście jest jakaś praca dla młodego chłopaka? Jestem po technikum, dosyć dobrze ogarniam, tak mi się przynajmniej wydaje rysunek technicznym. Do tej pory pracowałem dorywczo gdzieś, no ale ile można...
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: szukam pracy IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.15, 11:44
      O człowieku, dobrze, że dorywcza łapiesz chociaz
    • Gość: Ola Re: szukam pracy IP: *.chelmno.mm.pl 20.05.15, 12:26
      stolter? albo firmy przy mondi typu kotło-inwest, pmp fast service, energoremont itd itd? W czasie Chełmna co tydzień szukają ślusarzy do pmp, a na terenie mondi jest pełno firm, które zatrudniają po technikum mechanicznym. Jeśli problemem jest dojazd to na pewno w każdej z firm są osoby które dojeżdzają z Chełmna do pracy
    • Gość: doradca Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.15, 16:47
      Prezydent radzi mlodym wyjazd na zmywak.
      • wow1950 Re: szukam pracy 20.05.15, 18:36
        tak teraz wystarczy 40lat stażu parcy (i masz wolne od tyrania) lub 67lat skończone i na emeryturkę tylko kto wyrobi staz i kto dozyje 67lat hahah
        • Gość: gosc Re: szukam pracy IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.15, 09:12
          Słyszałem ze w ims przyjmują. Gdzieś chyba nawet jakieś ulotki widziałem.poszukaj, może w necie znajdziesz ogłoszenie?
          • Gość: gosc Re: szukam pracy IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.15, 09:44
            Trochę tych opcji masz
            A jak coś to właśnie, Irlandia albo wyspy, Bronek poleca.
            • Gość: Ania Re: szukam pracy IP: *.chelmno.mm.pl 27.05.15, 09:51
              Po co na wysypy? Na wyspy nie ma sensu, jeśli Wielka Brytania wyjdzie z Unii Europejskiej... a jest to wysoce prawdopodobne, to wszyscy którzy nie mają stałej pracy, a dużo osób pracuje tam na kontraktach agencyjnych.... będą musieli opuścić wyspy... Więc lepiej wybrać Skandynawie albo Niemcy, najlepiej teraz zanim Ci nasi emigranci z wysp się tam nie przeniosą. Bo jeśli wróci tyle osób do Polski, to gdzie znajdą prace, skoro dla nas jej nie ma? Oby Wlk Brytania pozostała w Unii to skorzystamy na tym i my i Polacy na wyspach
              • Gość: nosal Re: szukam pracy IP: *.play-internet.pl 27.05.15, 23:29
                A jakie stanowisko w ims masz na myśli? Jakiś kontakt albo coś macie? Cv nie zaszkodzi wysłać w sumie...
                • Gość: gosc Re: szukam pracy IP: *.dynamic.chello.pl 01.06.15, 16:17
                  Cv wysyłaj do firmy, adres znajdziesz, albo zobacz w necie, czy są ogłoszenia na olx czy innych tego typu. A stanowisko pod Ciebie to tapicerka. Bo szacują to raczej nie.chcesz zostać chyba:p
                  • Gość: kas Re: szukam pracy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.06.15, 00:23
                    Chlopie, nie wysylaj CV mailem. Strzal w kolano. Takich cv sa tysiace. Zrob ladny dokument ze zdjeciem, wydrukuj, dupa w auto i rozwozic. Osobiscie. NIe na portiernie, tylko do sekretariatu i wydzwaniac i pytac ;) Wiem co mowie, sam lata temu tak zrobilem, pracuje do dzis. Pozdrawiam
                    • Gość: lyla Re: szukam pracy IP: *.play-internet.pl 03.06.15, 11:23
                      Kochany jedź jak masz okazję! Tu zawsze możesz wrócić.Trochę zarobisz, trochę świata zwiedzisz, poznasz nowych ludzi, JEDŹ ja też jadę ale nie do UK.
                      • Gość: gość Re: szukam pracy IP: *.play-internet.pl 04.06.15, 10:30
                        Możesz wysłać a potem się jeszcze przejść do nich. Na pewno nie zaszkodzi. Teraz wiadomo jak jest z robota, trzeba za nią chodzić. A z wyjazdami tez nie jest idealnie bi niejeden gdzie jedzie to nie mize wrócić. Gdy tam.trochę popracuje i się pogorszy i chce wracać to nie może bo tutaj nic nie może znaleźć bo wyszedł z rytmu. I tam mu jest.źle bo nie ma tego co chciał i tu mu jest źle bo szuka coś innego niż.mogą dać. Póki praca tutaj jest to trzeba ja łapać, a jak w ims zatrudniają to po co jechać, zostawiać rodzinę, szukać pracy jak jest na.miejscu.
          • Gość: helweti Re: szukam pracy IP: *.opera-mini.net 15.06.15, 17:06
            tak do helweti potrzebują
    • Gość: aras Re: szukam pracy IP: *.chelmno.mm.pl 10.06.15, 22:05
      Mondi
    • Gość: Krynio Re: szukam pracy IP: 89.231.148.* 06.11.15, 17:53
      jeśli ogerniasz jak twierdzisz rysunek techniczny to masz dwie obcje - Mondi lub jeśli ci nie zależy na kasie to Ursus , jeszcze ewentualnie masz zmywak w Londynie ale jak ogarniasz dodatkowo komunikatywnie angielski to Yeovill południowa Anglia tam jest praca i sporo Chełminiaków - powodzenia.
    • euromedspzoo Re: szukam pracy 24.05.16, 14:31
      Poszukujemy monterów konstrukcji lekkich oraz zabudowy GK. Montaże odbywają się na terenie całej Europy.
      Podejmiemy też współpracę z osobami prowadzącymi własną działalność w branży konstrukcyjno-budowlanej na zasadzie stałych zleceń.

Wymagania:
      Oprócz doświadczenia zawodowego, wymagana jest znajomość języka niemieckiego oraz prawo jazdy kategorii B.
      Swoje CV wraz z numerem telefonu kontaktowego prosimy przesyłać na adres E?Mail: kontakt.euromed@gmail.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka