Gość: 007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 12:09 Co myślicie o tych cieniasach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szamanka Re: Torn IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.09.04, 14:05 Kapela ta jest dobra i ktos kto nazywa ich cieniasami jest muzycznie niepelnosprytny . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefek Re: Torn IP: *.tvgawex.pl 10.03.05, 13:48 zajmijcie się waleniem gruchy a nie muzyką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: Torn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 13:53 dzieki za rade, pewnie z wlasnego doswiadczenia ja wziales.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ ja sam on Re: Torn IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 14.03.05, 21:22 TORN-SRORN :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zniwiarz Re: Torn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 14:34 Skoro uwazasz, ze to cieniasy to moze bys tak chociaz uzasadnil swoja wypowiedz jakas konstruktywna opinia...czy cus....dlaczego tak uwazasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Wierzchowsk Re: Torn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 14:35 Zakazdym razem jak sie gdzies wpisuje poto zeby kogos krytykowac pisze swoje imie i nazwisko. Oczywiscie kazdy ma prawo do swojej opini, ale przypominam tylko ze nie nalezy negowac zespolu za to, ze muzyka jaka graja nie jest w Twoim typie. Oczywiscie kazda opinia sie liczy i mam nadzieje ze dzieki temu bedziemy mogli sie podciagnac muzycznie. W piatek ukaze sie w Czasie Chelmna artykul o zespole. Chcialbym jakiegos uzasadnienia Twojej opini. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Re: Torn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 14:58 grajcie trochę ostrzej i te teksty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Torn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 18:13 Mowisz, ze jestesmy ciency dlatego bo nie gramy rodzaju muzyki jaki bys chcial...takie uargumentowanie traci lekko zenada stary! jesli chcesz ciaglego napieprzania w jedna strune caly czas w takich samych wartosciach czy cus...to zapraszam na te hardcorowe koncerty....w okolicy takich zespolow jest troszke...jednak nasze ambicje siegaja nieco wyzej...a co do tekstow to wypowiedz sie szerzej, bo nawet nie masz pojecia jaki jestem ciekawy Twojej opinii....pewnie za malo w nich "kurwa" albo "pierdole Was"....:> a tak powazniej to napisz prosze co Ci sie nie podoba w tekstach TORNa? Odpowiedz Link Zgłoś
issabel2 Re: Torn 16.09.04, 18:31 muzyka nawet fajna,ale troche nie w moim typie.Za to zespoł(w sensie muzycy) strasznie spoko.Teksty Tomka tez fajne.pozdro dla Torn'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Torn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 22:30 Issabel2 czy ja Cie znam??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty ołówek Re: Torn IP: 81.210.32.* 21.09.04, 19:54 To jest coś wspaniałego ten zespój chłopaki są jak profesionaliści naprawdę są fajni nie przejmujcie się tymi co was wyśmiewają ja wiem to są skate ponieważ zazdroszczą że w chelmnie rozwija się ostrzejsz muzyka niż ten smętny hip hop do ołówków ty noś te spodnie wyżej bo ci gacie w serduszka widać ty pozerze jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MisTrz Re: Torn IP: 81.210.32.* 22.09.04, 16:23 "Żryj co ci los do miski wrzucil ,liz reke Pana kiedy karze, jesli nie jestes "jednym z nas" to słóz waruj jak pies " Wiadomo to jakis to ludzi :) ( tka mysle ?? ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan kleks Re: Torn IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.09.04, 20:48 a co to?Bo mi się torn z corn-em kojarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MisTrz Re: Torn IP: 81.210.32.* 16.09.04, 22:09 spoko chełminski zespoł(graja dobrza <spoko> :))...oby wiecej takich w najblizeszj okolicy to bedzie sie przy czym bawic :) nie mam nic do was kochacie ta sama muze co ja i to sie liczy pozdro <peace> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MisTrz Re: Torn IP: 81.210.32.* 16.09.04, 22:11 ### HEAVY METAL NEVER DEATH....BUT WE WILL ### <<<UPTHEIRONS>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamanka Re: Torn IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.09.04, 09:16 Mistrzu... chcialam zauwazyc.. z calym szacunkiem... ze to zespol nie tylko chelminski, lecz chelminsko- swiecki...;) CHLOPAKI JESTEM Z WAS CHOLERNIE DUMNA. ROBCIE DALEJ, TO CO ROBIECIE A BEDZIE OK. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Torn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 12:30 Sorry, za moja agresje...niepotrzebnie sie zirytowalem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarownica Re: Torn IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 19:51 Ja ten zespol lubie!!Szczegolnie chlopcow z Chelmna Sa swietni,a w ich tekstach mozna odnaleac gleboki sens.Brawa dla autora!!!Chlopaki nie zrazajcie sie tymi głupotami na głupim forum!Pozdrowienia dla Tomka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: Torn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 10:36 zapraszam do przeczytania dzisiejszej gazety pomorskiej, w częsci głównej kilka slów o zespole i zdjęcie natomiast w czescie regionalej(świecie) rowniez fotka i obszerny wywiad Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulfon Re: Torn IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.09.04, 12:22 a link to co ?nie umiesz tego zrobić?kaczmar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marx Re: Torn IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.04, 19:02 Chłopaki grają świetnie a świadczą o tym artykuły w gazetach (C.CH, Pom.) i to że niedługo zaczną nagrywać płyte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: Torn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 19:11 drobne sprostowanko DEMKO a nie płyte :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: Torn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 19:12 Drobne sprostowanko..demko a nie płyte :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marx Re: Torn IP: 80.51.54.* 23.09.04, 17:57 Przepraszam najmocniej =) tak czy owak są dobrzy w tym co robią Odpowiedz Link Zgłoś
issabel2 Re: Torn 23.09.04, 20:14 do Tomka:sorki ze teraz dopiero odpowiadam na pyt:znasz znasz..stara kumpela:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Torn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 22:31 do issabel2: Heh...ok...stara kumpelo...moze nieco wiecej szczegolow...prosze :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord_Lew Re: Torn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 23:06 Torn - spoko zespół :) Powodzenia w karierze! A skate nie słuchają hh, tylko preferują punk-rocka. A osobnicy o których wspomniałeś to pewno rapersi/ hiphopersi/pseudohiphopowcy (niepotrzebne skreślić) - ta szarańcza atakuje nasze (i nie tylko) piękne miasto. Ale nie będę tutaj się o nich wypowiadał bo to nie na temat :P Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kada Re: Torn IP: 193.19.104.* 30.10.04, 16:42 po pierwsz przestan zmieniac podpisy a po drugie wypowiadaj sie na temat jak juz sie w ogole wypowiadasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Torn IP: 81.210.32.* 14.03.05, 06:47 Ludzie z tego zepsolu sa OKI, spoko ludziska, co do muzyki to nie lubie hard rocka, czy heavy metalu ale oni robia to dobrze, jest to najlepszy zespol z CCH a pewnie i okolic tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daras z DEATHOX Re: Torn IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 17:16 CIENIASACH SAM JESTES CIENIAS. Yo super zespol naj leprzy ich kawalek to zdecydowanie gwiazda.pozdro dla tornow od zespolu DEATHOX. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Torn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 13:29 uważam że to najlepszy zespół w cch i nie tylko chłopacy są fajni a Tomasz pisze fajne teksty pozdro dla tomusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Torn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:58 Dzieki, ja tez pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Torn IP: 81.210.32.* 18.03.05, 14:24 Największy plus chłopaków to to ,że mają swoje kawałki :]pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś