Dodaj do ulubionych

sala bieńkówka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.15, 23:51
Ile osób pomieści sala weselna w bieńkówce, Jak jest z wyposażeniem kuchni? Jakie macie wrażenia
Obserwuj wątek
    • Gość: alla Re: sala bieńkówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.15, 20:26
      70-80. Szału ni ma
      • Gość: true Re: sala bieńkówka IP: *.146.112.112.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.08.15, 00:44
        byłem na dwóch weselach po 120-130 osób .... sala dała radę bez problemu .

Wszystko zależy od organizatora, tzn "sponsora"

• Gość: kola Re: sala bieńkówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.15, 14:02
      miałam wesele 110 osób , wyposażenie?? bez wypowiedzi..
      • kinglo Re: sala bieńkówka 28.08.15, 14:09
        ja miałam wesele na 80 osób i jeszcze spokojnie ze 40 by weszło... wyposażenie - niby wszystko w kuchni jest, ale "bez szału" to dobre określenie, jak brałam ślub 3 lata temu to sala wymagała odmalowania i remontu- w rogach pokazywał się grzyb i ciężko było to czymś zakryć, szpeciło bardzo i wrażenie było średnie, ale ogólnie sala dała radę, może teraz jest już po remoncie - jeśli tak to jak najbardziej polecam.
    • Gość: Lili Re: sala bieńkówka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.08.15, 15:53
      Byłam tam na weselu i bardzo śmierdziały okoliczne stajnie. Niestety- lato. Mimo starań młodej pary co do menu i wystroju sali, wesele było ogólną porażką. Bardzo dużo much na stołach obrzydzało całe jedzenie. Żal mi było Młodych.
      • Gość: weselnik Re: sala bieńkówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.15, 22:41
        Ble ble co to musiało być za wesele ble ble jak muchy plywaly latały ty tańczysz wracasz a tam ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka